- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 4.232
- Поени од реакции
- 3.868
Да и се појавуваат оние кој прават цитрони само кога победува Милан,кога не некако ги немаМилан победува 3-1 одеднаш ги снемува сите тренери и експерти.
Да и се појавуваат оние кој прават цитрони само кога победува Милан,кога не некако ги немаМилан победува 3-1 одеднаш ги снемува сите тренери и експерти.
Ако алудираш на мене да ти кажам дека една недела сум на форумов, а ако се пронаоѓаш во тоа што го пишав нема што да додам тука.Да и се појавуваат оние кој прават цитрони само кога победува Милан,кога не некако ги нема
Не гледам што е чудно да ги пофалиш кога победуваат или да ги критикуваш кога губат.Милан победува 3-1 одеднаш ги снемува сите тренери и експерти.
Епа другарче ако си една недела на форумов немој да објаснуваш кого нема а кого има при победа или пораз.Ако алудираш на мене да ти кажам дека една недела сум на форумов, а ако се пронаоѓаш во тоа што го пишав нема што да додам тука.
ова е сигурно блиску до Милано огромна подршка имаа..
Мала повреда истегнат мускул,ќе игра со Јуве изгледа.Дечки, Боатенг повреден е? Ќе игра ли против Јувентус?
Евентуален тим, иако со Алегри претпоставувам дека не се знае.
Многу фанови во Чезена а дупло е подалеко од Џенова, Болоња, Верона, Новара, Бергамо каде секогаш има по 3-4 реда фанови на Милан.ова е сигурно блиску до Милано огромна подршка имаа..
Јас имам другари од Бари и Бриндизи што се за Милан, и одат на секоја утакмица што се игра во јужна Италија... така да за информација во секој град има подгрупи кои се активни на гостувања и немора да значи дека на сликава сите се дојдени од МиланоМногу фанови во Чезена а дупло е подалеко од Џенова, Болоња, Верона, Новара, Бергамо каде секогаш има по 3-4 реда фанови на Милан.
Се слагаме тука. Ничие име не спомнав и кон никого не посочив, ама очигледно се јавија тие што си ја имаат мувата на капата.Епа другарче ако си една недела на форумов немој да објаснуваш кого нема а кого има при победа или пораз.
Има голема разлика од конструктивно изградена критика базирана на факти до плукање и пцуење.Не гледам што е чудно да ги пофалиш кога победуваат или да ги критикуваш кога губат.
пепе ти е ѕвероња, ќе бидат можда и најбољи тандем у свет.Гледам на вести на Алфа, Милан заинтересиран за Пепе, Алегри го сметал за идеален партнер на Силва...
Нема смисла да го земаме Пепе кој што е за 1 година помлад од Мексес, а Мексес засега игра предобро...пепе ти е ѕвероња, ќе бидат можда и најбољи тандем у свет.
али реално, ние неможеме да земеме еден монтоливо или наинголан, не пак пепе