Tип на денот (Читај правила во прв пост)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Падерборн 1
Дизбург гг3+
Интер 1
Алмерија 1
Челзи 1
Јувентус 1
Бастија 1
Ридинг 1
Хофенхајм 3+

120 коеф.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Набрзинка што собрав за Франција 2

Седан - Троја 1 1.9

Седан западна во малку лоша серија, поради која заостана 6 бода зад третата позиција во втората лига и сега е време да почне да победува. За противник ја има екипата на Троја која игра ужасно на гости и има промени во тимот.
Седан ке бидат без:
Pierrick Valvidia mf (18/2), Lionel Carole (6/0),Steven Langil mf (13/0)
Троја ке биде без:
Olivier Blondel gk (16/0),Benjamin Psaume mf (18/2) ?Sebastien Grax fw (15/2),Quentin Othon mf (10/0),Rincon df (11/0),Julien Outrebon df (9/0),Stephen Drouin df (11/0)

Арлес - Монако dnb2 1.7

Милсам дека Монако има нови газди кои во зимскиот рок инвестираа огромна сума(13 милиони евра) барем за Француската 2 лига и не сакаат лоши резултати. Монако и Арлес се многу лоши оваа сезона но на последните 5 средби белешат добри резултати, двата тима играат 2-2-1.
Во тимот на Монако дојдоа Андреас Волф од Вердер, Гери Каглемачер од Герминал Бершот, Ибрахим Туре, Барзите од Австрија В., Шубашиќ од Хајдук, Јемал од Јанг Бојс, Циолис од Сантандер, Дирар од Бриж, Цавелас од Ајнтрахт Ф. и Коман од Сампдорија.
Со овие засилувања Монако ке бележи добри резултати, и ке биде добро да се игра до крајот на сезоната посебно кога ке игра на домашен терен.
Монако ке биде без:
Adriano df (14/0), Marama Vahirua fw (12/2), Vincent Muratori df (8/0), while Petter Hansson df (14/0), Valentin Eysseric mf (16/1), Terence Mekengo fw (12/0)
Арлес ке биде без:
Fabien Laurenti df (12/0), Christophe Landrin mf (13/0), Draman Haminu mf (14/0), Gel Germany df (9/0), Teju Savanier fw (12/1), Chafik Najih mf (17/1), Luigi Pieroni fw (18/3).

Шаторо - Истрес dnb2 1.95

Шаторо без:
Kevin Dipuis fw (9/2), Elie Dohin mf (8/0), Remi Fourrnier df (17/2), Fernando Neves mf (21/0), Romain Grange mf (20/2), Amara Baby mf (20/0), Thibault Moulin mf (17/0).
Практично немаат средина Шаторо.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Дечки ај тие што се имате кладено во Депортиво.....кажете ми дали ако на ливчето пишува GG1 ,дали тоа значи гол-гол прво полувреме??

Бидејќи јас ја играв гол-гол прво полувреме....ама ме буни затоа што на ливчето не стои GGI туку GG1.(а за другите ознаки кои што се поврзани со прво или второ полувреме стои знакот I,II).

За тие што имаат билтен покрај себе баш ги замолувам да видат дали гг прво полувреме е 4.2 коефициент....така најсигурно ќе знам.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.961
Поени од реакции
9.593
за сите шо не знаеа за Савехов уште вчера беше за хендикеп 3,5 во бетсити денес од сабајле прво шо напрајв Спортлајф и таму на 5,5 и сеа ке си чекам само инаку во ФБ групата е анализиран тој натпревар уште вчера така да кој сака да се приклучи нека пише во порака за денес ова изиграв
Ѕвезда 1 со хендикеп
за Вечер Брајант над 27,5

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Дечки ај тие што се имате кладено во Депортиво.....кажете ми дали ако на ливчето пишува GG1 ,дали тоа значи гол-гол прво полувреме??

Бидејќи јас ја играв гол-гол прво полувреме....ама ме буни затоа што на ливчето не стои GGI туку GG1.(а за другите ознаки кои што се поврзани со прво или второ полувреме стои знакот I,II).

За тие што имаат билтен покрај себе баш ги замолувам да видат дали гг прво полувреме е 4.2 коефициент....така најсигурно ќе знам.
Тоа е. :)

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Реал 5+
Леверкузен 2
Милан 2
Порто 2
Бенфика 2
Андерлехт 1
Ајакс 1
Феенорд 1
Херевен 1
Металург 2 (полувреме)

102 коефициент :свиркам:

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
М

Мартин`

Гостин
- Хофенхајм очајни сезонава и не се ништо повеќе од просечен тим инаку интересно за нив што дома до сега играат (3-6-1) а во последните 5 домашни натпревари дури 5 им се нерешено изиграни (4x 1:1/1x 0:0) па не ме чуди и самите играчи да си играат веќе на нерешено... на другата страна Мајнц и како домаќин и како гостин прима и дава доста голови така да слободно може утакмицава да се игра ГГ добар коефициент.
Пак 1:1 заврши Хофенхајм :facepalm:
Во последните 6 натпревари дома 6 пати нерешено и тоа 5 пати со резултат 1:1 еднаш 0:0

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Врексам - Хајес 2 6.5 квота

Може да дојде 2 оваа? Врексам има сигурен плејофф, ама се бори за директен пласман во Англија 2. Хајес се бори за опстанок и му треба секој бод. Огромна е разликата на табелата помеѓу овие двајца.

Г

Гучи

Гостин
^ може да се проба, иначе во Вил Хил ти е 9 коеф. ;)

мојот тикет за утре:
Реал - г.г. прво
Хамбург - 1
Баерн - г.г.
Лил - г.г.
Марсеј - 3+
Ден Хаг - г.г.
коеф. над 100 има, вреди да се проба :)

Kajgana Shop

На врв Bottom