- Член од
- 18 октомври 2010
- Мислења
- 1.824
- Поени од реакции
- 6.092
Дечко, стварно не знам колку треба да си заслепен ваква работа да кажеш. Демек не е битно ние што лично сме гледале што овде се дешава, туку треба да читаме америте што сакаат да ве излажат?!Blagodarnosta komu mu pripaga ke najdesh podolu vo tekstot
dosta go tupite so toa nie ,nie, nie sme pomognale na kosovarite vo 1999,pa koj od vas pomogal lichno ? koj od vas ? kazhete. barem edne makedonec da dal bilo kakva pomosh na kosovarite vo 1999,
Blagodarnosta pripaga na tia shto ja natera makedonskata vlada da ja otvori granicata, vo zamena makedonskata vlada dobi $$$$$$$ i ekonomska pomosh
chitajte da razberete i ne tropajte gluposti
Остај тоа што и ден денес трпиме последици од таа ваша бегалска криза.. Освен НИЕ и Албанија, никој друг не ве прими, разбираш? НИКОЈ, ни другарчињата булгарчиња што ви се по темава, а да не зборам за европејци или не дај боже амери тука што ми ги величаш
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
![Превртува очи :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/smilies/rolleyes.png)
Исто како да ме брка некој на улица да ме силува и да ти влезам во двор да те замолам да ме спасиш, и после со цела дрскост да ти тврдам дека ти уствари не си ми помогнал, која неблагодарност ееееееј. Стварно не ве разбирам, да му се згади на човек...