Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга...
Паметна жена е онаа која знае што точно да направи и да го добие сето она што и треба, без воопшто да го побара. Се што треба е само правото време и место, а ако не може да го најде- го сoздава !

Драгичка,
Епа, морам да признаам, појака слика од оваа на бркајработа.... НЕМА!
skopje-od-avion-1.jpg

Значи, премногу ме нервира темнотијава! Ништо не се гледа. Ја ионака не гледам далеку, него ова уште повеќе ме утепува. А да не збориме дека немам еден фар на колата па не ми се ни вози пошо ќе лупнам во нешто. Gotta love the government!
Друго, што да ти кажам. Ништо посебно.
Пријатно ;)

Драга,
дали знаеш колку врати може да ти отвори добар превод? Јас знам и мило ми е што можам да уживам во тоа. :) Малку ми е страв, ама ќе помине кога ќе го видам крајниот производ. :vozbud:
Инаку, не знам зошто луѓето користат толку многу лаги... Не ми е важно што прават во животот, важно ми е какви се со мене, а со лажењето само ја нарушуваат сликата што ја имам за нив. Сепак тоа е нивен избор, ако мислат дека со лажење ќе добијат некој поен плус - гадно се лажат. Вистината секогаш излегува на површина и тоа баш кога најмалку се надеваме. :)
И Драга, за да не те давам еве ти една песна за релаксирање, затоа што така ми помина цел ден особено со радосните вести за преводот. :)

Изјава, ЗНАЧИ изјава на денот (не е од денес изјавава, ама денес ја прочитав, од пред неколку години е, така да слободно може да конкурира во изјава на деценијата):

Борис Березовски: “Не прекршивме ниеден закон, но ако вие го нарекувате двањето мито кривично дело, тогаш сите олигарси беа криминалци.“

images

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ова рускиве олигарси се бисер до бисер жими мајка. :pos:Каква будала еј. :pos:Па уште мртов ладен си дава изјави по телевизии и весници. :icon_lol: Не, не можам да ставам толку смајлиња да опишам колку се изнасмеав. Каква тАчка еј.

Решив систем линеарни конгруентни равенки, сама.
Cheers to that!!!! <3

Ова морав да ти го кажам: Латас вчера рече - Од секоја битанга не станува борач, и од секоја алапача не стануе новинарка:) На среде вести!
И поздрав до алапачата, ваљда на истата мислиме.
Цел ден мислам на палачинки, а прв ден на диета сум. Оние од Романтик послни со лешници, ореви и чоколадо. И на оние солените со мноогу павлака и сирење. А ми текна и на шарската у Шкорпион со кајмак одозгора.
И симпатијата цел ден го нема. А си ветив дека нема да ми биде гајле. И решив дека ке останам без дечко засекогаш. Ама не сум јас таа.
И сакам да седнам да учам!

Драга,
тој што денес мисли дека е совршен, тогаш грешно мислел.

Почна почна "слатката агонија". И незнам што ми стана у задње време уживам у болката, али добро е тоа no pain no gain!

Драга,
ако ја исчистам годинава навреме тогаш me goes to Germany... да... :D
note to self: е сега стоко тебе ти останува само да си учиш!
п.с. у в љубов сум :love:

Тешко е кајги, кога секој ден се повеќе и повеќе си разочаран од личностите кои ти биле СЕ во животот, се си правел за нив, душа си давал, а тие те гаѓаат и НИКОГАШ НЕМА ДА ПРЕКИНАТ!!!
Пробувам да сокријам колку ми е тешко, се трудам НАЈМНОГУ фала му на Бога и успевам, но од внатре сум целата распадната....... Како без живот сум....
Боли плачењето без солзи!!!!
Лажната насмевка !!!
Лажната среќаа !!!
Грутката во грлото .........
ќе треба долг период за да се оправам!!.... :place:

Драга Кајгана...со овој пост ја формирам мојата прва стотка од мислења на твојов форум.Cheers to you!:love:

Тоа ме растажи бараше пет денари или јаболко. се гледаше дека е гладен а ми дошол дома на врата. Ќе издржи мојата маленкост да не се смее барем еден саат, малку да почувствува и сочувствува не е проблем тоа. Којзнае како ти е тебе Даде ти требаат толку пари.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom