Милан - Јувентус 25.02 [20:45]

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    144
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 јули 2008
Мислења
4.757
Поени од реакции
3.793
Таљавенто сезонава има судено 10 пати. 4 црвени картони, 52 жолти и 6 пенали. Добар учинок

Милан, еве ви ја шансата:icon_mrgr:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Ваљда нечија серија ќе боде прекината на натпреваров. Дали катастрофалната „дерби“ серија на Милан сезонава, или серијата без пораз на Јуве.
Ептен ми се допаѓа како размислуваш

Да се прекине катастрофалната дерби серија на Милан значи - Милан да победи
Да се прекине серијата без пораз на Јуве значи - Милан да победи

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Детски детски муабетиве до тука бива.

Ви е криво дека Јуе ќе земе титула? Јуве е појааакк, шампиони Јувееее, Милан губи 0-5 оолеее ахаа.:cautious:

Ало бе, АЛО! Мислев дека навивачите на Јуве се попаметни малку ама грешка сум, дури читав ми идеше очиве да си ги извадам.

На Ибра ќе му ја укинат суспензијата, Боатенг ако се врати тешко вас.Нападот за кур не ви го бива, гол од средина некој ако дај то е спас за вас.Ако не победи Милан ќе си каснам знаете од што, очекувам убедлива победа!

FORZA MILANNNN !!!

F

FuckYouAll

Гостин
Џабе се карате, Јуве ќе победит. ;)

Јувентус го победувал на бббилан и со многу послаб тим од овај сега.
билан можеби има само подобар напад, средината и одбраната неможат да се токмат со оние на Јуве.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443

билан можеби има само подобар напад, средината и одбраната неможат да се токмат со оние на Јуве.
Како тоа имате подобра одбрана... а уствари истите играчи ви играа и лани? ете + лихштајнер?

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281

Поооо, чоек многу го навреди Милан, леле Билан пиша сите не заеба еј.. :facepalm:
Шо се глупираш кажи жити се.Стварно си толку големо дрво?

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Како тоа имате подобра одбрана... а уствари истите играчи ви играа и лани? ете + лихштајнер?
Ај ја да ти одговорам...

Лихштајнер > Абате
Киелини > Антонини
Бонучи < Тиаго Силва
Барзаљи > Мексес/Неста

Едноставно нели?

П.С немој да ми кажуваш историјат за Неста дека е подобар ова она го знаеме тоа, ама факт е моментално дека Барзаљи е подобар.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Пробај со тоа што во овој период минатата сезона имавме примено 30 и кусур голови а сега 14.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ај ја да ти одговорам...

Лихштајнер > Абате
Киелини > Антонини
Бонучи < Тиаго Силва
Барзаљи > Мексес/Неста

Едноставно нели?

П.С немој да ми кажуваш историјат за Неста дека е подобар ова она го знаеме тоа, ама факт е моментално дека Барзаљи е подобар.
Чисто пријателски да те прашам, НОРМАЛЕН СИ?

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Чисто пријателски да те прашам, НОРМАЛЕН СИ?
Стави фонт 50 , неможам да прочитам... Што се глупираш жити мене , ќе ти простам само ако не ги знаеш знаковите поголемо -помало ... убаво си пишав Тиаго Силва појак од Бонучи , Барзаљи појак од Мексес/Неста.
--- надополнето: 23 февруари 2012 во 14:36 ---
А шо сакаш да му пишам? Браво, во право си!?

Бонучи бил исто силен како Тијаго Силва :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Колку си глуп не си свесен , оди научи ги знаковите поголемо-помало те молам ...па уште и фејпалм , оф мори мајко !

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
А шо сакаш да му пишам? Браво, во право си!?

Бонучи бил исто силен како Тијаго Силва :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Па гледаш дека помеѓу нив има знак <, или ако не разбираш, да ти преведам, тоа значи помало.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Добро не видов, ама за тоа под него дефинитивно би ти го пишал истото.

Барзаљи подобар од Неста? :eek:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom