Сигурно штедат на материјали за санација, во мода е сега да се штеди.
Иначе Цитро и протеста за Спасов најгласен беше против
![]()
Ај најди ми пост кај сум пишал и сум го бранел Спасов..не ова веќе стварно проаѓа сите граници.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурно штедат на материјали за санација, во мода е сега да се штеди.
Иначе Цитро и протеста за Спасов најгласен беше против
![]()
Ај најди ми пост кај сум пишал и сум го бранел Спасов..не ова веќе стварно проаѓа сите граници.
Кога еден фејспалм не е доволен.
За протестот против Спасов Цитро, немој да кажуваш дека не збореше дека било полно соросоиди таму.
Не зезај, бев на роденден кај пријателка која е тврдокорен СДС-овец и редовно со неа се инаетиме на таа темаНе дека нема и портокалови, но верувам дека повеќе влијае митото, него книшката. Од книшка аир нема, од пари има
![]()
Ти? ти сметаш дека си компетентен да повикуваш на протест за распаѓање на некој студентски дом? Ти кој од петни жили го оправдуваш кичерајскион проект кој несакам ни да го именувам пошто срам ми е? Ти кој и да прдне Грујо во јавност ќе речеш Браво. И сеуште сметаш дека си компетентен?
Немој, жити Бога не се брукај. Треба да се засрамиш, ти си оној кој најмалку треба да повикува на некаков протест, пошто и пилето во гората знае дека смрдиш на партија корнеш.
Од кога на протест постојат непожелни и пожелни луѓе?И за тоа стојам уште.. на некои протести не на сите..првите протести беа фер и искрени..отпосле се инфилтрираа непожелни луѓе..
Од кога на протест постојат непожелни и пожелни луѓе?
Колку што знам протестите се за остварување на заеднички цели, ако целта се оствари, дали се битни луѓето?
Од кога на протест постојат непожелни и пожелни луѓе?
Колку што знам протестите се за остварување на заеднички цели, ако целта се оствари, дали се битни луѓето?
И ако има протест и за ова и да дојдат од тие непожелни луѓе што ги викаш, ќе кажеш ништо, враќајте се?
Многу е глупо, и се нарекува лицемерие. Но со Мартин е сосема подруга работата. Да не должам, секој може да излезе на протест, ако ти како граѓанин си загрижен излези и не го фермај политичарот, ако никој од нас не ги рецка 1% тие ќе се откажат, па и убеден сум дека никој од нив не би идел секој ден на протести.искочија и за смртта на Мартин.. дојдоа Ѓунер,Милчин,Фрчко и слични ..си еба матер и тој протест.. и после зашто нема протести..затоа што секогаш политичарите ги расипуваат ,не им одговара на нив, а глупа раја им верува..истиот тој што бил на власт и не им го решил проблемот,сега протестира со нив за истиот проблем..ПА НЕЛИ Е ГЛУПО!
Аман со овие твои генерализации.Битно е. Едно е да протестирам зошто нема елементарни услови за живот во домовите, а сосема друго е да ја плукам целата Влада. Тоа би било многу лицемерно, со оглед на тоа дека гласав и ќе гласам за нив. А и моето присуство е искористено за друга цел.
Едно е да протестирам за максимална казна за убиецот, сосема друго да плукам по целата полиција и Влада.
--- надополнето: 21 февруари 2012 во 02:14 ---
И да не заборавам - на протестот против Спасов, поточно на едно од рочиштата, излезе и Шеќеринска.
Мислам... дај, те молам, со неа да стојам во исти редови? Дебилизам. Како граѓанин има право да протестира, но не на протести каде што е потребно обединување на сите, без оглед дали припаѓаат или не на некоја партија.
И како што кажа Цитро, на кој сакаш протест да биде, ако излезе политичар, автоматски и самиот протест добива ,,боја,,.
И дали истиот член ако моменталната влада не го решат проблемот со лошите услови во студентските домови и партискиот влез во истите, пак би гласала за нив како шо наведе во постот бр 4788057:Аха.
А што би се случило кога на пример членот PurplePuma која си кажува дека е припадник на партија, некогаш изрази желба да излезе на протести? Да ја избркаат од толпата?
Едно е да протестирам зошто нема елементарни услови за живот во домовите, а сосема друго е да ја плукам целата Влада. Тоа би било многу лицемерно, со оглед на тоа дека гласав и ќе гласам за нив .
Она не излага на протести. Она излага на контра протести.Аха.
А што би се случило кога на пример членот PurplePuma која си кажува дека е припадник на партија, некогаш изрази желба да излезе на протести? Да ја избркаат од толпата?
Аха.