Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Милан победува 3-1 одеднаш ги снемува сите тренери и експерти.

Да и се појавуваат оние кој прават цитрони само кога победува Милан,кога не некако ги нема :)

426707_10150683587755435_280286715434_11677053_162142769_n.jpg

Малце има фотошоп со знакчето ама добро и седи :icon_lol:

Да и се појавуваат оние кој прават цитрони само кога победува Милан,кога не некако ги нема :)

Ако алудираш на мене да ти кажам дека една недела сум на форумов, а ако се пронаоѓаш во тоа што го пишав нема што да додам тука.

Ако алудираш на мене да ти кажам дека една недела сум на форумов, а ако се пронаоѓаш во тоа што го пишав нема што да додам тука.
Епа другарче ако си една недела на форумов немој да објаснуваш кого нема а кого има при победа или пораз.

Добри вести од пред малце ,Алегри кажа дека Неста,Мексес и Пато со сигурност ке бидат во комбинација за со Јуве а најверојатно и Боатенг и Аквилани (со последните двајца) мислам ке блефира....гледав на медиасет сеа ке побарам линк

Дечки, Боатенг повреден е? Ќе игра ли против Јувентус?
Евентуален тим, иако со Алегри претпоставувам дека не се знае.

ова е сигурно блиску до Милано огромна подршка имаа..
Дечки, Боатенг повреден е? Ќе игра ли против Јувентус?
Евентуален тим, иако со Алегри претпоставувам дека не се знае.

Мала повреда истегнат мускул,ќе игра со Јуве изгледа.

ова е сигурно блиску до Милано огромна подршка имаа..
Многу фанови во Чезена а дупло е подалеко од Џенова, Болоња, Верона, Новара, Бергамо каде секогаш има по 3-4 реда фанови на Милан. :cool:

Многу фанови во Чезена а дупло е подалеко од Џенова, Болоња, Верона, Новара, Бергамо каде секогаш има по 3-4 реда фанови на Милан. :cool:
Јас имам другари од Бари и Бриндизи што се за Милан, и одат на секоја утакмица што се игра во јужна Италија... така да за информација во секој град има подгрупи кои се активни на гостувања и немора да значи дека на сликава сите се дојдени од Милано ;)

Епа другарче ако си една недела на форумов немој да објаснуваш кого нема а кого има при победа или пораз.
Се слагаме тука. Ничие име не спомнав и кон никого не посочив, ама очигледно се јавија тие што си ја имаат мувата на капата.
--- надополнето: 21 февруари 2012 во 02:22 ---
Не гледам што е чудно да ги пофалиш кога победуваат или да ги критикуваш кога губат.
Има голема разлика од конструктивно изградена критика базирана на факти до плукање и пцуење.
Мислам дека ме разбра на што целам.

Гледам на вести на Алфа, Милан заинтересиран за Пепе, Алегри го сметал за идеален партнер на Силва... :facepalm:
пепе ти е ѕвероња, ќе бидат можда и најбољи тандем у свет.
али реално, ние неможеме да земеме еден монтоливо или наинголан, не пак пепе
icon_lol.gif

пепе ти е ѕвероња, ќе бидат можда и најбољи тандем у свет.
али реално, ние неможеме да земеме еден монтоливо или наинголан, не пак пепе
icon_lol.gif

Нема смисла да го земаме Пепе кој што е за 1 година помлад од Мексес, а Мексес засега игра предобро... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom