Што процедура ќе беше ова 2 саата.
Што процедура ќе беше ова 2 саата.
Почетна фаза, најверојатно ќе извадат и други верзии од картицава.Што процедура ќе беше ова 2 саата.
Нема шанси (за 4Ѕ)Разбрав дека некој во Битола декодирал АЈФОН 4 и 4с со најновите софтвери за саат време по цена од 900 денари но тој тоа го правел во својот дом што значи немал официјално сервис или мобилара па и затоа не ми е толку сигурно да му давам на некој телефон од 400-500 евра,ако некој има од Битола молам дали е запознаен за ова и дали воопшто го знае дечкото...
Ни тоа не верувам дека може сеуште, ги нема кај нас (а и уште ги нема мислам нигде) новите Gevey Sim S картици, кои отклучуваат 4Ѕне ми е јасно како можи 4с да се декодира а 4г не можи,сега еден дечко така ми кажа дека само 4с можел да декодира...
Си игра мајтап со луѓето.не ми е јасно како можи 4с да се декодира а 4г не можи,сега еден дечко така ми кажа дека само 4с можел да декодира...
Иначе има декодирање за 4С и се викаат Ребел во зелена опаковка се.Почетна фаза, најверојатно ќе извадат и други верзии од картицава.
Тоа е за 4ка, за 4Ѕ се вика GEVEY SIM S како што пишав погоре.Иначе има декодирање за 4С и се викаат Ребел во зелена опаковка се.
Си има за двата телефона. Ама не е една за двата, ако тоа те буни.Ребел-от викаат дека не работи на 4ка само за 4с бил...???
Сим картицата работи до 04.10.01пред некој ден бев во мобилара и прашав за 04.11.08 со 5.0.1 иОС и ми кажаа дека ребел не работи за мојот телефон...
Нема Гевеј за 04.11. Новите Ребел (во зелена опаковка) се за 4С а исто има и нови Гевеј (наместо со портокалова боја, чиповите се црни).пред некој ден бев во мобилара и прашав за 04.11.08 со 5.0.1 иОС и ми кажаа дека ребел не работи за мојот телефон...