- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.498
- Поени од реакции
- 4.072
Браво.Jokipojat 2 kako kula
п.с не верувам да напраам некој малер сега, 0-4 е, во 2/3
Браво.Jokipojat 2 kako kula
Баш сега и јас сакав да пишам,алал да ти е за утакмицава 2.9 коеф. да погодиш не е баш мала работа.Сега уште Барса,Лион,Чикаго и Лејкерс и тука е добивкатаБраво.
п.с не верувам да напраам некој малер сега, 0-4 е, во 2/3
Jokipojat 2 kako kula
јас па сакав за 3000 да ја пуштам во копачка сингл w2 на 2.27 квота , викам ај на посигурно да е , и ми ја пуштија само на 1500 . така да 2000 ќар . не знаев дека имаат тим кој разгледува синглови овие бе . ама супер што ја кажа на време , да не ти биде последен пат1-5 FT сеа на раат да глеам лига на шампиони
Кардиф 3:0 52 минутаЛион-Апоел - 1
Кардиф-Петербург - 1
Денес одлично ајде утре пак да ги множиме паритеЛион-Апоел - 1
Кардиф-Петербург - 1
на пенали си тепаа глупите салзбургСалзбург - О.Љубљана 1 1.65 6:6
Леверкузен - Барселона ГГ 1.90 1:3
Јужни - Куњитсин +21.5 гема 2.05 over
зш ги играте салзбрг тие секако се во разигрувањето и си ги ладат јајцата не се форсираат многу сега се бркаат тимови накој шо му трерба да се борат за пласман кај хокеите тие шо се сигурни не чепкајте или против нив играјтена пенали си тепаа глупите салзбург
последно коло од плејофот е им требаше за позиција и во клучниот плеј оф ќе почнеа на домашен терен вака на гости..zзш ги играте салзбрг тие секако се во разигрувањето и си ги ладат јајцата не се форсираат многу сега се бркаат тимови накој шо му трерба да се борат за пласман кај хокеите тие шо се сигурни не чепкајте или против нив играјте
http://www.rezultati.com/tablica/t4IR54Wr/h44dRHbm/ ако е оваа табела точна не битребало да се гости на првиот натпревар освен ако не се гледаат мегусебните мегутоа за хокеј мислам дека одат по пласманотпоследно коло од плејофот е им требаше за позиција и во клучниот плеј оф ќе почнеа на домашен терен вака на гости..