Почина Whitney Houston

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера кога видов дека Ремзи дал гол и на сите околу мене им реков, утре некој ќе си еби мајката со гаранција.. И ете... Ремзи,
дај бе забранетему да игра фудбал, цел свет ќе испоумри од него..

Де бре Ванкаа... Од што пак сеа..? Нека почива во мир.
--- надополнето: 12 февруари 2012 во 17:20 ---
Само сакаат да напињаат и да се прават хумани. Ама ја ќе кажам дека секој си има различна причина за кого и за што жали...

Никако Џастин Бибер да стаса на ред :(
Добро бе луѓе ако не ви се допаѓа Џастин Бибер не мора да му посакувате смрт... дури и ако го мислите тоа на шега.
не дека јас го сакам ама не е убаво навистина(n)
R.I.P Витни :(

hmS0.jpg

Од самопрогласени критичари на се` и сешто, денес не може човек ни да умре на раат.
На страна тие безвредни работи кои допрва почнуваат... глас кој не се заборава и не остава рамнодушни слушатели. Штета што го нема повеќе, но секогаш ќе го имаме тоа што до сега го направи. RIP Whitney...

Оваа песна највеќе ја сакам, пред се заради текстот...

Learning to love yourself, it is the greatest love at all...:love:

R.I.P.

Славните во САД најчесто умираат од предозираност или од дрога. Трето нема.

Со таа зависност, среќа и што до 48 години стигна.
Нека почива во мир.

Нема мака, па и вие сеа има да уживаат со колешка и Ејми, таму на бело, Мајки ќе пее они ќе играат, права Нирвана :) (малку црн хумор сори )

Прво би предложил кој нема намера да покаже респект, да не пишува на темава. Прерано е за црн хумор. Ваше право, ама не е во ред. Оваа жена и објективно не го заслужува тоа, сите знаат како почнаа нејзините маки и никој не знае што се и се случувало приватно, за да може да суди. На страна тоа „еј уште една ѕвезда отиде поради дрога“, вчера гледав CNN во живо и никој не потврди дека воопшто била пронајдена дрога кај неа, само некакви пилули. Официјално таа расчистила со дрогата во 2009, дали се вратила пак деновиве или не ќе каже аутопсијата. Мене во секој случај не ми менува ама баш ништо дали починала од дрога, пилули или нешто друго. Јас ја памтам како прекрасна појава, мила, природна, и со спектакуларен глас, каква што беше некогаш. Оставила некаква трага во музиката и по тоа ќе ја паметиме. Тоа што не успеала да се справи со проблемите е трагедија, но да си ги гледаме нашите проблеми.

Трибјутот на Jennifer Hudson вчера на Гремито. Никој не може да го направи тоа како Витни, но убаво во секој случај:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom