Знам.. имало згодни фраериТоа не е нешто ново. И пред 15 години беше така. Срамота е, мизерно е, ама беше и убаво.
Незнам дали слушнале македонскиве струденти за зборот протест...не бе ако ни е , ја сум и за бетер.
Или сдсмовци или соросоиди, нема трето
За што бе протести Цитро? За да ги обојат во сдсмовци?Ај не ме смеј..
Не глупирај бе..
За што бе протести Цитро? За да ги обојат во сдсмовци?Ај не ме смеј..
Нема да ги обојат, ама ќе мислат дека пијат нафта.Не глупирај бе..
Ќе ги обојат ако искочат 30 души, а Фрч и Буч у прв ред...
Нека искочат 3000 , ни поликолор не ги бои... една овца не прави стадо..ама сто прават.
На што си ти батка... немој да ме јебеш!Нема да ги обојат, ама ќе мислат дека пијат нафта.
Како што ти мислиш дека ние овде, сме конзументи на нафта. И дека сега, по иранскава криза, ќе кризираме.
Ама ако...
Не се мачи. Не верувам дека некој ќе излезе на протести од Гоце. Да се живее во Гоце, тоа е важно. Во какви услови, тоа е помалку важно.На што си ти батка... немој да ме јебеш!
Каква нафта ,какви бакрачи бе, што мрчариш тука, ја убаво повикувам на протест,а ти ми мешаш деривати..и после ја сум партиски пиун,воин незнам каков стрелец..ташаков ме заболе за партии,тоа со озбилни намери го мислам, а за демагогии на друго место.
ЛагаЕдинствено нешто што е добро е греењето, барем за тоа не станува збор зошто во собите е +30 степени.
Кој црн протест бе? Си бил во гоце да видиш шо сорта седи таму? Деведесет проценти од тоа воловите се мрзи невидени, таванот им капи врз тастатура и ги мрзи да се поместат, а не па ќе излезеле да протестираат.... ко да не знаеш со кого си имаме работа.Незнам дали слушнале македонскиве струденти за зборот протест...не бе ако ни е , ја сум и за бетер.
Вистина...Лично искуство, е сега ако само кај тебе во соба не е така тоа е друга работа.Лага