Економски факултет- Штип

• Креатор на темата AFI
  • Време на започнување
Член од
24 октомври 2011
Мислења
25
Поени од реакции
4
ne mi e jasno investiciite vo obrtni sredstva pocnuvaat od investicioniot period ili od prvata godina na proizvodstvo , vo cetvrtata zadaca vo bilansot se vneseni od prvata godina a vo gotovinskiot tek se vneseni od investicioniot period

Член од
18 февруари 2012
Мислења
29
Поени од реакции
9
kazaa li nesto za zavrsnite ispiti od treta godina , fin. menadzment kakvi ke bidat? bankarstvo , mmb , investicii ke ima li zadaci , na zaokruzuvanje li ke bidat ili na raskazuvanje ? i ispitot finansiski menadzment tezok li e , ima li zadaci , jas sum vonreden student i ke treba da odam na cel ispit , ako znae nekoj neka pise ? i dali zavrsnite ispiti se zadolzitelni ako imas nad 51 poen preku kolokviumi ............. pozdrav
завршен банкарство 10 прашања на раскажување поголем дел од меѓународно банкарство,финансиски менаџмент 5 на раскажување поголем дел од 2 колок,мал бизнис 10 на раскажување од даде се од 1 колок,инвестиции 10 кратки прашања плус 2-4 домашно ..за некој ден ке ви ги објавам сите можни прашања што ги имам од сите предмети од 5 семестар и плус од 6 .поз
--- надополнето: 19 февруари 2012 во 02:52 ---
Ке може ли некој да ги скенира 2то и 4 тото домашно :)

AFI

Член од
17 ноември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
98
Ке може ли некој да ги скенира 2то и 4 тото домашно :)
4 Домашна задача ја имаш закачено во датотека неколку постови уназад 4тото и 5тото ги има(внимавај има грешка кај пресметка на PI бруто, нето) :) Поздрав и среќно утре на сите Инвестиционен .:D

Член од
18 мај 2011
Мислења
184
Поени од реакции
74
Ако некој полагал
1.Девизен систем и девизно работење
2.Историја на економската мисла
3.Меѓународен монетарен трговски систем

пишете шти се паѓа

Фала

Член од
18 февруари 2012
Мислења
29
Поени од реакции
9
Ако некој полагал
1.Девизен систем и девизно работење
2.Историја на економската мисла
3.Меѓународен монетарен трговски систем

пишете шти се паѓа

Фала
Најчестите прашања на раскажување по историја на економска мисла карактеристиките на
монетаризам
класична школа
кејнзијанизам
меркантилизам
посткејнзијанизам
маргинализам
сејов закон
тобинов ку
нова кејзијанска економија

Член од
24 октомври 2011
Мислења
25
Поени од реакции
4
pisete koga ke znaete kluc za vlez na predmetite od treta godina finansiski menadzment 6 semestar na e- ucenje i koi se asistentite? ............. pozdrav

Член од
18 мај 2011
Мислења
184
Поени од реакции
74
Најчестите прашања на раскажување по историја на економска мисла карактеристиките на
монетаризам
класична школа
кејнзијанизам
меркантилизам
посткејнзијанизам
маргинализам
сејов закон
тобинов ку
нова кејзијанска економија

Фала:)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Знам дека забегаа годинава со вадењето на резултати, ама по Богу могуче ли е уште да нема оценки ниту по еден предмет од трет семестар .. Микро полагавме 20ина души на 10ти, безобразно е ова месецот отиде. Дома ме гледаат под око последниве денови, сумњат дека ги кријам резултатите и ме имаат бутнато по сите предмети ..... :mad:

Апел до сите што се втора година, штом излезат резултати по некој предмет од трет семестар, нека пишат одма .. Не ми се виси на е-учење веќе у пм !

AFI

Член од
17 ноември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
98
^ Резултати ќе има дури откако ќе ги прегледат од двете сесиии и сите заедно ќе биле истакнати така било договорено на наставнички наводно, и потоа сите да се внесат во е индекс. Ама како и да е, не се издржува по цел ден да се виси на е учење...:tapp:

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
^ Резултати ќе има дури откако ќе ги прегледат од двете сесиии и сите заедно ќе биле истакнати така било договорено на наставнички наводно, и потоа сите да се внесат во е индекс. Ама како и да е, не се издржува по цел ден да се виси на е учење...:tapp:

нема врска тоа, кај нас во четврта од прва декада по сите предмети има резултати

AFI

Член од
17 ноември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
98
Маркетинг политика на цени- МПЦ е клучот кој го има изборен ...:)

Член од
13 септември 2010
Мислења
114
Поени од реакции
2
Историја на економска мисла може ли да се уче само од презентации или мора и од книгата?

Kajgana Shop

На врв Bottom