A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

sveto4aki2

РОДИТЕЛ
Член од
17 јануари 2009
Мислења
268
Поени од реакции
37
Сугестија до сите кои што сакаат да потпишуваат договор со ОNE BLIZOO T-HOME за интернет.Многу е важно од која населба во Скопје се ( нека си ги прашаат прво комшиите каква услуга имаат и дали се задоволни од неа) па потоа да склучуваат договор без разлика дали е ONE BLIZOO T-HOME.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Интернетов вчера и денеска ми е ЛАЈНО. Нема 10 мин да не поминат а да не паднат. Сменав модем уште повеќе проблеми имам сега :facepalm:

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.112
Поени од реакции
1.396
И јас немам никакви проблеми изгледа е локален проблем

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.132
Поени од реакции
801
Да прашам дали ова е нормална брзина за интернетов?
Ме префрлија на новиот пакет интернет и телефон (800 ден)
Мислам дека нема промена во брзината на download...
Треба со некого да се расправам на 181?

speedtest3.jpg

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.615
Поени од реакции
976
Pa vidi nekoj den kako ke bidit brzinata...i drugo dali i pred da se prefrlish na noviot paket imase poslab net? ova e od kaj mene prviot den koga mi go aktiviraa netot:

A ova e od pred 1 minuta:

ps (posle 3-4 dena se krena nad 6mb)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.999
Поени од реакции
16.471
Да прашам дали ова е нормална брзина за интернетов?
Aj пробај пушти нешто на торент и види колку ќе ти е брзината на даунлоад.. ако ти е 500-600 кб/с значи немаш гајле, толку е на сите..а ова спид тест незнам колку е меродавно.. мене еве колку ми извади сеа..

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.615
Поени од реакции
976
Aj пробај пушти нешто на торент и види колку ќе ти е брзината на даунлоад.. ако ти е 500-600 кб/с значи немаш гајле, толку е на сите..а ова спид тест незнам колку е меродавно.. мене еве колку ми извади сеа..
eve torent:

aaaaa.jpg

brzinata varira od 620-770kb

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.132
Поени од реакции
801
Претходно ми одеше максимум до кај 420 кб/с
Сега е горе доле исто, просекот се движи меѓу 400 кб/с

brzina.jpg

Член од
14 март 2010
Мислења
16.999
Поени од реакции
16.471
Претходно ми одеше максимум до кај 420 кб/с
Сега е горе доле исто, просекот се движи меѓу 400 кб/с

Jaви им се, помалтретирај ги .. за тоа се ставени таму да помогнат кога се има проблем.

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.132
Поени од реакции
801
Pa vidi nekoj den kako ke bidit brzinata...i drugo dali i pred da se prefrlish na noviot paket imase poslab net? ova e od kaj mene prviot den koga mi go aktiviraa netot:

A ova e od pred 1 minuta:

ps (posle 3-4 dena se krena nad 6mb)
Ваква ако е работата како што викаш, тогаш добро.
Пошто мене синоќа ми се ресетира бројачот (значи нецели 24 саати откако ми е активиран новиот пакет), брзината си е иста како претходно.
Инаку сум немал никогаш проблеми со брзината, стандардно си бев 350-400 кб/с download. Сега рачунав ќе стигне до кај 600 кб/с барем.

Ај ако било вака кај тебе ќе почекам до утре (не дека ми е нешто итно), па ако продолжи истава брзина ќе досаѓам на 181...

Фала и на двајцата за помошта.

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.615
Поени од реакции
976
Ваква ако е работата како што викаш, тогаш добро.
Пошто мене синоќа ми се ресетира бројачот (значи нецели 24 саати откако ми е активиран новиот пакет), брзината си е иста како претходно.
Инаку сум немал никогаш проблеми со брзината, стандардно си бев 350-400 кб/с download. Сега рачунав ќе стигне до кај 600 кб/с барем.

Ај ако било вака кај тебе ќе почекам до утре (не дека ми е нешто итно), па ако продолжи истава брзина ќе досаѓам на 181...

Фала и на двајцата за помошта.
Ako ti bila i porano ista brzinata taka i sega moze da ti ostane poso nisto ne se menuva so paketov..samo poveke GB za pomalce pari...drugo se e isto ama sepak ti javi se na 181 i kazi im sho e kaj..po maltretiraj gi :)))

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Што е фркава со странава што им е, secure.drndrnjadinja? Порано ми покажуваше колку гига ми остануваат, сеа само покажува колку се потрошени. Моментот е што од 1 март треба да имам 400 гига лимит за разлика до сеа што имав 40 гига само, ама има фора/квар/фрка/што и да е ми покажуваше дека имам симнато 20 гига, сеа ми покажува само 6 дека сум симнал. Што им е проблемот xD

Kajgana Shop

На врв Bottom