Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
;
Чим го нема Кајзер до сега, значи изгубиле :)))

Победа за „сините“ со 3 разлика :)

Ми се расипа колата на враќање затоа ме нема, инаку честитка за победата, не напунивте голови (мислам повеќе од 3 разлика беше) а твоето голче со ножички ќе го памтам :).

А да, Кифла е најголем буљаш на светот. Дремеше на фејсбук, а не дојде на фудбал.

Игравме Јас, Ацид, Урбан, Пауер мкд, Ѕоне и Љупчо(мислам) другар на Мац и Урбан против Стариот од балонот им бранеше, Саета, Супервизор, Ханибал, Кајзер и тој другарот најверојатно на Супервизор.

Тепавме 6 или 7 : 3 . Губевме на почеток, али имавме повеке игра и шанси константно. Битно се истрчавме сите мислам.

Пс. Ве заеба старчето, али немора да го пцуете :D

Најпрво Кифла не дојде а не ни јави па 10 мин баравме замена и среќа стариот што се сложи да брани. Добро почнавме до 2:0 ама после стана каша попара. Јас послаба игра досега не сум видел, одбрана и среден ред ко раштиман оркестар бевме.

Е да игравме во црвени дресови, може не фатил малер у зелени стално тепавме :D.

Пс. Саета многу нервозен и коа го опцу стариот си реков отиде утакмицата јабана а овој па искулиран не реагира :D.

:pos: Komedii! Kje se stavev jas na spisokot ali vidov deka e pun i nejkev da se butam :)
Slednata branam 99% :D

Cestito pobeda. Stvarno go opcuv stariot ? Abe toj mi e prijatel odamna, stalno se zezame za terminot. Ako stvarno sum go navredil togas nervoza epten me fatila, 5 utakmici po red gubam. Nareden pat site ke se tepaat koj da ne igra od moja. Inace denes bevme najkrs, diva liga

Cestito pobeda. Stvarno go opcuv stariot ? Abe toj mi e prijatel odamna, stalno se zezame za terminot. Ako stvarno sum go navredil togas nervoza epten me fatila, 5 utakmici po red gubam. Nareden pat site ke se tepaat koj da ne igra od moja. Inace denes bevme najkrs, diva liga
Бетер од Торес си со јубилеиве:D
Ја кога викав стариот не го бива за бранење..10 души ме разубедуваа...среќа предходниот пат кога фалеше не го земавме од наша:icon_mrgr:

Резултатот беше реален приказ на играта... Нереални беа само почетните 2-0 за црвените (на шашма, по 10 промашени шанси од наша страна) :)

Па нормално кога игравме крпени со луѓе од надвор, голман од 65 години, во овој ист состав плавиве губеле и по 10 :icon_lol:
Следен пат очекувам да се вратат првотимците од кај црвените па да видиме кој е реалниот приказ :)
Ама ние ќе си го признаеме поразот, за разлика од плавите плачковци кои еднаш дури не го признаваа поразот поради тоа што не продолживме да играме уште 5 минути :)

Така е! : )
Сеа испадна дека стариот е крив... Не се криви останатите што дозволија по тројца играчи од наша да излезат пред стариот :pos:

Додека имавме сила и кондиција водевме 2-0,другото не се важи:PFAIR PLAY:D

Јас уште не можам да верувам дека не можеме да се собереме ни 12 луѓе.

Лошо искуство е вака играње со неуигран тим, барем четворица треба да се уиграни за да има некаков смисол, вака само нервози и ќе те пунат голови.

Пролет ќе има многу повеќе играчи сега не им се доаѓа по снегот.

Лошо искуство е вака играње со неуигран тим, барем четворица треба да се уиграни за да има некаков смисол, вака само нервози и ќе те пунат голови.

Пролет ќе има многу повеќе играчи сега не им се доаѓа по снегот.
Не е само поради снегот...раат ќе си играме на воздухче надвор колку сакам и до кога сакам...нема некој да ме ограничува и јебем ти и балони и се:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom