Прво би предложил кој нема намера да покаже респект, да не пишува на темава. Прерано е за црн хумор. Ваше право, ама не е во ред. Оваа жена и објективно не го заслужува тоа, сите знаат како почнаа нејзините маки и никој не знае што се и се случувало приватно, за да може да суди. На страна тоа „еј уште една ѕвезда отиде поради дрога“, вчера гледав CNN во живо и никој не потврди дека воопшто била пронајдена дрога кај неа, само некакви пилули. Официјално таа расчистила со дрогата во 2009, дали се вратила пак деновиве или не ќе каже аутопсијата. Мене во секој случај не ми менува ама баш ништо дали починала од дрога, пилули или нешто друго. Јас ја памтам како прекрасна појава, мила, природна, и со спектакуларен глас, каква што беше некогаш. Оставила некаква трага во музиката и по тоа ќе ја паметиме. Тоа што не успеала да се справи со проблемите е трагедија, но да си ги гледаме нашите проблеми.
Трибјутот на Jennifer Hudson вчера на Гремито. Никој не може да го направи тоа како Витни, но убаво во секој случај: