- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.633
- Поени од реакции
- 10.353
аман бре по шо увиде така? по слободните шо ги промаши? е јебига се дешава...овај копанов грифин е најпреценетиот играч што некогаш сум го гледал.
аман бре по шо увиде така? по слободните шо ги промаши? е јебига се дешава...овај копанов грифин е најпреценетиот играч што некогаш сум го гледал.
Зависи кој како го проценал, ако некој кошарката ја гледа како атракција и само куцање би бил звер, амаво суштина како што кажа е едно големо Ништо.овај копанов грифин е најпреценетиот играч што некогаш сум го гледал.
+1овај копанов грифин е најпреценетиот играч што некогаш сум го гледал.
Не само слободно, него и шутот од дистанца му е 0па онолку голем вол уште да не знај да закуца.....
ТАЛЕНТ 0 , шут 0 , ебате волот незнај слободно да погоди
Грифин е фантастичен талент, ама се разбира дека тоа што е спектакуларно атрактивен му ги подигна акциите повеќе отколку што реално заслужува.овај копанов грифин е најпреценетиот играч што некогаш сум го гледал.
Абе остај на кој му кажваш, една утакмица го гледале цела сезона и се погоди во лошо издание и ајде дрво е талент 0 имал хахаГрифин е фантастичен талент, ама се разбира дека тоа што е спектакуларно атрактивен му ги подигна акциите повеќе отколку што реално заслужува.
Грифин сеуште е сиров играч кај кого има уште многу аспекти од играта на кои им треба брусење.
Пост играта му е подпросечна, исто како и контролата на топката, шутот му е лош, психички е сеуште доста слаб, а исто така е далеку од добра одбрана.
Сепак јас не би го нарекол Грифин преценет играч, можеби премногу извикан - но никако преценет. Грифин многу од овие слабости кои ги има во играта ќе ги поправи со искуството и со тешка работа, во дел од нив можеби засекогаш ќе остане пократок, но со оглед на тоа какви бројки има со олку лимитирана игра му претстои блескава иднина.
Бонус врз ова е тоа што игра во Клиперси, кои со ангажирањето на Пол имаат солиден тим, кој можеби не сезонава но секако следните неколку ќе се борат за самата плејоф завршница.
Да не заборавиме дека има само 22 (23 наскоро) години и дека поседува еден од најголемите атлетски предиспозиции во НБА.
Грифин никако не треба да се цени по утакмицава со Далас. Лош меч за него, иако убаво ги понуди под лупа на „критичарите“ сите негови моментни слабости.Абе остај на кој му кажваш, една утакмица го гледале цела сезона и се погоди во лошо издание и ајде дрво е талент 0 имал хаха
Има многу слабости во играта како ти шо рече подпросечна пост игра, шут од поле подпросечен иако оваа година прецизен е од време на време, слободните слабо, дефанзивата му е слаба иако и таму има подобрување во блоковите, лани имаше 0.5 сега 1 блок по напревар, и покрај овие слабости со леснотија секој натпревар ти носи барем 20/10 со одличен процент на шут и по некоја асистенција. Е сеа замисли шо ќе биди ко ќе се подобри во овие делови од играта...
сваќам дека ти е омилен играч,ама немора да го браниш по секоја цена.Ако тебе грифин ти е поим за кошаркар, мене не. Неможам да го ставам во ист кош со големите кога само на сила оди,тоа за мене не е игра.Пост игра 0! ете си кажа и самиот,шут од поле исто,...Само да ти доловам исто како да кажеш дека некој копач од африка е најсилен светски фудбалер.Таа е споредбата.Абе остај на кој му кажваш, една утакмица го гледале цела сезона и се погоди во лошо издание и ајде дрво е талент 0 имал хаха
Има многу слабости во играта како ти шо рече подпросечна пост игра, шут од поле подпросечен иако оваа година прецизен е од време на време, слободните слабо, дефанзивата му е слаба иако и таму има подобрување во блоковите, лани имаше 0.5 сега 1 блок по напревар, и покрај овие слабости со леснотија секој натпревар ти носи барем 20/10 со одличен процент на шут и по некоја асистенција. Е сеа замисли шо ќе биди ко ќе се подобри во овие делови од играта...
А оти кој рече дека ми е поим за кошаркар? Кој рече дека треба да го ставиш во ист кош со големите? Кој рече дека Грифин е најдобар играч?сваќам дека ти е омилен играч,ама немора да го браниш по секоја цена.Ако тебе грифин ти е поим за кошаркар, мене не. Неможам да го ставам во ист кош со големите кога само на сила оди,тоа за мене не е игра.Пост игра 0! ете си кажа и самиот,шут од поле исто,...Само да ти доловам исто како да кажеш дека некој копач од африка е најсилен светски фудбалер.Таа е споредбата.