Генерална дискусија за запалено Македонско знаме во Косово

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
На ракометниот турнир одржан во Приштина, по повод четиригодишната независност на Косово, навивачите на Приштинскиот клуб "Плисат" вечерва го запалија Македонското знаме во знак на одмазда поради навредите што навивачите на Македонија ги упатија кон албанците на Европското ракометно првенство што се одржа во Србија, јави порталот Шкипмедиа, пренесува Скај.
Освен палењето на знамето беа скандирани и транспаренти "Господ ве направи бугари, Тито Македонци", "Македонија не егизистира".

http://www.sky.mk/makedonija/15297-Фото-Запалено-Македонското-знаме-во-Приштина.html

Немат струја и на Косово, простено им е... Требаат да се греат пештерковците. :ROFLMAO:
P.S. Треба прирачник да им се даде за што се се употребува огнот.

Ај да се кладиме со некого за колку време ќе ја избришат темава?
Ништо ново, пештерски луѓе ја откриваат моќта на огнот и симболиката на сонце на знамето ги збунила.

ne su iznenaden ako ja izbrisat temava..........gi znam kako disat nasive kajgana admini...........duri znam i oti ja snema politikata od forum..:D

Да им .... мотрите на косоварите!!!

Да се повлече одлуката за независноста!

Море незнам што се нервирам јас, кога племето неможе да се цивилизира и со 100 америки и европи!!!

Затоа Косово засекогаш ќе остане црната дупка на Европа, како да не се од овој континент туку од некоја Африканска земја увезени...а ги има и кај нас и се појавуваат од време на време со слични „акции“.

A dali ste vie civilizirani koga ne vregate .. ili togas toa e normallno .. vklucete go malku mozokot... koga vo srbija ne vregavte togas gi podrzuvavte sega ovie se necivilizirani ..

Пештерски луѓе? Како оние од Вевчани, кои ги браневте?
И, што тоа платениците од возот скандирале против Шќиптарите во Србија?

Само да си у корак со Бане и неговата политика и да ти го шибнат ура ќе викаш :facepalm: од такви дозволивме секакво племе да не куреца , и вината на нас да си ја препишуваме..РАУС!

едноставно е решението, повлекување од признавањето за независноста(which is not gonna happen).само така првпат че покажиме дека сме државичка со муда.

Пештерски луѓе? Како оние од Вевчани, кои ги браневте?
И, што тоа платениците од возот скандирале против Шќиптарите во Србија?
А што треба да им ќутиме? Според вас квази космополитите кога ќутат Македонците се пички, кога го дигаат својот глас против неправда и претходна провокација се провокатори или ги поистоветувате со дивото планинско племе. Застанете еднаш цврсто зад својот народ како мажи. Штеточинкиве ни имаат згрешено не за на карневал да ги исмеваме туку подебела сметка бајаги да им наплатиме, но се додека постојат луѓе како тебе кои се уфилмани објективни либерали ќе го јадеме и понатаму... да, до вас е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom