(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ГОЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛлл
ТЕВЕЗ

Ајде ајде набрзинка уште 1 дајте, не за друго ја чекам у кладилница уште таа.

Значи јас кога ќе стаам да тепа Ман Унд никат не тепа... изгледа треба почесто да ја ставам :D

Добро е што не ја ставив, ќе ме заебеше и мене.
Инаку задоволен сум, игравме доста солидно, Лион играа не баш класичен ама бункер беше, не можеше топка да помине.
Ама затоа ѕверчето од мапед бебиња влезе, се испика и даде гол. Капата долу за Карлито!

1:1 на крај.
Не сум задоволен од играта, па и од резултатот, можеше многу подобро да биде, ама Сколс и Гигс во стартниот тим кога играат не може, очигледно. Чим излегоа, дадовме гол. Тоа е моето мислење за Гигс и Сколс. :) Ама Фергусон ги обожава едноставно.

Добро е, сепак, ќе ги смачкаме на Олд Трафорд. И со 0:0 идеме даље, ама ќе тепаме, знам.
И иначе Тевез требаше стартер да биде, Роналдо поназад да си игра од почеток. Барем вие викате во напад бил во првиот дел.

Поздрав Ѓаволи!

1-1 Not so bad... добар е резултатот, дадовме гол во гости, добро ќе беше да не го примивме ама ајде... да е поинтересно на Олд Трафорд... Со цела респект спрема Сколс и Гигс ама се виде дека се разви играта кога тие излегоа...

Значи јас кога ќе стаам да тепа Ман Унд никат не тепа... изгледа треба почесто да ја ставам :D
НЕМОЈ ќе отидам и јас до кладилница и само за Ливерпул ќе уплаќам верувај бетер сум од тебе :pipi::baeh:

ajde 1-1 super e,1 gol nagosti e super.sega i so 0-0 odime kako so kaza Red Devil.ama siguren sum deka ce pobedime.pozz gavolii

Не е безбедно да се игра на 0:0. Може да примиме гол во 85 мин и шо после... Мора да одиме на победа. 2 гола да им дадеме и порелаксирано да се влезе во финишот. За тоа ќе пишуваме накај 3-4 март.

definitivno tevez trebase od start da igra a ronaldo po povlecen na desna strana...
braun li ke pravi akcija be ? ziti se ne znae topka da smiri :) ne pa li sam da povlece nesto... evra si vrsi rabota od levo ama ovoj e DUPKA!
anderson ubavo si izigra... mnogu podobro nego gigs... gigs prosto ne zabelezliv...

Aaa немој така умрев од смеа кога Браун го погоди Гигс со топката по плеќи (Дебил !!!!)

aaaaa
toa bese negoviot "najdobar" poteg :)
probuvase idiotot sam da si ja namesti ama mu izbega topkata :) abe braun e nevidena budala...
desen bek OBAVEZNO da se kupi :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom