(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
a be ajde ke padne nekoj transfer sega obavezno.fergi star lisec e ne treba da se sekirame za toa.

Macedonia2007

RED DEVIL
Член од
20 декември 2007
Мислења
1.273
Поени од реакции
3
Ферги рекол дека нема да купува играчи во зимскиот преоден рок

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
абе не е битно другото, битно е титулите да се освојат:pos2::pos2:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
a be ce se osvojat bez sekiranje ajde sigurno ce sme prvi ne se plasam jas.lani pojke se plasev da ne ja izgubime titulata nego godinava

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
a be ce se osvojat bez sekiranje ajde sigurno ce sme prvi ne se plasam jas.lani pojke se plasev da ne ja izgubime titulata nego godinava
и јас лани се плашев да не кикснеме на последните натпревари, баш оној со евертон на гости не го гледав и ми стигна смс 2:0 за евертон, ќе се убиев, и на крај ми пишаа дека завршиле 4:2 за ман утд и се опив таа вечер знам беше негде 30 април-1мај и бевме во дојран за празникот со друштвото :):) малку отидов у оф топик :)
за оваа сезона некако не ми се веруваше дека арсенал ќе играат вака, кога останавме само ние и арсенал на врвот со помала разлика мислев дека лесно ќе ги збришаме ама еве... играт фудбал децата...

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
mora da ima zaso se gleda deka sme slabi na nekoi pozicii kako na primer klasicen napagjac i desen bek, po moznost da moze da igra i centralen stoper, taka da mora barem edna od ovie pozicii da se pokrie. pozz

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
ако не се потпишува нов договор со Браун треба да го продадеме за летото да не си оди без пари... Ако го продадеме ќе ни треба десен бек и тоа многу ќе ни треба оти Невил тешко дека ќе се врати во форма во скоро време....

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
abe jas iskreno nikad ne sum go sakal braun zaso golem kikser e, ali vo posledno vreme koga igra desno soliden e, ali sepak SAKAM nekoj zver kako so e evra ali da e desnak:vozbud::pos2:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Jas iskreno sakam Haton da dojde zosto ne znaeme vo kakva forma ke se vrati Nevil i sto ke se sluci so Braun. Neka ima igraci. Kolku e pogolema konkurencijata, tolku podobro za klubot.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
ииии се изборив порано да обезбедам линкови за гледање, но засега само 1 линк, и како што знаете треба да го имате SopCast.

SopCast: sop://202.190.75.149:3912/2147

SopCast Download

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Плејеров е за нигде, ништо не отвара, а коа треба да отвори треба да чекаш да чекашшш, што значи не се замарајте со него ...

Едит: Фаќа само нешто...

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
da 2 na ista pozicija pa da se rotiraat e ok, ama ako ostane braun i se zeme haton e togs pocnuvaat makite:pos2:

a za sop kat treba da imas ne znam kolkui brz net, mene na 4096 kbs mi pravi problemi a ne pak na pospor net, taka da izgleda ke sledime rezultat na net:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom