Традиционалната битка: св. Трифун vs. св. Валентајн

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Оваа година ќе славам:

• Вкупно гласачи
    142
  • Гласањето е завршено на .
Ќе му купам едно најслатко меченце кое вика те сакам, па ќе му напишам една љубовна песна и ќе додадам едно срценце за секогаш да го потсетува на неговото срце. Ахм, да.:pos::pos:

Ќе идеме да пиеме.(y)

Празнициве не ги сакав ни како тинејџер, а не сега. АМА, момчето ми е фан на ДВАТА! Па за да му го направам ќеифот, печам колачиња во вид на срце и купив убаво винце. А за мојот ќеиф си купив многу убав веш ;) :X3:

Нека ви е честит празникот Валентајн на сите заљубени овде :D
А на трифунциве, помалце пиање :)

Ја незнам зашто уопште га славите Валентајн ??? Исто како да славите Бајрам ! И тој и тој не е наш празник ...

Имам и девојка,имам и другари секогаш расположени за пиење,а иам и работни обврски вечерва,така да вечер работно.

Ја незнам зашто уопште га славите Валентајн ??? Исто како да славите Бајрам ! И тој и тој не е наш празник ...
Зависи што подразбираш под тоа „НАШ“. На форумот има и Католици и Муслимани, така да незнам што ти е поентата со тоа - наш празник.

Зависи што подразбираш под тоа „НАШ“. На форумот има и Католици и Муслимани, така да незнам што ти е поентата со тоа - наш празник.
значи во македонија поголем дел од населението е православно и мислам на нив... не мислам на муслиманите и на католиците ...

значи во македонија поголем дел од населението е православно и мислам на нив... не мислам на муслиманите и на католиците ...
Аха а Католиците не се ваши а? Не се Македонци? Ех бре до кога вака дискриминација.... цццц
Мали, купи некое плишано мече за девојка ти и убаво да си поминеш вечер. А ако немаш девојка, кога ќе си фатиш ќе почнеш и ти да славиш св.Валентајн.

Аха а Католиците не се ваши а? Не се Македонци? Ех бре до кога вака дискриминација.... цццц
Мали, купи некое плишано мече за девојка ти и убаво да си поминеш вечер. А ако немаш девојка, кога ќе си фатиш ќе почнеш и ти да славиш св.Валентајн.
хахаха ти нејкеш да сватиш ... а и девојка ми си слави трифун ;) а јас не кажав никој дека не е македонец него кажав дека поголем дел се православни... читај малку !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom