Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Чим го нема Кајзер до сега, значи изгубиле :)))

Победа за „сините“ со 3 разлика :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
;
Чим го нема Кајзер до сега, значи изгубиле :)))

Победа за „сините“ со 3 разлика :)
Ми се расипа колата на враќање затоа ме нема, инаку честитка за победата, не напунивте голови (мислам повеќе од 3 разлика беше) а твоето голче со ножички ќе го памтам :).

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
А да, Кифла е најголем буљаш на светот. Дремеше на фејсбук, а не дојде на фудбал.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Игравме Јас, Ацид, Урбан, Пауер мкд, Ѕоне и Љупчо(мислам) другар на Мац и Урбан против Стариот од балонот им бранеше, Саета, Супервизор, Ханибал, Кајзер и тој другарот најверојатно на Супервизор.

Тепавме 6 или 7 : 3 . Губевме на почеток, али имавме повеке игра и шанси константно. Битно се истрчавме сите мислам.

Пс. Ве заеба старчето, али немора да го пцуете :D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Најпрво Кифла не дојде а не ни јави па 10 мин баравме замена и среќа стариот што се сложи да брани. Добро почнавме до 2:0 ама после стана каша попара. Јас послаба игра досега не сум видел, одбрана и среден ред ко раштиман оркестар бевме.

Е да игравме во црвени дресови, може не фатил малер у зелени стално тепавме :D.

Пс. Саета многу нервозен и коа го опцу стариот си реков отиде утакмицата јабана а овој па искулиран не реагира :D.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
:pos: Komedii! Kje se stavev jas na spisokot ali vidov deka e pun i nejkev da se butam :)
Slednata branam 99% :D

Член од
17 август 2011
Мислења
256
Поени од реакции
184
Cestito pobeda. Stvarno go opcuv stariot ? Abe toj mi e prijatel odamna, stalno se zezame za terminot. Ako stvarno sum go navredil togas nervoza epten me fatila, 5 utakmici po red gubam. Nareden pat site ke se tepaat koj da ne igra od moja. Inace denes bevme najkrs, diva liga

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Cestito pobeda. Stvarno go opcuv stariot ? Abe toj mi e prijatel odamna, stalno se zezame za terminot. Ako stvarno sum go navredil togas nervoza epten me fatila, 5 utakmici po red gubam. Nareden pat site ke se tepaat koj da ne igra od moja. Inace denes bevme najkrs, diva liga
Бетер од Торес си со јубилеиве:D
Ја кога викав стариот не го бива за бранење..10 души ме разубедуваа...среќа предходниот пат кога фалеше не го земавме од наша:icon_mrgr:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Резултатот беше реален приказ на играта... Нереални беа само почетните 2-0 за црвените (на шашма, по 10 промашени шанси од наша страна) :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Па нормално кога игравме крпени со луѓе од надвор, голман од 65 години, во овој ист состав плавиве губеле и по 10 :icon_lol:
Следен пат очекувам да се вратат првотимците од кај црвените па да видиме кој е реалниот приказ :)
Ама ние ќе си го признаеме поразот, за разлика од плавите плачковци кои еднаш дури не го признаваа поразот поради тоа што не продолживме да играме уште 5 минути :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Така е! : )
Сеа испадна дека стариот е крив... Не се криви останатите што дозволија по тројца играчи од наша да излезат пред стариот :pos:

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Додека имавме сила и кондиција водевме 2-0,другото не се важи:PFAIR PLAY:D

Cthulhu^

your neighbourhood weirdo
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.504
Поени од реакции
2.176
Јас уште не можам да верувам дека не можеме да се собереме ни 12 луѓе.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Лошо искуство е вака играње со неуигран тим, барем четворица треба да се уиграни за да има некаков смисол, вака само нервози и ќе те пунат голови.

Пролет ќе има многу повеќе играчи сега не им се доаѓа по снегот.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Лошо искуство е вака играње со неуигран тим, барем четворица треба да се уиграни за да има некаков смисол, вака само нервози и ќе те пунат голови.

Пролет ќе има многу повеќе играчи сега не им се доаѓа по снегот.
Не е само поради снегот...раат ќе си играме на воздухче надвор колку сакам и до кога сакам...нема некој да ме ограничува и јебем ти и балони и се:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom