(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Само победа, се разбира... Да не знае некој на која програма ќе го даваат натпреварот LIVE? На нашата МТВ ќе го даваат снимка, некаде после 11, на HRT2 ќе има само оклучувања во преносот, само за головите и слично...
Што знам јас ќе го гледам на интернет.. морам така.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Хах, за гледање лесно, ама нема да сум тука. : ( (

Ќе дојдам најбрзо што можам, второто полувреме ваљда ќе го фатам, за тоа време се надевам ќе биде 0:2.

Вие навивајте и за мене, да ги тепаме со било кој резултат, после во реваншот да можеме со трет тим да играме.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Voopsto ne mi se dopagaat tolku golemite kritiki na smetka na nasite legendi Giggs i Scholes:nenene:.I kolku da ne se vo forma tie pak za nas se golemi igraci.Citam ne igrale dobro protiv Totenham i City:tapp:.A da ve prasam koj igrase dobro?!?!?Jas sekogas sum gi respektiral i sekogas ke gi respektiram, bez razlika dali se ili ne se vo forma.
A za vecer ocekuvam pobeda:smir:.Nema da vi se veruva sto slusnav vcera za utakmicava.Velat deka od napred se znael rezultatot, demek bila redena da zavrsi 2:2 ili 2:3:toe:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.513
Voopsto ne mi se dopagaat tolku golemite kritiki na smetka na nasite legendi Giggs i Scholes:nenene:.I kolku da ne se vo forma tie pak za nas se golemi igraci.Citam ne igrale dobro protiv Totenham i City:tapp:.A da ve prasam koj igrase dobro?!?!?Jas sekogas sum gi respektiral i sekogas ke gi respektiram, bez razlika dali se ili ne se vo forma.
A za vecer ocekuvam pobeda:smir:.Nema da vi se veruva sto slusnav vcera za utakmicava.Velat deka od napred se znael rezultatot, demek bila redena da zavrsi 2:2 ili 2:3:toe:
ne veruvam deka e nesto mesteno zatoa sto Man U dosega,a i ponataka nema da mesti.mene mi e vazno samo da postigneme gol na gosti i da ne zagubime.veruvam vo pobeda zasto ekipata na lyon ne e dovolno kvalitetna vo momentov za razlika kako so bese pred 2-3 god.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
ne veruvam deka e nesto mesteno zatoa sto Man U dosega,a i ponataka nema da mesti.mene mi e vazno samo da postigneme gol na gosti i da ne zagubime.veruvam vo pobeda zasto ekipata na lyon ne e dovolno kvalitetna vo momentov za razlika kako so bese pred 2-3 god.
Abe i jas isto mislam deka nema sansi da e redena.Jas vi kazuvam samo sto slusnav.I mnogu mi padna cudno.Zasto znam deka se redi nekade vo Turcija,Ukraina,Italija ali za LS a osobeno za Manchester United nekako cudno mi padna.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Abe i jas isto mislam deka nema sansi da e redena.Jas vi kazuvam samo sto slusnav.I mnogu mi padna cudno.Zasto znam deka se redi nekade vo Turcija,Ukraina,Italija ali za LS a osobeno za Manchester United nekako cudno mi padna.
Зошто да заврши 2-2 или 2-3.Не гледам каква цел има.

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Вечер да се надеваме на победа за после да ни биде лесно на домашен терен. позз

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе одиме на победа вечерва. Особено ако Кики и Руни се напад ќе биде доста интересно.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.513
se nadevam deka i tevez ke igra pa trioto rooney-c.ronaldo-tevez ce gazi vecerva.izgleda po se vo prvite 11 bi igrale:

-------------------------VDS------------------------
BROWN-------VIDIC--------FERDINAND---------EVRA

---------------SCHOLES-------CARRICK-------------
C.RONALDO----------------------------------GIGGS

---------------TEVEZ---------ROONEY---------------

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom