Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ako imate utre hendikep od 4,5 do 6,5 slobodno stajte sve na SavehofЕпа во утрешниот додаток ќе ја има не денеска.
18:00 Paderborn - Dresden PPGG (4.55)
PPGG - прво полувреме голо голо
Дечки ај тие што се имате кладено во Депортиво.....кажете ми дали ако на ливчето пишува GG1 ,дали тоа значи гол-гол прво полувреме??
Бидејќи јас ја играв гол-гол прво полувреме....ама ме буни затоа што на ливчето не стои GGI туку GG1.(а за другите ознаки кои што се поврзани со прво или второ полувреме стои знакот I,II).
За тие што имаат билтен покрај себе баш ги замолувам да видат дали гг прво полувреме е 4.2 коефициент....така најсигурно ќе знам.
хахахах да беАј некој поискусен нека пообјасни малце за ова http://www.bet-at-home.com/start.aspx значи се регистрираш на bet at home и ти даваат гратис 100 евра за уплата, или како е работава ?
- Хофенхајм очајни сезонава и не се ништо повеќе од просечен тим инаку интересно за нив што дома до сега играат (3-6-1) а во последните 5 домашни натпревари дури 5 им се нерешено изиграни (4x 1:1/1x 0:0) па не ме чуди и самите играчи да си играат веќе на нерешено... на другата страна Мајнц и како домаќин и како гостин прима и дава доста голови така да слободно може утакмицава да се игра ГГ добар коефициент.