Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Милан победува 3-1 одеднаш ги снемува сите тренери и експерти.
Да и се појавуваат оние кој прават цитрони само кога победува Милан,кога не некако ги нема :)

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Да и се појавуваат оние кој прават цитрони само кога победува Милан,кога не некако ги нема :)
Ако алудираш на мене да ти кажам дека една недела сум на форумов, а ако се пронаоѓаш во тоа што го пишав нема што да додам тука.

P

PewDiePie

Гостин
Ако алудираш на мене да ти кажам дека една недела сум на форумов, а ако се пронаоѓаш во тоа што го пишав нема што да додам тука.
Епа другарче ако си една недела на форумов немој да објаснуваш кого нема а кого има при победа или пораз.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Добри вести од пред малце ,Алегри кажа дека Неста,Мексес и Пато со сигурност ке бидат во комбинација за со Јуве а најверојатно и Боатенг и Аквилани (со последните двајца) мислам ке блефира....гледав на медиасет сеа ке побарам линк

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Гледам на вести на Алфа, Милан заинтересиран за Пепе, Алегри го сметал за идеален партнер на Силва... :facepalm:

H

HoT IcE

Гостин
Дечки, Боатенг повреден е? Ќе игра ли против Јувентус?
Евентуален тим, иако со Алегри претпоставувам дека не се знае.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
ова е сигурно блиску до Милано огромна подршка имаа..
Дечки, Боатенг повреден е? Ќе игра ли против Јувентус?
Евентуален тим, иако со Алегри претпоставувам дека не се знае.
Мала повреда истегнат мускул,ќе игра со Јуве изгледа.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
ова е сигурно блиску до Милано огромна подршка имаа..
Многу фанови во Чезена а дупло е подалеко од Џенова, Болоња, Верона, Новара, Бергамо каде секогаш има по 3-4 реда фанови на Милан. :cool:

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Многу фанови во Чезена а дупло е подалеко од Џенова, Болоња, Верона, Новара, Бергамо каде секогаш има по 3-4 реда фанови на Милан. :cool:
Јас имам другари од Бари и Бриндизи што се за Милан, и одат на секоја утакмица што се игра во јужна Италија... така да за информација во секој град има подгрупи кои се активни на гостувања и немора да значи дека на сликава сите се дојдени од Милано ;)

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Епа другарче ако си една недела на форумов немој да објаснуваш кого нема а кого има при победа или пораз.
Се слагаме тука. Ничие име не спомнав и кон никого не посочив, ама очигледно се јавија тие што си ја имаат мувата на капата.
--- надополнето: 21 февруари 2012 во 02:22 ---
Не гледам што е чудно да ги пофалиш кога победуваат или да ги критикуваш кога губат.
Има голема разлика од конструктивно изградена критика базирана на факти до плукање и пцуење.
Мислам дека ме разбра на што целам.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Гледам на вести на Алфа, Милан заинтересиран за Пепе, Алегри го сметал за идеален партнер на Силва... :facepalm:
пепе ти е ѕвероња, ќе бидат можда и најбољи тандем у свет.
али реално, ние неможеме да земеме еден монтоливо или наинголан, не пак пепе

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
пепе ти е ѕвероња, ќе бидат можда и најбољи тандем у свет.
али реално, ние неможеме да земеме еден монтоливо или наинголан, не пак пепе
Нема смисла да го земаме Пепе кој што е за 1 година помлад од Мексес, а Мексес засега игра предобро... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom