Кој е критериумот по кој цениме дали една девојка или жена е добра девојка или е к***а

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.402
Поени од реакции
4.266
Ииии ај кен билив ит... Јас да ти кажувам што да и правиш на жена ти? Их бре мажиште, како сите да беа како тебе...
Не шала на страна... (или пак не?) Очигледно ти ќе си ја избираш жена ти според општото мислење на чаршијата, не според тоа дали е способна да биде домаќинка и дали ќе ти одговара. Па според тоа, бидејќи не ги бараш тие карактеристики кај твојата идна жена, кога ќе се вратите од чаршија, од кога ќе ја покажеш на сите, и гордо ќе одиш и нема да се срамиш.. Што после? Ќе си ја ставиш во регал?
не се разбираме. овде дискутираме за една карактеристика еден критриум (да не биде курва) што незначи дека ако го исполнува тој критериум и е за земање за жена без оглед дали ја сакаш, дали имаш нешто заедничко, дали те исполнува, дали има нешто во главата..... секако дека не е за во регал

N

Nessa Alcarin

Гостин
Гледаш ли Лазаре како некои софорумџии знаат што ќе им прават на своите идни сопруги. Еве Разиел ти кажа :), повеќето курвишта сакаат садомазохистички испади од страна на своите партнери... :), не само да ги шетаат низ чаршија... ама на некои толку им е капацитетот, само за една прошетка, за друго нема доволно крв... :confused:
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 13:38 ---
не се разбираме. овде дискутираме за една карактеристика еден критриум (да не биде курва) што незначи дека ако го исполнува тој критериум и е за земање за жена без оглед дали ја сакаш, дали имаш нешто заедничко, дали те исполнува, дали има нешто во главата..... секако дека не е за во регал
А ако ги исполнува сите горе наведени критериуми за најдобра сопруга за тебе, но ете била со 3,75 мажи, од кој едниот ти е другар, а тој 0,75 ти е комшија, што тогаш? Се паѓа во вода? Не ја зимаш за жена? КУРВА, мамето нејзино....

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Ееее, а каде е сендвичот, колега правите основни грешки.
Ти ништо не знаеш...
Не бива сендвич. Курвиштето ќе си направи филм дека она е саламата, а лепчињата(во случај да ја натераш да ги потпече) се црнци.
Опцијата "пуканки" е далеку посигурна.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.402
Поени од реакции
4.266
Абе тоа што сум била јас пред 11 и кусур години нема што да ми претставува некоја пречка да не го бранам она што е и што сега се случува, значи пак се враќаме на мојот претходен пост добра девојка може само да биде ако имала 1 ебач во животот нели бе лазар? :)
не бе луси, субјективно и објективно гледано да не претерала е работава не друго. ако имаш син луси дали би ти било ќеиф да ти донесе една снашка за која знаеш дека ја поебало и криво и сакоато? искрено одговори без оние фрази ,,тоа е негов избор јас не се мешам,, ,,ако он е срекен тогаш ок,, искрено како би се чувствувала?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
не бе луси, субјективно и објективно гледано да не претерала е работава не друго. ако имаш син луси дали би ти било ќеиф да ти донесе една снашка за која знаеш дека ја поебало и криво и сакоато? искрено одговори без оние фрази ,,тоа е негов избор јас не се мешам,, ,,ако он е срекен тогаш ок,, искрено како би се чувствувала?
Лазар ти ако си ебел и криво и сакато, ние не сме овде криви. Значи убаво си почна темата, проституки да не мешаме овде.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.844
Поени од реакции
20.343
Да имам син, а што ќе правам Лазар кога ќе ме запознае со избраничката на неговиот живот ќе му барам потврда дека е чесна и добра девојка? тоа ќе е попаметно и ќе го спречам со тоа да ја ожени, ако сам незнае да процени што е добро за него, јас па ич нема да можам да му сменам мислење, затоа што нели колку повеќе контра одиш толку бетер стануваат работите, јас можам сега дур расте да му укажам на вредности, а потоа од кога тој ќе направи избор ај кажи што можам да сменам?

