Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Одсекогаш Јувенташите не биле креативни,дали е до градот ретардиран полн со малоумни створења или нешто друго е не знам.
Банерот на малите деца што навиваа за Милан беше поинтересен,сепак се работи за мали деца,а не ко овие Јувенташиве,говеда од 30 години.

С

сашенко

Гостин
Одсекогаш Јувенташите не биле креативни,дали е до градот ретардиран полн со малоумни створења или нешто друго е не знам.
Банерот на малите деца што навиваа за Милан беше поинтересен,сепак се работи за мали деца,а не ко овие Јувенташиве,говеда од 30 години.
Кој возрасен разумен човек би навивал за тој клуб :icon_mrgr:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Демек банерот на Јуве не беше смешен:P ма кој ве ебе борете се за ЛЕ и ќутете си:D

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.217
Поени од реакции
14.493
Демек банерот на Јуве не беше смешен:P ма кој ве ебе борете се за ЛЕ и ќутете си:D
Кога некои работи ќе ги прави дете, тоа изгледа смешно, интересно, симпатично, кога тие истите работи ги прави возрасен човек, тоа изгледа ретардирано.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
:pos::pos: Кога цела трибина извади Барбара букаке тоа како ќе го протолкуваме?нели е малоумно и ретардирано?али не го спомнувате тоа така?а ова еден мал банер од некој навивач одма сите биле ретардирани навивачите на Јуве,а бе идете лечете се сите:D да го извадеше фан на Интер или Милан поинаку ќе зборевте али ај нека ви биде,лицемерие до коска..

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
:pos::pos: Кога цела трибина извади Барбара букаке тоа како ќе го протолкуваме?нели е малоумно и ретардирано?али не го спомнувате тоа така?а ова еден мал банер од некој навивач одма сите биле ретардирани навивачите на Јуве,а бе идете лечете се сите:D да го извадеше фан на Интер или Милан поинаку ќе зборевте али ај нека ви биде,лицемерие до коска..
Што го мешаш сега Милан? Само интеристите ти викаат дека е малоумен банерот :)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Што го мешаш сега Милан? Само интеристите ти викаат дека е малоумен банерот :)
Види погоре еден миланез ми врати, пази ретардирани биле фановите на Јуве и тоа еден фан извади мал банер и сеа ми пишуваат тука сите да се стекне мислење дека сите фанови на јуве се ретардирани,па од увек биле такви,па Торино ретардиран,а кога им спомнав за ова со Барбара се уќутеа сите,и тоа цела трибина извади парола па никој не рече ништо,Син ги величеше за тоа а сеа за ова било ретардирано:pos: тоа не било срамота,малоумно,ретардирано а ова било:facepalm: мене ли ќе ми праите mind fuck, не сфаќате колку испаднавте смешни..

еј толку многу на форумов одамна не сум пишувал:)

другпат не пишувајте во афекат и смирете страсти малце,видете си првин во свој двор(y)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.957
Поени од реакции
45.145
Види погоре еден миланез ми врати, пази ретардирани биле фановите на Јуве и тоа еден фан извади мал банер и сеа ми пишуваат тука сите да се стекне мислење дека сите фанови на јуве се ретардирани,па од увек биле такви,па Торино ретардиран,а кога им спомнав за ова со Барбара се уќутеа сите,и тоа цела трибина извади парола па никој не рече ништо,Син ги величеше за тоа а сеа за ова било ретардирано:pos: тоа не било срамота,малоумно,ретардирано а ова било:facepalm: мене ли ќе ми праите mind fuck, не сфаќате колку испаднавте смешни..

еј толку многу на форумов одамна не сум пишувал:)

другпат не пишувајте во афекат и смирете страсти малце,видете си првин во свој двор(y)
Срамота е да ти се објаснува зашто звучи ретардирано и зашто воопшто не беше смешно ...

Детето кое до вчера не знаело колку се 2 и 2 му го стави немиен со изјавата дека школото најмал проблем е да се смени, ништо страшно, али тимот никад, тоа срамота е едно детенце да му го укажува на некое 30 годишно неинтелигентно говедо, срамота е и оние дечињата што навиваат за Милан да извадат саглам банер за сеир кој си признав, беше на место и беше смешен, за разлика од оној на типот што навива за Јуве.

