A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Да имав пари само Макс оптик...Било кој пакет, само не гомново...
Падна вчера вечерта околу 23 часот. Се врати некаде околу 15:30 часот и после до сеа нема...Ми се јавија ми кажаа дека на повеќето корисници во мојава зграда им се врати, па прашуваат дали кај мене се вратил, ја викам не сеуште. Рестартирам воип модемот и пак нема. Сеа чекам пак да ми се јават или нетот да дојде, пошо останав без кредит на моб :(

Среќа комшијава шо стаи макс оптик и ми дае да користам колку да не бидам без ич, шо баксуз сум значи. :D

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Падна вчера вечерта околу 23 часот. Се врати некаде околу 15:30 часот и после до сеа нема...Ми се јавија ми кажаа дека на повеќето корисници во мојава зграда им се врати, па прашуваат дали кај мене се вратил, ја викам не сеуште. Рестартирам воип модемот и пак нема. Сеа чекам пак да ми се јават или нетот да дојде, пошо останав без кредит на моб :(

Среќа комшијава шо стаи макс оптик и ми дае да користам колку да не бидам без ич, шо баксуз сум значи. :D
:pos: јас еве 4 месеци сум на Близу и нема гајле, е сеа од први кога ќе го скинам Телеком коа ќе останам само на Близу, предосеќам ко за инат ќе почне да ме појебава интернетов :D

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Мене Телекабелов денеска за никаде. Таман мислев да го мењам за Близу, вие вакви работи пишувате. Ебате срањето, не може да се најде интернет за солидна цена во државава. Max Optic има кај мене, ама скапичко е...

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Мене Телекабелов денеска за никаде. Таман мислев да го мењам за Близу, вие вакви работи пишувате. Ебате срањето, не може да се најде интернет за солидна цена во државава. Max Optic има кај мене, ама скапичко е...

Абе пред 4 години плаќавме за глупион WADSL кој кошташе 1200 денари и тоа брзина 1мбит download, а да ги имавме истите пари денес, ќе имав оптика од 20mbit download :S

G

galaxy

Гостин
Ми се јавија дали сакам да имам и телефонска линија. Дали се продолжува договорот? Дали се менува тарифата? Моментално не знам на кој пакет сум, имам аналогна телевизија и интернет.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Коа ти се јавија што им рече, чекај да видам на форум ? :rolleyes:

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Ми се јавија дали сакам да имам и телефонска линија. Дали се продолжува договорот? Дали се менува тарифата? Моментално не знам на кој пакет сум, имам аналогна телевизија и интернет.
Мааалце оф-топик: Сестра ми помисли дека аватарот ти е Шабан Шаулиќ, а уствари тоа нели Џон Лок :)

Иначе derp имаш право, ја следен пат така ќе им кажам и еден специјален поздрав ќе им пратам ко сеа што ќе го направам тоа
http://www.bretlsimmons.com/wp-content/uploads/2010/12/kiss-my-ass1.jpg

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
мамичето да им го наебам, тогаш ми дојде екипа, им објаснив убаво дека после 2 срање е нетот, човекот 5 минути бараше кај ми е хромот за да ми отвори спидтест до скопје, лол(а тој ден нетот беше ок и него му го кажав тоа)следниот ден пак срање, паѓа на секои 5 мин, пингот е невероватен, еве го денес и од 12 почна да заебава.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Немав нет од неделата, и првиот ден демек има изгорено трафостаница ова она ај, ама се напраја три дена и ми скурчи бев во салонот им кажав и ништо, и синоќа ме бараат на тел да ми понудат телефон и и викам на таа дај прво да го решиме проблемов после ќе видиме за телефон и денес дојде го средија демек, ова во ходников од зградата конекторите беа нешто зезнати, и ова шо имав проблем ко ќе го рестартирав модемот чекав да се конектира 10мион, сеа го среди одма се конектира.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Што така им откажа љубов? :D

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.494
Cisco EPC 3208!

Тек кога ќе понудат 150 мегабита, ќе биде интересно :D

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Cisco EPC 3208!

Тек кога ќе понудат 150 мегабита, ќе биде интересно :D

И ја приметив ова, во колите шо идат имаат 30тина вакви, дури иде кај тебе носи по еден ваков за секој случај..

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.948
Поени од реакции
1.505

Јас, да имам комшика со MaxOptic - одма ја земам за жена, ако треба мажена нека биде ќе направиме спогодба со мажот и и му ја откупувам сместа.

Kajgana Shop

На врв Bottom