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
И официјално, Драган Вучиќ не е веќе најголем ропак во галаксијата Млечен Пат. Погодете од три пати во чии раце е сега престижната титула.:pos:

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.402
Поени од реакции
4.266
Гледаш ли Лазаре како некои софорумџии знаат што ќе им прават на своите идни сопруги. Еве Разиел ти кажа :), повеќето курвишта сакаат садомазохистички испади од страна на своите партнери... :), не само да ги шетаат низ чаршија... ама на некои толку им е капацитетот, само за една прошетка, за друго нема доволно крв... :confused:
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 13:38 ---

А ако ги исполнува сите горе наведени критериуми за најдобра сопруга за тебе, но ете била со 3,75 мажи, од кој едниот ти е другар, а тој 0,75 ти е комшија, што тогаш? Се паѓа во вода? Не ја зимаш за жена? КУРВА, мамето нејзино....
не значи дека е курва но не би ја земал за жена ниту под точка разно. Сакаш другар ми и комшијата да бидат највесели на свадбата? да ги седнам на иста маса па нека продискутираат и нека ми дадат некој совет? другар ми ке ми биде најмилиот гостин? кога ке наловам риби и кога ке го викнам другарот на риби и винце жена ми ке пржи од тоа рибите и ке си пее ,,једна жена а два друга,, :pos:

N

Nessa Alcarin

Гостин
не значи дека е курва но не би ја земал за жена ниту под точка разно. Сакаш другар ми и комшијата да бидат највесели на свадбата? да ги седнам на иста маса па нека продискутираат и нека ми дадат некој совет? другар ми ке ми биде најмилиот гостин? кога ке наловам риби и кога ке го викнам другарот на риби и винце жена ми ке пржи од тоа рибите и ке си пее ,,једна жена а два друга,, :pos:
Ах на дада, не навистина мора да имаш 15 години штом вака размислуваш... Јас знаеш во каква врска сум? Јас одев со еден дечко, он ме изневери со другарка ми, ние раскинавме, тие почнаа да одат, после година јас се фатив со негов другар и после 10 години во јуни сме на свадба на другар ми и другарка ми... , како девер и деверуша, што ќе стојат покрај нив низ целиот процес. Треба да си расчистиш кои се вистинските вредности во животот, не тоа кој колку секс имал и со кој.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Скраја да е...Тебе Лазо ќе ти најдеме некоја израсната во саксија што никогаш не видела маж, ама затоа тоа шутите и рогати пички шо си ги ебел ќе ги седнеш на маса до жена ти, да ја посоветуваат малку како да те задоволи и дали да ти ги мие нозете со млака или топла вода. :pos:

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.402
Поени од реакции
4.266
Да имам син, а што ќе правам Лазар кога ќе ме запознае со избраничката на неговиот живот ќе му барам потврда дека е чесна и добра девојка? тоа ќе е попаметно и ќе го спречам со тоа да ја ожени, ако сам незнае да процени што е добро за него, јас па ич нема да можам да му сменам мислење, затоа што нели колку повеќе контра одиш толку бетер стануваат работите, јас можам сега дур расте да му укажам на вредности, а потоа од кога тој ќе направи избор ај кажи што можам да сменам?
Кога ке порасни и ке го направи изборот неможеш ништо да смениш, како што рече можеш да направиш само полошо, но не ми беше тоа муабетот, не реков дека треба да му бараш потврда туку поставив една хипотетичка ситуација и реков КОГА ЗНАЕШ ДЕКА ЈА ПОЕБНАЛО И КРИВО И САКАТО (значи кога ЗНАЕШ) и не реков дека ке го спречиш туку прашав КАКО КЕ СЕ ЧУВСТВУВАШ? и сега додека расте на кои вредности го учиш? дека не е битно која со колку се поебала, дека треба секоја да се поебе со кој сака? ако пак имаш женсо дете и на него такви совети треба да му се даваат? ништо не е битно сине, уживај во животот, заеби морал, вредности?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Лазаре многу си ми интересен и сакам уште нешто да ми одговориш. Се важи ли кај добра девојка и со колку се лапала и се стискала по ноќите? Или само легнувањето го броиш?

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.402
Поени од реакции
4.266
Ах на дада, не навистина мора да имаш 15 години штом вака размислуваш... Јас знаеш во каква врска сум? Јас одев со еден дечко, он ме изневери со другарка ми, ние раскинавме, тие почнаа да одат, после година јас се фатив со негов другар и после 10 години во јуни сме на свадба на другар ми и другарка ми... , како девер и деверуша, што ќе стојат покрај нив низ целиот процес. Треба да си расчистиш кои се вистинските вредности во животот, не тоа кој колку секс имал и со кој.
чекај, чекај, кој кого ебел? многу замрсено ова. девер да не треба на свадбата? :)
остај шала, озбилно. не му смета тоа на никој? имате нормално дружење или само куртоазија? некогаш сте разговарале со партнерот на оваа тема или тоа е табу? што мисли тој?
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 14:04 ---
Лазаре многу си ми интересен и сакам уште нешто да ми одговориш. Се важи ли кај добра девојка и со колку се лапала и се стискала по ноќите? Или само легнувањето го броиш?
се се брои :)

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.720
Дискусијата од утврдување на критериуми (дефиниција) за тоа што всушност означува изразот "курва", прејде во дискусија дали е позитивно или негативно, дали е добро или лошо да си курва.
Зошто ли??:cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom