-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Конечно бидна и тоа, направен е успешен Jailbreak за iPhone 4S и за iPad 2, па од сега натаму, ќе можете да вадите 140% од вашиот iPhone/iPad
Се што треба да направите за успешен Jailbreak e да ја следите постапкава чекор по чекор:
1) Симнете го Greenpois0n Absinthe 0.1.2-22) Стартувајте го Greenpois0n Absinthe како администратор
3) Поврзете го вашиот iPhone 4S / iPad 2 со вашиот РС преку USB кабелот
4) Дозволете му на програмот да го пронајде и препознае вашиот уред
5) Од кога КОМПЛЕТНО ќе заврши работата на програмот, отидете на почетната страна
на вашиот уред и стартувајте ја Absinthe апликацијата за да се доврши процедурата за Jailbreak
6) Од кога се ќе заврши, вашиот уред ќе се рестартира и на наредно уклучување, веќе ќе ја
имате CYDIA иконата на вашиот уред
Се што треба да направите за успешен Jailbreak e да ја следите постапкава чекор по чекор:
1) Симнете го Greenpois0n Absinthe 0.1.2-22) Стартувајте го Greenpois0n Absinthe како администратор
3) Поврзете го вашиот iPhone 4S / iPad 2 со вашиот РС преку USB кабелот
4) Дозволете му на програмот да го пронајде и препознае вашиот уред
5) Од кога КОМПЛЕТНО ќе заврши работата на програмот, отидете на почетната страна
на вашиот уред и стартувајте ја Absinthe апликацијата за да се доврши процедурата за Jailbreak
6) Од кога се ќе заврши, вашиот уред ќе се рестартира и на наредно уклучување, веќе ќе ја
имате CYDIA иконата на вашиот уред