Он ако бил навикнат у 2006 да гледа како многу негови другари мењале тимови и останале верни на прволигашкиот фудбал не значи дека сите се исто срање, поготово не ако тимот е 6ти или 7ми, до лани Јуве беа такви па никому ништо, не треба многу за да се стабилизира еден голем тим, едно асално лето е доволно.

На крај краева малиов денес си отиде у тренинг камп, се сретна со сите, доби дрес од Занети ... абе се ова било дел од неговиот голем план, класична '' i see what you did there '' ситуација. :icon_lol:

М

Мартин`

Гостин
Го запираат Трпе џандари на автопат пијан-ѓон и едниот џандар му вика:
- Возеше над дозволеното - казната е 350 евра, имаш алкохол во крвта - за тоа се зима возачка и постојано ја газеше полната линија- тоа се 10 поени! Шо правиме сега?!?
Трпе мртов-ладен:
-Еве ти 400 евра почасти се таман и ти нешто, мене парите не ми се проблем, спијам на милиони...
Полицаецот:
-А возачката ?!
Трпе пак опуштено:
- Еве ти земи ја, уште утре ќе ми ја вратат, началникот ми е како брат...
Полицаецот:
-А шо праиме со 10те поени?!?
Трпе:
- Па не знам, дај и ги на Интер нив највеќе и требаат!!! :)))

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Срамота е да ти се објаснува зашто звучи ретардирано и зашто воопшто не беше смешно ...

Детето кое до вчера не знаело колку се 2 и 2 му го стави немиен со изјавата дека школото најмал проблем е да се смени, ништо страшно, али тимот никад, тоа срамота е едно детенце да му го укажува на некое 30 годишно неинтелигентно говедо, срамота е и оние дечињата што навиваат за Милан да извадат саглам банер за сеир кој си признав, беше на место и беше смешен, за разлика од оној на типот што навива за Јуве.

Он ако бил навикнат у 2006 да гледа како многу негови другари мењале тимови и останале верни на прволигашкиот фудбал не значи дека сите се исто срање, поготово не ако тимот е 6ти или 7ми, до лани Јуве беа такви па никому ништо, не треба многу за да се стабилизира еден голем тим, едно асално лето е доволно.

На крај краева малиов денес си отиде у тренинг камп, се сретна со сите, доби дрес од Занети ... абе се ова било дел од неговиот голем план, класична '' i see what you did there '' ситуација. :icon_lol:
Брат, не влегвај во филозофски дискусии.
Како прво знајме колку е ретардирано е да напишиш онаков транспарент. „ќе ме заебаваат на училиште“ ееееј :confused:
Од друга страна си знајш исто дека беше мало чешање она со менвањето на училиште. - навивачи шо очекуваш, дај им причина ќе провоцираат.
Ако детето зеде за озбилно да објаснува за менвање на училиште тогаш нема шо да се дискутира појќе. жал ми паѓа.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.957
Поени од реакции
45.145
Брат, не влегвај во филозофски дискусии.
Како прво знајме колку е ретардирано е да напишиш онаков транспарент. „ќе ме заебаваат на училиште“ ееееј :confused:
Од друга страна си знајш исто дека беше мало чешање она со менвањето на училиште. - навивачи шо очекуваш, дај им причина ќе провоцираат.
Ако детето зеде за озбилно да објаснува за менвање на училиште тогаш нема шо да се дискутира појќе. жал ми паѓа.
Maлоумно е 18 годишњак да го напише, детево го пуштиле, си истерало, денес легенда на клуб дрес му дае, win-win ситуација за него беше банерот, му чуе сеа, нека го ебаваат уште у школо.

Иначе поентата на детенцево, тоа е клучен збор, детенце, беше, школо се мења, тим за кој навиваш не, онака индиректно малиот, со неговиот левел на интелигенција, да укаже на начинот на кој типот од Јуве му терал сеир.

Да се разбереме, ја поштуем квалитетен сеир и малиов се намести на пенал, денес деца кои навиваат за Милан тоа го искористија уз оние кои им го направиле банерот, али оној од Јуве не, промашај тежок, кажав зашто.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
ја не знам шо уопште се расправате за банерот .... го боли стојко малиот се запозна со цела екипа од занети доби дрес и барем јас лично се надевам извинување од цел тим зошто играат ко пички тромави. па нека го заебаваат сега у школо.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom