Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
А бе нели ви скурчи да се препуцавате цело време,вчера ептен ме испровоцираа Син и тој дечкото зашто ептен беа лицемерни(Барбара) па морав да пишам,од една мала зезанција вие ептен се нафуравте,чил малце...

Еве ви еден саат и 17 минути чил:D

И многу слаба ЛШ искористија, со тим кој освои 5 титули у една година, со тим кој даде над 100 голови во Англија, со тим кој ја освои Бундес лигата ...
Ќути среќа имаа голема. :cool:
Па и среќата е битна некогаш...
Додуша, освојување на ЛШ после 40 и кусур години е резултат на упорна, макотрпна и планска работа (y)

Остај ЛШ збориме за Италија таму се наклонети кон вас во европа мн добро се суди :)

Некоја страна наназад го правевме истиот муабет со некој друг фан на Јувентус, тој ставаше и клипчиња, на крај кога му нацртав дека се работи само за 1 бод кој што сме го добиле од судиите го снема. А, сега што имаме изгубено сигурно два бода од нив е друг муабет. Врвот беше што во тоа клипче како помош од судиите беше ставен пенал за водство од 4-0 во прво полувреме. Еј, навистина без помош на судиите немаше да победи Милан, иако е прашање колку и тоа не беше пенал.

Така да, доста е со приказните дека позади Милан стојат сите, не само кога тој игра, па дури и му помагаат со што го оштетуваат Јувентус. Вртите празни муабети, барате алиби. :)

А бе нели ви скурчи да се препуцавате цело време,вчера ептен ме испровоцираа Син и тој дечкото зашто ептен беа лицемерни(Барбара) па морав да пишам,од една мала зезанција вие ептен се нафуравте,чил малце...
Значењето на зборот ''лицемерен'' ... you don't get it.
--- надополнето: 20 февруари 2012 во 17:31 ---
Па и среќата е битна некогаш...
Додуша, освојување на ЛШ после 40 и кусур години е резултат на упорна, макотрпна и планска работа (y)
2 години работа на Мурињо, нецели ...
Не би рекол дека е многу долга, али да, планска е и макотропна. ;)

Кога ќе се знае ќе игра ли Ибра на дербито ?
Нема шанса да игра, преседан ќе е тоа, нема да си го дозволат тоа од ИФФ, исто беше и лани пред дуелот Милан - Интер.
Пато им се враќа, тоа е добро за нив, Боатенг како што разбрав можно е да не игра.

^ Утре ќе бидат направени нови медицински прегледи и конечно ќе се знае дали Боатенг ќе игра или не.
А Ибра не може да игра, колку што знам 3 наптревари е казнет. 2 ги одлежа.

Сеа мислам дека ќе се одлучува за третиот меч казна, 2 и онака под дифолт следат за таков потег, третиот им беше проблем на Милан али ја убеден сум дека казната ќе остане непроменета.

Moggi е дојден во Јувентус во 1994.Од 1980 до 1994 Јувентус имал 5 титули,Милан 4, Наполи 2, Сампдорија 1, Рома 1, Верона 1, Интер ниту една.
Сигурно тогаш сите биле во коалиција против Интер.

а 89 кој ја освои титулата ..Сампдорија???

Искрено не ми се верува да му ја намалат казната на Ибра.Ако добро разбрав среда/четврток ќе се решава за тоа ама шансите се минимални да му ја намалат скоро никакви.Што се однесува до играчите со ситни повреди Алегри кажа дека утре ќе се знаело точно кој ќе биде спремен за со Јуве.

Искрено не ми се верува да му ја намалат казната на Ибра.Ако добро разбрав среда/четврток ќе се решава за тоа ама шансите се минимални да му ја намалат скоро никакви.Што се однесува до играчите со ситни повреди Алегри кажа дека утре ќе се знаело точно кој ќе биде спремен за со Јуве.

Во четврток ќе се одлучува и 50/50 биле шансите дали ќе му се намали казната или не.

Јас незнам што им се замарате за ова ... Ги барав јас после неколку утакмици кога Милан беше апла оштетен ама се скрија кај мајка им под суќња,а сега нека си продолжат со дудлањето....:)

Абе местат судиите за Милан и крај на дискусија :icon_lol:

И многу слаба ЛШ искористија, со тим кој освои 5 титули у една година, со тим кој даде над 100 голови во Англија, со тим кој ја освои Бундес лигата ...
Ќути среќа имаа голема. :cool:

Dinamo kiev............ just sayin :D

Dinamo kiev............ just sayin :D
Е шо де :)
Таму мал милион шанси имаа, поготово Ето, у секој случај реми заслужија а и тоа беше доволно за да бидат втори во група,вториот гол падна уз многу среќа али и без истиот наместо 3, на крај бод повеќе ќе имаа од Рубин. Карактер беше тука у прашање, шампионски, нешто што недостига у последните 2 години во тимов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom