Фан клуб:Црвена Звезда

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Жими таквото дечки од КуЦз се радувале на спортски успех на Македонија. Пример натпревар помегу Грција и Србија го гледаат 3ца од КуЦз до презиме на СКИ во кафиќ. Откако заврши утакмницата си заминаа не сакаа да го проследат полуфиналниот натпревар на Македонија со Шпанија. Напаѓаат физички помлади членови на Кумани....на фејсбук имаат група насловена Национални српски устанак у Куманову. Не ословуваат бугари и продаваат национализам за Дража. Немој да ме јебеш ги знам таквите.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
^Да се надовржам, нема везе што се радуваат, само чекаат нешто да се деси па да омаловажуваат,тие од КуЦз по цело време пишуваат на своите фејсбук профили Србија-Грција ортодокс брадерс...,нас неможат ни да не смислат, и да напаѓаат послаби физички личности од кумани-деца,кои сеуште не знаат 2и2 колку се, и само уште едно не ми е јасно како може Куманово на српска застава кога Куманово е во Македонија, и како можат да пишуваат Српско Куманово,ја колку што се сеќавам по географија учев дека Куманово е во Македонија.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Пак целиш кон исклучивост :rolleyes:
Мојата поента е дека ако некој си навива за Србија, не значи дека и мисли лошо на Македонија.

Јас ова повеќе го разбирам како ’’Куманово ја поддржува и сака Србија’’ (или поточно дел од Куманово), отколку “Куманово сака да влезе во Србија и ја мрзи Македонија“.
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 01:01 ---
А у секоја група имаш поединци кои се фрикови. Па и у Кумани имаш такви, тоа е проблемот на генерализирањето.

Член од
7 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
151
:oops: Примети дека колку и да навлагамо со муабетов ти само идеш со главата у ѕид? Момак се зедовте на врат вие што се зедовте, не ги влечите барем помладите генерацие према таков идеализам. Биди фан, ја го поштуем тоа, ама ако љубовта кон србија ти е поголема изиграј мушки до крај. Собери си ги парталите и пробај си иднината таму.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Отидовме у офф, али ајде.

Мене ми е поголема љубовта кон Звезда отколку кон Србија.
Имам српско потекло, поголем дел од роднините ми се таму...Нормално дека ја сакам Србија.

Ама ја сакам и Македонија, придонесувам за истата.
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 01:16 ---
Иначе не сам знаја за тија напади спрема деца од Кумани и тој искрено не га одобрују.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Жими таквото дечки од КуЦз се радувале на спортски успех на Македонија. Пример натпревар помегу Грција и Србија го гледаат 3ца од КуЦз до презиме на СКИ во кафиќ. Откако заврши утакмницата си заминаа не сакаа да го проследат полуфиналниот натпревар на Македонија со Шпанија. Напаѓаат физички помлади членови на Кумани....на фејсбук имаат група насловена Национални српски устанак у Куманову. Не ословуваат бугари и продаваат национализам за Дража. Немој да ме јебеш ги знам таквите.
Значи вистина било ова а?
Некој напиша нешто вакво на наш форум, ама не ми се веруваше.

П.с. КуЦз друже, ти ли лепиш налепници Делије Куманово кај нас на факс? :icon_mrgr:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.641
Поени од реакции
1.239
Отидовме у офф, али ајде.

Мене ми е поголема љубовта кон Звезда отколку кон Србија.
Имам српско потекло, поголем дел од роднините ми се таму...Нормално дека ја сакам Србија.

Ама ја сакам и Македонија, придонесувам за истата.
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 01:16 ---
Иначе не сам знаја за тија напади спрема деца од Кумани и тој искрено не га одобрују.
Потполно исто и не терјате више офф.

Иначе, Кари Пешиќ од денеска е и селектор на Германија, ама тоа нема да се одрази на неговата работа у ККЦЗ :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754

П.с. КуЦз друже, ти ли лепиш налепници Делије Куманово кај нас на факс? :icon_mrgr:
Јако ти е ова, кажа некој за ова кај нас на форум, не ми се веруваше... Ама чим Drettica напиша, мора да е точно! :pos:
--- надополнето: 23 февруари 2012 во 00:33 ---

Јако ти е ова, кажа некој за ова кај нас на форум, не ми се веруваше... Ама чим Drettica напиша, мора да е точно! :pos:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Што има чудно? :icon_mrgr:
На наш форум (на Комити) имаше пишано некој од Скопје, што нормално неможе да знае исто од некој што е Кумановец и дел од Кумани ;)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Иначе, Кари Пешиќ од денеска е и селектор на Германија, ама тоа нема да се одрази на неговата работа у ККЦЗ :)
Син му на Кари играше за Германија кога Југославија беше прва во свет 2002 година во Америка (тогаш Кари селектор), сега тој селектор... Не се начекаа заедно :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Тоа се истите тие Делии што направија тепачка со Гробари на предходното дерби на железничката во Куманово. :свиркам:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.641
Поени од реакции
1.239
Син му на Кари играше за Германија кога Југославија беше прва во свет 2002 година во Америка (тогаш Кари селектор), сега тој селектор... Не се начекаа заедно :)
Ахам, Марко Пешиќ, сега има некоја функција у Баерн мислам. Иначе еднаш се начекаа заедно у Лотоматика (Виртус).

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Значи
Nope. Значи ја завршив факс, па дури тогаш се нашол некој лудак по Звезда од Куманово да иде на ПМФ. It sucks. :icon_mrgr:

Тоа се истите тие Делии што направија тепачка со Гробари на предходното дерби на железничката во Куманово. :свиркам:
Добро, ова е оправдано. А да ги тепаат дечиштана од Кумани без некој повод (ако навистина немало повод!!!) не е оправдано.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.641
Поени од реакции
1.239
Одамна неам пишано овде, па да ја освежам темава.

После 3 одиграни кола у КЛС и две победи, денеска изгубивме од реално послабата екипа БКК Раднички. Ништо не игравме, гледав второто полувреме и пред крај исклучив затоа што бев накурчен од играчите. Ај разбирам дека толку им се квалитетите, али да одиграш без никаква желба тоа е недопустливо. А тек шутот :eek: . Катастрофа, мора да се соземат малце.

Наредна е со Мега Визура у среда, а у сабота е дербито со комшиите.

Kajgana Shop

На врв Bottom