Почина Whitney Houston

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
Летото Ејми,сега оваа....додека некој си прават милиони во меѓувреме...:(

Куд ај хев дис кис форевер.......на таа ендааааааИЈАААААјјјјјј вил олвејсссс ЛАВ ЈУЈУУУууУУУууууУУУУУууУУУ

многу ја развелкува не ми се допаѓа.

РИП.

Само јас ли знаев дека Витни и Ејми Вајнхаус ќе скинат конци или во мода е да си шокиран?

Aaron Ramsey scores V Man Utd (01/05/11) - Bin Laden dies (02/05/11)

Aaron Ramsey scores V Tottenham (02/10/11)- Steve Jobs dies (05/10/11)

Aaron Ramsey scores V Marseille (19/10/11)- Col. Gadaffi dies (20/10/11)

Aaron Ramsey scores Vs Sunderland (11/2/12) (11/2/12) - Whitney Houston dies

Ramsey please stop scoring !

394010_3247056055917_1252397843_3716565_1244489075_n.jpg

Нека је вечна слава ете ви ја сега лејди Гага ќе врли некое милионче за гладните во африка кога ќе си го бацам тилот.

Славните никако да се помират дека од угорнините може да се падне најниско, ниту пак дека нема да бидат вечно убави какви што некогаш биле. Самата помисла ги тера на автодеструкција.

Грозно е да се гледа и чита како се понашала во последно време со себе и тие околу неа.

Aма нели викаат, за умрените, све најбоље.
И... drugs are baaaad!. Mkaaaaaay?

Нека почива во мир, вечна и слава!
И покрај тоа што си ја уништи кариерата со дрогите и глупостите што ги правеше, како и тој кретен од сопруг што го имаше, сепак тоа воопшто не го намалуваше нејзиниот талент и кристалниот глас што го имаше. Секогаш беше уживање да ја слуша човек како пее.
Што правела во приватниот живот е нејзина работа, како пејачка ја заслужува секоја почит.

Нека почива во мир, вечна и слава!
И покрај тоа што си ја уништи кариерата со дрогите и глупостите што ги правеше, како и тој кретен од сопруг што го имаше, сепак тоа воопшто не го намалуваше нејзиниот талент и кристалниот глас што го имаше. Секогаш беше уживање да ја слуша човек како пее.
Што правела во приватниот живот е нејзина работа, како пејачка ја заслужува секоја почит.
Навистина не ги разбирам коментарите за дрогата. Во фела во која сите земаат некаква дрога, барем во некој период, само оние кои ќе починат од истата се "bad guys". Другите се злато.

Кој што сака нека си прави. Мене ме научиле да не им судам на другите, посебно ако не знам ништо за нивниот приватен живот и маките што си ги имале.

Јас ќе ја памтам како прекрасна жена со феноменален глас. Жал ми е што нејзиниот живот и кариера тргнаа по надолна линија, очигледно парите не гарантираат среќа, иако е убаво да ги имаш.

R.I.P. Whitney, we will always love you.

Back
На врв Bottom