(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
не треба да го продадеме, солиден играч е според мене :smir:
Вчера изигра одлично.И јас мислам дека треба да го задржиме, мора и добра клупа да се има!:helou:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Mора да остане ..... ако го продадат значи се..... (2000 мислење :) )

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
пологично би било да го зачуваат уште малку зошто Сколс, колку и да е добар, му поминуваат годините, а Керик си е добар на таа позиција и мислам дека треба да остане.
Не после да бараме пак играч од среден ред, па не ни се погодили и слично. Овој го знаеме, знаеме дека е добар и треба да остане!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Лани играше на 97% од натпреварите беше најстандарден па и годинава мислам дека уште мала нијанса му фали да си ја поврати таа форма, нема никаква потреба Керик да биде продаден тоа би било лудост.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Да, лани постигна и многу значајни голови, имаше многу значајни асистенции. Се на се беше повеќе од стандарден. Годинава да бидеме реални, многу повеќе беше на клупа отколку на терен и заради тоа е тој мал пад во формата. Сепак мислам дека САФ ќе нејде доволна минутажа за сите што се во клубот и сите ќе бидат задоволни!

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Да, лани постигна и многу значајни голови, имаше многу значајни асистенции. Се на се беше повеќе од стандарден. Годинава да бидеме реални, многу повеќе беше на клупа отколку на терен и заради тоа е тој мал пад во формата. Сепак мислам дека САФ ќе нејде доволна минутажа за сите што се во клубот и сите ќе бидат задоволни!
.... и убави голови, како тој со Рома во ЛШ кога победивме со 7:1. :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе на тој натпревар 5 голмани да имаа Рома, џабе ќе им беше, се ни одеше од нога:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom