Фан Клуб: Swindon Town

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера ја фатив кец swindon и east fife gg3+ уше 2 денес и 2 утре и лапам 1600 :D

Јас на swindon фатив 9ипол илјади пред некој месец, и зато гледам има фан клуб и јас ќе почнам да навивам за нив....

Шо, не може да се навива за екипа под Championship? Проверете кој е тренер на Свиндон, каде е тој тренер, а после ѕирнете го аватарот на Smert и за кого он навива. Да не можело една обична тема да се отвори...Него тренерот им го поштуем, најмногу поради ова.

Вчера начекав тема за некој клуб со пчели во амблемот, денес и за овој клуб.

Само ме интересира, дали ова е нешто фенси, ин, модерно или овие теми ги отварате за зезање?! Утре ќе начекам фан клуб за некој третолигашки тим од Северна Кореја... :)

Вчера начекав тема за некој клуб со пчели во амблемот, денес и за овој клуб.

Само ме интересира, дали ова е нешто фенси, ин, модерно или овие теми ги отварате за зезање?! Утре ќе начекам фан тема за некој третолигашки тим од Северна Кореја... :)

Озбилен сум, ги пратам Свиндон од почетокот на сезонава, кога го земаа Ди Канио за менаџер.

Немој некој да ми отворил за Питербороу, син му на Фергусон е таму менаџер, јас ќе отворам за нив. :D

@Smert слушнал на вести Реја дал отказ и лацио пропаѓа, нив ги заебал, па си нашол перспективно тимче со 9 победи по ред :pos:

Шо, не може да се навива за екипа под Championship? Проверете кој е тренер на Свиндон, каде е тој тренер, а после ѕирнете го аватарот на Smert и за кого он навива. Да не можело една обична тема да се отвори...Него тренерот им го поштуем, најмногу поради ова.

Јас па мислев ради ова им го поштуеш тренерот:

Посебно она на 0:15 кога ќе му трзне лажњак :))

Абе смерт дај некое клипче навивачко. Тим без навивачи нема вредност.:D

А колку им е годишниот буџет?

Еве клипче, баш е од дербито со Оксфорд.

И од гостувањето кај Лестер во ФА купот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom