Мудрување

• Креатор на темата Креатор на темата dzesika
  • Време на започнување Време на започнување
Знам да бидам ѕверка некад бе xD
Ме пукала опасна нервоза чим волку пцујам еј! xD

Дај заживејте ја темава, досадно е -.-
Да не имаш потреба од побивање на твоите теории:D
Отвори соодветна дискусија и ќе ти ја хејтаме. Тоа правиме ние мрчаторите:sneaky:

Да не имаш потреба од побивање на твоите теории:D
Отвори соодветна дискусија и ќе ти ја хејтаме. Тоа правиме ние мрчаторите:sneaky:
Man, ти не си мрчатор.
Само онака...реплицираш на се живо и диво...
Не си видел мрчење шо е ко ќе се зберат 2-3 *данеименувам* членови од овде :)

I don't like money actually, but it quiets the nerves.

Епа ајде да ја разгориме темата јас ќе мудрувам, а ти ќе хејташ.:icon_lol:
Не реплицирам на се живо и диво во последно сум многу пасивен само читам.(y)
Цела вечер само читам и ова ми е прво известување, морав да го искористам.

Ако бевте толку длабоки и паметни, дали ќе седевте на форум или facebook или *не знам*?!
Hahahahaha. Haha. Ha! Oh the irony.
YOU DON'T KNOW ME AND YOU DON'T KNOW WHY I'M WASTING MY TIME ON *не знам*!!!11one!!
Не ми кажувај дека тип што не може да извади повеќе од 3ка логика во школо, може да слуша ваква музика: http://www.youtube.com/watch?v=ZYhZVqODYsI.
Иииии тука веќе престанав да читам. Аргументов. :facepalm: Колку и да се курчиш тука, годинките и тинејџерската сèсамонемудрост ќе си излезат на виделина, а кога ќе почнеш да сконтуваш некои работи, ќе сфатиш дека едукацијата и резултатите од истата во школо немаат врска со карактерот на човека надвор од училницата, а пак најмалку со вкусот за музика.
Сигурно на таквите со тројки омилен филм им е The Fast and the Furious: Tokyo Drift.
Слушате ли тројкаши! Ае слушајте си бугарски фолк и баталете филмови на Lynch!
Едно прашање:
t1ARQ.jpg

Hahahahaha. Haha. Ha! Oh the irony.
YOU DON'T KNOW ME AND YOU DON'T KNOW WHY I'M WASTING MY TIME ON *не знам*!!!11one!!

Иииии тука веќе престанав да читам. Аргументов. :facepalm: Колку и да се курчиш тука, годинките и тинејџерската сèсамонемудрост ќе си излезат на виделина, а кога ќе почнеш да сконтуваш некои работи, ќе сфатиш дека едукацијата и резултатите од истата во школо немаат врска со карактерот на човека надвор од училницата, а пак најмалку со вкусот за музика.
Сигурно на таквите со тројки омилен филм им е The Fast and the Furious: Tokyo Drift.
Слушате ли тројкаши! Ае слушајте си бугарски фолк и баталете филмови на Lynch!
Едно прашање:
t1ARQ.jpg
Ja napomenav deka ne sum mudra. Ne se ni praam.
Dosadno mi, that's why I'm wasting my time on internet.
Ja posto sum muzicar, a patem I se interesiram za vlijanieto na muzikata vrz psihata na covekot, mozam definitivno da ti potvrdam deka vkusot za muzika I te kako ima vrska so toa dali imas ili nemas dovolen potencijal I intelekt za da pravis filmska muzika.
Znaes deka I po toa kako nekoj se oblaka mozes da zaklucis kakva licnost e, a ne po vkusot za muzika.

Da, se slagam deka uspehot vo skolo ne zavisi od intelektot.
Ama za nekoj koj vo sredno muzicko ne moze da izvadi petki na barem 10 od tie 20 predmeti sto gi imame, takvi ambicii mi izgledaat kako momentot koga jas ke stanam naucnik.
Mozes da produzis da citas sega :)

Колку мразам кога на некои кориснички профилот им е затворен и не можам да им зборам :(

Ja posto sum muzicar, a patem I se interesiram za vlijanieto na muzikata vrz psihata na covekot, mozam definitivno da ti potvrdam deka vkusot za muzika I te kako ima vrska so toa dali imas ili nemas dovolen potencijal I intelekt za da pravis filmska muzika.
Znaes deka I po toa kako nekoj se oblaka mozes da zaklucis kakva licnost e, a ne po vkusot za muzika.

Ama za nekoj koj vo sredno muzicko ne moze da izvadi petki na barem 10 od tie 20 predmeti sto gi imame, takvi ambicii mi izgledaat kako momentot koga jas ke stanam naucnik.
Јас имам завршено економски факс. Што музика треба да слушам за да не сум фрик во очите на другите?

Се праиш.
Не само тука, низ цел форум.
"Ja posto sum muzicar sega kevi kazam hhh : D"
Жити се? Каков музичар си? Средно музичко си запишала и музичар си? Си креирала нешто до сега? Дај да чуеме.
Уууу, се интересирала како музиката влијае на психата на човекот... ууу... фенси words...
И, што покажуваат твоите истражувања на тоа поле?
Enlighten us with your wisdom!

Се праиш.
Не само тука, низ цел форум.
"Ja posto sum muzicar sega kevi kazam hhh : D"
Жити се? Каков музичар си? Средно музичко си запишала и музичар си? Си креирала нешто до сега? Дај да чуеме.
Уууу, се интересирала како музиката влијае на психата на човекот... ууу... фенси words...
И, што покажуваат твоите истражувања на тоа поле?
Enlighten us with your wisdom!
Ако ти изглеало ко да се праам, не ми било тоа целта, веруј. Најмалце што сакам е да продавам муда на некој.
Сум креирала Стефан. Ќе ти пратам линк у private да чуеш.
Јас не сум истражувала, ама попаметни од мене истражувале и истражиле. Ако те интересира еве линк: http://en.wikipedia.org/wiki/Music_psychology. Има интересни дневници и книги.
Ова не е мудрување. Ова е споделување на знаење. Ако ти изгледам дека ти се курчам, тоа е твоја перцепција на тоа како ме доживуваш.

@The Mayor; Кој ти кажал дека си фрик во очите на другите? Каква врска има тоа со мудрувањето?

Ова од Елеонор со музиката ми личи како книгата на Монти Пајтон за нивната филозофија. Колку што ми текнува пишува во предговорот вака нешто
Љубителите на Монти Пајтон често мислат дека се многу попаметни од останатите, а тоа е можеби заради што и навистина се.:D

31843.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom