David Icke

Член од
4 февруари 2012
Мислења
142
Поени од реакции
51
Ajk misli na reptilska rasa koja od srug denzitet vladee so nasiot poveke iljadnici godini, koj se vo krvno srodstvo nekoj si 4ili pet familii i koj dokazuva nekoj si rodninski vrski na aleksandar makedonski so dzordz bush kako i kralskoto semejstvo vo koe i samata dajana ne mozela da se adaptira i koj sto i se doveruvala na nejzina prijatelka deka tie ne se luge tuku gusteri, kako i mnogu drugi svedostva na luge koj gledale i mislele deka poluduvaat. Vo belata kuka isto taka se praveni ritulai od tipot na zatvoreni vrati. Za reptilska rasa vodat istrazuvanje poveke luge vo svetot tie tvrdat deka reptilite imaat spicasti usi, koski na glavata neubavo rasporedeni itn.. Poglednete ja misel o.ama slikata kazuva 1000 zborovi

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Оффф мори мајкооо, рептили да бве издедат, што све нема да му текне на човек.
Ајнштајн фино си рекол, само универзумот и човековата глупост се бесконечни.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Епа вие го оправдувате и притоа не е форумџиски тоа да биде со видеа,јас кога објаснувам нешто или пишувам нешто не копирам или не се вадам со видеа дај напишете нешто мајке му.
Се работи за вонземска цивилизација која според изгледот е класифицирана како "рептилоидна".

Немаат никаква врска со доменот на животинското царство на нашава ни планета чиј термин се "рептили". Станува збор за изглед.

Не се ни како нашиот жив свет овде, биолошки. Ние сме на база на јаглерод, а тие се наводно на јаглерод и водород. Изгледот е единствената причина за таквиот термин.

B

Black Guard

Гостин
Нема живот познат на друга база освен овој со оксидација.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Нема живот познат на друга база освен овој со оксидација.
Да, нема таков вид на живот кој нам ни е познат :). Далеку од тоа дека не постои.

Имаш и на база на силикон, бор, сулфур, азот, фосфор итн.

M

Muranyi

Гостин
Се работи за вонземска цивилизација која според изгледот е класифицирана како "рептилоидна".

Немаат никаква врска со доменот на животинското царство на нашава ни планета чиј термин се "рептили". Станува збор за изглед.

Не се ни како нашиот жив свет овде, биолошки. Ние сме на база на јаглерод, а тие се наводно на јаглерод и водород. Изгледот е единствената причина за таквиот термин.
Јасно.Дејвид цело време за тоа збори,само не ми е јасно како луѓето не го разбираат и мислат дека се работи за некакви си гуштери.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Јасно.Дејвид цело време за тоа збори,само не ми е јасно како луѓето не го разбираат и мислат дека се работи за некакви си гуштери.
Да да, како да станува збор за двоножни измутирани гекони.

Од приказите што ги имам видено, навистина личат слично, но не е ништо збунувачки. Се работи за конвергентна еволуција.

L

Ligeia

Гостин

Skitter.jpg
А што правиме со овие ами? Инсектоидиве нели ќе се караат со рептиливе кој да не доминира?:)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Добро ајде митови :icon_lol:, прво и основно тие рептилите што ги викаат се генетски компатибилни со човекот и има хибриди настани со секс помеѓу рептил и женка човек, за да владеат со светот. Па оттаму следи приказната за Александар како било зачнат ѕиркал таму тоа слугата и неговата мајка ја видел со змија рептил бог некојси во полов акт.

L

Ligeia

Гостин
Добро ајде митови :icon_lol:, прво и основно тие рептилите што ги викаат се генетски компатибилни со човекот и има хибриди настани со секс помеѓу рептил и женка човек, за да владеат со светот. Па оттаму следи приказната за Александар како било зачнат ѕиркал таму тоа слугата и неговата мајка ја видел со змија рептил бог некојси во полов акт.

bucio...ќе ме натераш да го запалам ветеринарниот факултет,сите институти за генетика,микробиологија и сточарство а потоа и јас ќе се полијам со бензин и ќе се запалам...на душа ќе ме носиш со видејцево.:D

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Прегледај го приврзокот 40266
А што правиме со овие ами? Инсектоидиве нели ќе се караат со рептиливе кој да не доминира?:)
Не би рекол. Ситуацијава е повеќе како 'under new management'. Како договор. Не карање, тепање или што и да е.

Но мене искрено ми се допаѓа, немаше да се појави вест како таа за Антарктикот пред 9 години. Индиректно кажуваат каде се и што прават :)

Вести за ова што тек сега се репортира масовно на вести, беше дискутирано уште пред 14 години. Кој и да е сега на "власт", помало зло е во споредба со претходното. Мој впечаток сега за сега барем.
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 14:23 ---

Не можат да се компатибилни ако биохемискиот систем им е поинаков од нашиот. Со генетски инжињеринг - можеби. Ама секс? Невозможно.

L

Ligeia

Гостин
Не би рекол. Ситуацијава е повеќе како 'under new management'. Како договор. Не карање, тепање или што и да е.

Но мене искрено ми се допаѓа, немаше да се појави вест како таа за Антарктикот пред 9 години. Индиректно кажуваат каде се и што прават :)

Вести за ова што тек сега се репортира масовно на вести, беше дискутирано уште пред 14 години. Кој и да е сега на "власт", помало зло е во споредба со претходното. Мој впечаток сега за сега барем.
мммм...звучи интересно и мене ми се допаѓа и сакам да прочитам.Некој друг извор да ми препорачаш освен Ајк ако не ти е тешко?:)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Малку сте досадни рептили да рептили, ај гледајте шо вика тука Ајк за месечината позабегано е од рептилите, иако и голем дел има и за нив тука:

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
мммм...звучи интересно и мене ми се допаѓа и сакам да прочитам.Некој друг извор да ми препорачаш освен Ајк ако не ти е тешко?:)
Alex Collier.

Ќе ти се совпадне и со ова што го предложи Bucio, за Месечината.

Kajgana Shop

На врв Bottom