Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега синот на директорот за авиобезбедност кога беше вработен, се буневте три дена па никому ништо , за ова. Абе во Македонија Грујо да си го крсти синот за негов наследник ќе се бунат Македонците два три дена и после ќе си ќутат.
Темата е непотизам. Јас ти кажувам дека не е битно кој што прави, бидејќи ништо нема да направите. Се во државава е така. И вакви теми на овој форум има милион, од синот на директорот за авиобезбедност, до кога ја рушеа црквата на Кале до Скендербег итн итн итн. Тој што е на власт може да си направи што сака, а наше е само да зборимепо форуми и да се нервираме.каква врска има сето ова со темава?
Темата е непотизам. Јас ти кажувам дека не е битно кој што прави, бидејќи ништо нема да направите. Се во државава е така. И вакви теми на овој форум има милион, од синот на директорот за авиобезбедност, до кога ја рушеа црквата на Кале до Скендербег итн итн итн. Тој што е на власт може да си направи што сака, а наше е само да зборимепо форуми и да се нервираме.
What a retard.Во Македонија се еполитика. Кога одиш во вц , и тоа е политика.
Така е брат, знаеш колку ме интересира што мислиш ти? Темата е
Тод Зафироски во репрезентација - да или не?
Негативните коментари одат и во правец на тоа дека зад идејата се крие нешто друго, а тоа е дека во МKФ сакаат да му се оддолжат на бизнисменот Мајк Зафировски, таткото на Тод, кој би организирал и платил дел од подготовките на репрезентацијата за време на престојот во Kанада и во САД.
Ако е толку добар како што викаш ти, тогаш ке се викаше, Браво Македонија, имаш ептен добар нов играч. Веќе не ти одговарам, чим ти не си го прочитал ни насловот на темата, нема што да се збори понатаму.
п.с. Во Македонија се еполитика. Кога одиш во вц , и тоа е политика.