Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Даде ќе славиш Трифун, или ќе играме Дота вечер?Roses are red
Violets are blue
Vine costs less
Then dinner for two![]()

Трифун 100%, а може 1-2 да правам за ќејф, само ќе лагира малце игратаДаде ќе славиш Трифун, или ќе играме Дота вечер?![]()

Зависи што подразбираш под тоа „НАШ“. На форумот има и Католици и Муслимани, така да незнам што ти е поентата со тоа - наш празник.Ја незнам зашто уопште га славите Валентајн ??? Исто како да славите Бајрам ! И тој и тој не е наш празник ...
значи во македонија поголем дел од населението е православно и мислам на нив... не мислам на муслиманите и на католиците ...Зависи што подразбираш под тоа „НАШ“. На форумот има и Католици и Муслимани, така да незнам што ти е поентата со тоа - наш празник.
Аха а Католиците не се ваши а? Не се Македонци? Ех бре до кога вака дискриминација.... ццццзначи во македонија поголем дел од населението е православно и мислам на нив... не мислам на муслиманите и на католиците ...
хахаха ти нејкеш да сватиш ... а и девојка ми си слави трифунАха а Католиците не се ваши а? Не се Македонци? Ех бре до кога вака дискриминација.... цццц
Мали, купи некое плишано мече за девојка ти и убаво да си поминеш вечер. А ако немаш девојка, кога ќе си фатиш ќе почнеш и ти да славиш св.Валентајн.
а јас не кажав никој дека не е македонец него кажав дека поголем дел се православни... читај малку !Зошто? Лозје ли има?хахаха ти нејкеш да сватиш ... а и девојка ми си слави трифуна јас не кажав никој дека не е македонец него кажав дека поголем дел се православни... читај малку !
Не слави си затој што си е православна ... а ти случајно гројзе да не сакаш да купиш , па прашуеш кој има лојзе ???Зошто? Лозје ли има?