- Член од
- 1 октомври 2011
- Мислења
- 828
- Поени од реакции
- 785
Не знам дали гледавте Во центар со Ефтов,ама имаше доста интересна личност.Побарајте кога е репризата,и многу работи ќе ви станат јасни.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам дали гледавте Во центар со Ефтов,ама имаше доста интересна личност.Побарајте кога е репризата,и многу работи ќе ви станат јасни.
Епа ако стравува за безбедноста нека си молчи. Секогаш имаш меч со две острици. Едните ќе те величат, а некои на кои нема да им одговара тоа да излезе во јавност, ќе сакаат да те снемаАцид кај Бидиков ќе го пријавиш
--- надополнето: 20 февруари 2012 во 23:08 ---
Тешко дека ти како правник после тоа би останал жив... мислам.. крупни ѕверки се тоа,нема шала.
Исти ѓавол.....на крај јас ќе сум банираниотАцид кај Бидиков ќе го пријавиш
--- надополнето: 20 февруари 2012 во 23:08 ---
Тешко дека ти како правник после тоа би останал жив... мислам.. крупни ѕверки се тоа,нема шала.
Не би рекол истрошена. Инаку Борис имаше мадиња......Добро бе еден не објасни зошто некој би сакал да убие политички истрошена личност која што немаше никакво влијание,нити па имаше шанси за 2 мандат ?
Денеска беше,па сигурно репризата е деновиве или за викенд.Ќе видите како функционира еден систем.Кој владее,кој се само марионетиКога тоа ?
Инаку дај адвокатов ако му е страв нека ме контактира мене, јас ќе ризикувам да ги објавам![]()
Добро бе еден не објасни зошто некој би сакал да убие политички истрошена личност која што немаше никакво влијание,нити па имаше шанси за 2 мандат ?
Уште нешто така офтопик
Добро бе еден не објасни зошто некој би сакал да убие политички истрошена личност која што немаше никакво влијание,нити па имаше шанси за 2 мандат ?
Поправка, според истрагата само телото на Трајковски било целосно пеплосано, а другите не биле целосно изгорени.Трајковски седел на средината од авионот, каде според истрагата имало највисока температура во однос на другите делови на авионот.Само ќе ја повторам Лупевска: Очигледно огнот знаел кој е главниот патник.Ако не е сомнително, зашто им требаше толку време да го најдат авионот? Не е Босна голема колку Русија како прво, а како второ се работеше за претседател на држава и не можеле да го лоцираат. А бе да бе... Второ како може телата да се толку пеплосани до степен на нераспознавање, а работи како марама и сл. да останат недопредни? Марамата од што е? Материјал што не гори? Како е можно пилотите да се сосема изгорени, а пластиката да не е стопена или уништена?
Факт е дека има многу сомнителни моменти и работи кои никогаш нема да се разјаснат. Секогаш ќе има прашања што ќе останат неодговорени.