Tomasino
За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
- Член од
- 19 март 2009
- Мислења
- 9.252
- Поени од реакции
- 19.549
Прво не те цитирав воопшто конкретно тебе,само се надоврзав на постот..начинот на кој ме цитираш е финтата, посебно шо ти не ни беше повикан да цитираш!!!
овде темата е тип на денот, значи секој да кажи ЕДЕН НАЈСИГУРЕН ТИП шо го има за тој ден, како ти на пример. си ја кажа ракометната и супер. барем 4 играчи да кажат еден сигурен пар, макар и 1,30 коеф да е, се собира околу 3 и можи да се земи добра пара. е то е според мене финтата на темава!!!
Па еден куп спамови има на темата,кој колку фатил,па зошто не кажал,па колку пари уплатил,па кој имал појјака дојава,па кој уплаќал утакмици со мали коеф..и тн..
Ако ти текнува лани ја заклучија темата,токму поради препукувањата....
Не е муабетот кој има појјака дојава,ако игра било кој доволно долго в кладилница ќе знај дека ТАКВИ ALL IN дојави нема...(барем не за без пари,или за некоја смешна сума од 30,50 евра колку шо бараат нашите ИНСАЈДЕРИ)...
Нема ни потреба да се крева фама за дојавите...
Треба да има типови со анализа,зошто така се мисли и крај на муабетот...
А од постови ДОЈАВА 100%,се виде....
Не знам дали има модератори на темава?па да спроведат малку ред....
То ми беше поентата....да не се тера муабетот во несакан правец...
П.С.
И Шафхаузен(ракомет ЛШ) треба да е добар 1 денес...1.55
Директен дуел за влез во 1/8 финале,Швајцарците се покажаа како добар тим,посебно на домашен терен,со победа го заверуваат пласманот,посебно шо Шамбери во последното коло гостува во Загреб.. .....
Шамбери има мака на гостувањата,не ми се верува денес да се покажат во добро светло.....големи се шансите Шафхазуен да го добие мечот...