ZAZ во Скопје @ Универзална Сала - 28.05.2012

Цел концерт она ќе завива, присутните ќе се клатат ко тотеми и ќе глумат дека им е закон, али затоа кога ќе дојдат двете секунди во кои ќе го каже оноа “тутуту рутуруу’’, небото ќе се отвори !

Цел концерт она ќе завива, присутните ќе се клатат ко тотеми и ќе глумат дека им е закон, али затоа кога ќе дојдат двете секунди во кои ќе го каже оноа “тутуту рутуруу’’, небото ќе се отвори !

Оди брат на аца лукас и слушај како пее како "славеј"..... јас не ја разбирам што пее ама со мерак си ја слушам и тоБ ми е па ми е гајле и да пцуе во песните :свиркам:

GTFO!

Не бе какво клатење ко тотеми, тоа си е својствено за Шабанарите ко тебе. Не ви го крадеме тој стил на играње без грижи. Се кладам дека на Саша Матич се утепа од клатење, не можеа да те повратат

Не бе какво клатење ко тотеми, тоа си е својствено за Шабанарите ко тебе. Не ви го крадеме тој стил на играње без грижи. Се кладам дека на Саша Матич се утепа од клатење, не можеа да те повратат

седи бе...... не биди толку урбан.... срам почна да ме фаќа

А бе нешто се дешава со случкава или само јас си правам некои бош филмови...
Прво уште кона на ZaZ (србија) објавија дека на официјалниот од ZaZ има објава за концерт во македонија тука пишуваше датум и локација скопски саем а во колоната тикетс немаше ништо. Сега гледам малку изменети работи, линкот на тикетс води до сајтот на пасфорд продукцијакаде има само датум а нема локација и цена на карти или цитирам
За настапот на Заз, местото на одржувањето на концертот, како и цената на влезниците кои ќе се продаваат преку тикет сервисот mktickets.mk наскоро.
Малку над него е делот за картите во околината и искрено ако навистина е така и на овие им текни да направат слично ќе е стварно тиња!!!
...а во окружувањето Заз ќе има свој настап и во Бугарија, Србија и Хрватска, кадешто влезниците за концертите на Заз ќе се движат од 25 до 60 евра.
За србијана калемегдан гледам авалон е организатор и стварно не можам да разберам како дошло до оваа работа и со вака избуричкани информации...

Влезници во претпродажба:

Password продукција го најавува стартот на продажбата на влезниците за концертот на францускиот музички феномен Zaz кој ќе се одржи на 28. мај во Универзалната сала во Скопје. Претпродажбата ќе започне во понеделник, 5-ти март, а влезниците ќе се продаваат во продажната мрежа на МК Тикетс.

Влезниците се во 4 категории:

* 800 денари (Блок 1 карта)

* 1000 денари (Fan pit, стоење)

* 1200 денари (Блок 2 карта)

* 1500 (VIP ложа)

ZAZ-final-mapa11.jpg

Резервација на влезници на имејл tix@mktickets.mk.

Линк

Влезниците за концертот на ZAZ на 28ми мај во Универзалната сала веќе од денес во претпродажба, во Југотон Рекордс (ГТЦ), Custom Pub и Круг (Аеродром).

Еј само немојте со она, скапи се картите... ќе ги искористам на ова парите, или во оваа земја биле поефтини.. Дај малку реално, ако стварно сакате да слушате некој нема да прашате за цена.

Еј само немојте со она, скапи се картите... ќе ги искористам на ова парите, или во оваа земја биле поефтини.. Дај малку реално, ако стварно сакате да слушате некој нема да прашате за цена.

Да бе да, сигурно.
Кај живееш ти?

Да бе да, сигурно.
Кај живееш ти?
Тоа што немаме музичка култура е една работа.
Значи Цеца за 800 ќе а полни Универзална 10 пати по ред, ЗАЗ не сум сигурен за втор пат за истата цена.
Градски прв ќе го наполни Чолиќ (не го потценувам човекот и навистина е музичар), но ако дојди до ситуација со иста цена на пример 1000 денари да има карти со не знам Металика, Д Полис.. па МАКАР И Бијонсе и Ријана (ако ги сметам за квази музичарки) ќе нема ни една трибина полна... Е тоа е таа наша музичка култура...
Инаки, Живеам во Македонија и супер ми е. И за мене струјата е поскапа, бензинот не го користам за бришење прашина и минималната плата на моите е 8050 денари.

Тоа што немаме музичка култура е една работа.
Значи Цеца за 800 ќе а полни Универзална 10 пати по ред, ЗАЗ не сум сигурен за втор пат за истата цена.
Градски прв ќе го наполни Чолиќ (не го потценувам човекот и навистина е музичар), но ако дојди до ситуација со иста цена на пример 1000 денари да има карти со не знам Металика, Д Полис.. па МАКАР И Бијонсе и Ријана (ако ги сметам за квази музичарки) ќе нема ни една трибина полна... Е тоа е таа наша музичка култура...
Инаки, Живеам во Македонија и супер ми е. И за мене струјата е поскапа, бензинот не го користам за бришење прашина и минималната плата на моите е 8050 денари.

Ајде не зафркавај. 1000 денари да издвоиш, особено за музичар на кој му знаеш само неколку песни е многу.
За минималната плата од 8050 денари па е луксуз.
Јас чисто се сомневам дека Цеца или Чолич или кои и да се, ќе полнат арени со карти од по 1000 денари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom