Фан Клуб: Челзи

H

HoT IcE

Гостин
Еве едно светско крило, кое се надевам дека ќе се пробие во прв тим. Многу ме потсетува на Џо Кол.
Денес се изнагледав еден куп видеа од младите, и една цела утакмица со Арсенал, значи имаме едни од најдобри млади играчи на едно место во Акадмија, ако Челзи ги продаде, и ниту еден не се пробие во прв тим, ќе се откажам од Челзи, жими све.
--- надополнето: 15 февруари 2012 во 17:07 ---
cfcwallpaper52dd4.jpg

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Пак е вината на боаш. Највеќе жал ми е за бертранд, 23 години има му отиде златна кариера. А што е најтрагично кол нема еден единствен продор сезонава, и дури кога беше повреден босингва беше на негово место :tapp:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
А со Какута што ќе биде ? Баш го сакав тоа дете..ама еве како што оди работата ништо изгледа,Боас не смета на него.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
А со Какута што ќе биде ? Баш го сакав тоа дете..ама еве како што оди работата ништо изгледа,Боас не смета на него.
Боаш јадеше трице дека ќе пушта млади играчи а и кога се повредени првотимците прае само некој глупи промене што значи едноставно незнае што прае чуекот и многу млади играчи што се поталентирани од малоуда, калу, босигва, фереира и така натаму али едноставно ги губат затоа што имаат идиоти од трењери

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Абе какви деца пуштање, што мислите вие тоа така е пуштај деца па што биде биде, арсенал може да се каже дека има многу поталентирани деца од нас па гледате каде се тие, не е крив Боаш, Анчелоти не ги пушташе, Боаш не ги пушта, Хидинк како што се сеќавам само Ивановиќ го пушти и тој не беше баш дете, Барселона додека да ги извади играчите како Чави, Иниеста и Меси им требало 30 години и вие мислите така се пуштаат деца да играат, значи кога неги пуштаа тренерите пред Боаш и сега Боаш има нешто, а тоа е не ги бива... и слушам некој зборува за Борини и Синклер па тие колко добро се сеќавам добија шанса во Челси и ништо посебно не беа, така да ова што го зборите е бош муабет околу деца, треба сите да се помириме имаме тотоално лимитиран состав од 10-11 играчи и ако освоиме 4 место треба да славиме!!!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.351
Јас колку што знам Борини баш и не доби шанса

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Јас колку што знам Борини баш и не доби шанса
Ни Просеник ни Сала ни Борини ни Торо ни Синклер ни Сток или Шток како сакате никој од овие не доби шанса и си заминаа а ги има уште за на листава

H

HoT IcE

Гостин
Во случајов Боаш е во право, нема потреба сите играчи да го подржуваат него.
И ми се допаѓа што е барем искрен, тие што не го подржуваат, излезна врата на лето и крај, Боаш ќе си формира екипа по негов тертик, па ќе видиме тогаш како ќе игра Челзи, и така сега е рано за судење на способностите на Боаш, иако има мизерни резултати, нема услови за да креира тим за него.
Играчите се тие кои што треба да бидат адаптабилни на тренери, а не тренери на нив, тој е професионален играч кој мора на терен да ги спроведе идеите и замислите на било кој тренер да е, ако неможе да го направи тоа, тогаш не го бива играчот, јасно како ден.
И ако има вистина во тоа дека Абрамович го подржува сеуште Боаш, значи ќе работи Боаш уште овде, и thumbs up за Романчо, нека му даде шанса за уште една сезона, со негов креиран тим и играчи да му го видиме максимумот, макар тоа не коштало и неиграње во ЛШ следната сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom