Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Драга...
Паметна жена е онаа која знае што точно да направи и да го добие сето она што и треба, без воопшто да го побара. Се што треба е само правото време и место, а ако не може да го најде- го сoздава !

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Драгичка,
Епа, морам да признаам, појака слика од оваа на бркајработа.... НЕМА!

Значи, премногу ме нервира темнотијава! Ништо не се гледа. Ја ионака не гледам далеку, него ова уште повеќе ме утепува. А да не збориме дека немам еден фар на колата па не ми се ни вози пошо ќе лупнам во нешто. Gotta love the government!
Друго, што да ти кажам. Ништо посебно.
Пријатно ;)

К

Кики.

Гостин
Драга,
дали знаеш колку врати може да ти отвори добар превод? Јас знам и мило ми е што можам да уживам во тоа. :) Малку ми е страв, ама ќе помине кога ќе го видам крајниот производ. :vozbud:
Инаку, не знам зошто луѓето користат толку многу лаги... Не ми е важно што прават во животот, важно ми е какви се со мене, а со лажењето само ја нарушуваат сликата што ја имам за нив. Сепак тоа е нивен избор, ако мислат дека со лажење ќе добијат некој поен плус - гадно се лажат. Вистината секогаш излегува на површина и тоа баш кога најмалку се надеваме. :)
И Драга, за да не те давам еве ти една песна за релаксирање, затоа што така ми помина цел ден особено со радосните вести за преводот. :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Изјава, ЗНАЧИ изјава на денот (не е од денес изјавава, ама денес ја прочитав, од пред неколку години е, така да слободно може да конкурира во изјава на деценијата):

Борис Березовски: “Не прекршивме ниеден закон, но ако вие го нарекувате двањето мито кривично дело, тогаш сите олигарси беа криминалци.“

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ова рускиве олигарси се бисер до бисер жими мајка. :pos:Каква будала еј. :pos:Па уште мртов ладен си дава изјави по телевизии и весници. :icon_lol: Не, не можам да ставам толку смајлиња да опишам колку се изнасмеав. Каква тАчка еј.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Решив систем линеарни конгруентни равенки, сама.
Cheers to that!!!! <3

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Ова морав да ти го кажам: Латас вчера рече - Од секоја битанга не станува борач, и од секоја алапача не стануе новинарка:) На среде вести!
И поздрав до алапачата, ваљда на истата мислиме.
Цел ден мислам на палачинки, а прв ден на диета сум. Оние од Романтик послни со лешници, ореви и чоколадо. И на оние солените со мноогу павлака и сирење. А ми текна и на шарската у Шкорпион со кајмак одозгора.
И симпатијата цел ден го нема. А си ветив дека нема да ми биде гајле. И решив дека ке останам без дечко засекогаш. Ама не сум јас таа.
И сакам да седнам да учам!

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.917
Драга,
тој што денес мисли дека е совршен, тогаш грешно мислел.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Почна почна "слатката агонија". И незнам што ми стана у задње време уживам у болката, али добро е тоа no pain no gain!

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Драга,
ако ја исчистам годинава навреме тогаш me goes to Germany... да... :D
note to self: е сега стоко тебе ти останува само да си учиш!
п.с. у в љубов сум :love:

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Тешко е кајги, кога секој ден се повеќе и повеќе си разочаран од личностите кои ти биле СЕ во животот, се си правел за нив, душа си давал, а тие те гаѓаат и НИКОГАШ НЕМА ДА ПРЕКИНАТ!!!
Пробувам да сокријам колку ми е тешко, се трудам НАЈМНОГУ фала му на Бога и успевам, но од внатре сум целата распадната....... Како без живот сум....
Боли плачењето без солзи!!!!
Лажната насмевка !!!
Лажната среќаа !!!
Грутката во грлото .........
ќе треба долг период за да се оправам!!.... :place:

L

Ligeia

Гостин
Драга Кајгана...со овој пост ја формирам мојата прва стотка од мислења на твојов форум.Cheers to you!:love:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Смисла за хумор...поштуем :pos:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Тоа ме растажи бараше пет денари или јаболко. се гледаше дека е гладен а ми дошол дома на врата. Ќе издржи мојата маленкост да не се смее барем еден саат, малку да почувствува и сочувствува не е проблем тоа. Којзнае како ти е тебе Даде ти требаат толку пари.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom