Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
начинот на кој ме цитираш е финтата, посебно шо ти не ни беше повикан да цитираш!!!
овде темата е тип на денот, значи секој да кажи ЕДЕН НАЈСИГУРЕН ТИП шо го има за тој ден, како ти на пример. си ја кажа ракометната и супер. барем 4 играчи да кажат еден сигурен пар, макар и 1,30 коеф да е, се собира околу 3 и можи да се земи добра пара. е то е според мене финтата на темава!!!
Прво не те цитирав воопшто конкретно тебе,само се надоврзав на постот..
Па еден куп спамови има на темата,кој колку фатил,па зошто не кажал,па колку пари уплатил,па кој имал појјака дојава,па кој уплаќал утакмици со мали коеф..и тн..
Ако ти текнува лани ја заклучија темата,токму поради препукувањата....
Не е муабетот кој има појјака дојава,ако игра било кој доволно долго в кладилница ќе знај дека ТАКВИ ALL IN дојави нема...(барем не за без пари,или за некоја смешна сума од 30,50 евра колку шо бараат нашите ИНСАЈДЕРИ)...:eek:
Нема ни потреба да се крева фама за дојавите...
Треба да има типови со анализа,зошто така се мисли и крај на муабетот...
А од постови ДОЈАВА 100%,се виде....
Не знам дали има модератори на темава?па да спроведат малку ред....
То ми беше поентата....да не се тера муабетот во несакан правец...
П.С.
И Шафхаузен(ракомет ЛШ) треба да е добар 1 денес...1.55
Директен дуел за влез во 1/8 финале,Швајцарците се покажаа како добар тим,посебно на домашен терен,со победа го заверуваат пласманот,посебно шо Шамбери во последното коло гостува во Загреб.. .....
Шамбери има мака на гостувањата,не ми се верува денес да се покажат во добро светло.....големи се шансите Шафхазуен да го добие мечот...

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Прво не те цитирав воопшто конкретно тебе,само се надоврзав на постот..
Па еден куп спамови има на темата,кој колку фатил,па зошто не кажал,па колку пари уплатил,па кој имал појјака дојава,па кој уплаќал утакмици со мали коеф..и тн..
Ако ти текнува лани ја заклучија темата,токму поради препукувањата....
Не е муабетот кој има појјака дојава,ако игра било кој доволно долго в кладилница ќе знај дека ТАКВИ ALL IN дојави нема...(барем не за без пари,или за некоја смешна сума од 30,50 евра колку шо бараат нашите ИНСАЈДЕРИ)...:eek:
Нема ни потреба да се крева фама за дојавите...
Треба да има типови со анализа,зошто така се мисли и крај на муабетот...
А од постови ДОЈАВА 100%,се виде....
Не знам дали има модератори на темава?па да спроведат малку ред....
То ми беше поентата....да не се тера муабетот во несакан правец...
П.С.
И Шафхаузен(ракомет ЛШ) треба да е добар 1 денес...1.55
Директен дуел за влез во 1/8 финале,Швајцарците се покажаа како добар тим,посебно на домашен терен,со победа го заверуваат пласманот,посебно шо Шамбери во последното коло гостува во Загреб.. .....
Шамбери има мака на гостувањата,не ми се верува денес да се покажат во добро светло.....големи се шансите Шафхазуен да го добие мечот...
е со ова во целост се сложувам со тебе!!!
за мене најсигурен е хен2 (0:8,5) на хамбург-копер. нема потреба германциве да се препотат денеска.

А

Анноун

Гостин
околу дојавите , јас од кога ја посетувам странава , кажи речи две години , една до две дали излегле прелази 1-2 или 2-1 , кои биле постирани како дојави наводни , не како типови . така да , не знам на што се надевате . јас на осет ги играм прелази , ќе видиш малку статистика како изиграле последните 3-4 години меѓусебе и ќе одлучиш што ќе пуштиш.

пред 2 дена имаше два натрпевари од сингапурска лига , ги пробав , ама не излезе ништо . денес гледам пак има два натпревари , Home United губи 0-1 дома , а 1.40 е за кец. Јеби га , шансата е испуштена . Ако излезе сега , после 3-4 месеци нема да намести.

за денес :

Volandri - Ramires Hidalgo (+2.5) 2 1.85

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.961
Поени од реакции
9.593
за сите заинтересирани кои сакаат да ни се приклучат во групата на ФБ нека ме контактираат во порака p.s Групата е за типување

Г

Гучи

Гостин
За утре: Дукла Прага - Викториа Жижков

Од Викториа си заминаа 13 играчи и на нивно место дојдоа нови 13, и сеа колку се воиграни тие е прашање со оглед на тоа што немаат изиграно првенствен меч повеќе од 2 месеци. Исто така играат и многу лошо на гости, од 7 утакмици имаат 7 порази и само 4 гола дадени а 17 примени.
Дукла сигурно ке сакаат да им се одмаздат за поразот у првата утакмица сезонава, така да очекувам сигурен 1 да биде. (мал е коеф. али може да се искомбинира) :D
Друг тип: 0-2 гола, и двете екипи имаат слаб напад башка и времево е лошо и не верувам да има поише од 2 гола :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Удинезе-0-2
Порто-0-2
Сао Паоло-3+
Стеауа-0-2
Локомотив-0-2
Аз-3+

Член од
17 јануари 2011
Мислења
615
Поени од реакции
410
Кај можам да играм Ајах-Јунајтед 2&Тим22+ комбиниран? :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.476
околу дојавите , јас од кога ја посетувам странава , кажи речи две години , една до две дали излегле прелази 1-2 или 2-1 , кои биле постирани како дојави наводни , не како типови . така да , не знам на што се надевате . јас на осет ги играм прелази , ќе видиш малку статистика како изиграле последните 3-4 години меѓусебе и ќе одлучиш што ќе пуштиш.

пред 2 дена имаше два натрпевари од сингапурска лига , ги пробав , ама не излезе ништо . денес гледам пак има два натпревари , Home United губи 0-1 дома , а 1.40 е за кец. Јеби га , шансата е испуштена . Ако излезе сега , после 3-4 месеци нема да намести.

за денес :

Volandri - Ramires Hidalgo (+2.5) 2 1.85
Само од мене имаш минимум 5 1-2,2-1 погодени...не си играј:D

Ајакс-Манчестер Јунајтед 2-2&3+ @4.35

А

Анноун

Гостин
Само од мене имаш минимум 5 1-2,2-1 погодени...не си играј:D

Ајакс-Манчестер Јунајтед 2-2&3+ @4.35
ти знам дека пред месец дена Троа мислам беше 1-x ја постираше и излезе , а со прелазите 2-1 пред утакмица што си стаил не ми текнува на некоја која излегла :) .

последни 2 од туфекчиев ми текнуваат , од норвешка 2ра лига , и никсколигашите од англија , 2 пати погоди 2-1 .

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
локомотив 1х
шалке х2
хановер 1
удинезе 1
трабзонспор 1х

200= 1600 со здравје парите!!!!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Денеска не уплаќам пошто стварно не ми иде ЛЕ типување ама ако некој сака на некое ливче Стоук-Валенсија 2 може да ја проба супер коеф. е

dojcino

Pretty Girls from your city for night
Член од
25 септември 2011
Мислења
113
Поени од реакции
21
Еден дабл од мене

19:00 Ajax - Manchester Utd Tip GG (1.75)

19:00 Lazio-Atl. Mardrid Tip 2 (2.65)

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Man Utd 2
Valencia 2
Udinese 1