Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Со неговите 19 години и немањето искуство за големи натпревари ќе се изгуби.Има потенцијал во него и може да биде страшен играч ама ако сега биде фрлен во оган може да изгори.Дај боже да ме демантира ако игра прва постава ама ...
Колку години имаше Меси против Челзи кога го напраи Дел Хорно мајмун?

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Ке мора да се праат уште од сега договори,да се донесат два халфа еден офанзивен еден дефанзивен,еден напагач и лево- десен бек и штопер...во Јуни се ослободуваме од Сидорф,Замброта,Инзаги,Гатузо и Бомел а ништо чудно и од Неста (пензија,Инзаги,Гатузо и Неста). Само од Бонбонера и Ботовина ке ги гледаме и до година и ке си умреме млади..
П.с Кога ке ја ваѓа бе Макс групата за со Арсенал???

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ке мора да се праат уште од сега договори,да се донесат два халфа еден офанзивен еден дефанзивен,еден напагач и лево- десен бек и штопер...во Јуни се ослободуваме од Сидорф,Замброта,Инзаги,Гатузо и Бомел а ништо чудно и од Неста (пензија,Инзаги,Гатузо и Неста). Само од Бонбонера и Ботовина ке ги гледаме и до година и ке си умреме млади..
П.с Кога ке ја ваѓа бе Макс групата за со Арсенал???
Утре :D

Член од
17 април 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
"Boateng back against the Gunners and Allegri will send him on the pitch from the first minute."
According to Fedele Ambrosini in midfield and Nocerino will play on either side Van Bommel, while it is possible that Emanuelson is used as a left back:
"It 's an idea that the coach could also offer".

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Урби како лев бек? Па и не би било лошо.

Да бев јас Алегри би стартувал со средина од Бомел, Емануелсон и Сидорф. Ночерино некако ми се губи на дерби натпревари. Но ако Урби игра лев бек не би имал ништо против Ночерино да биде по десната страна заедно со Абате а Урби и Сидорф по левата. Колку и да е слаб Сидорф сезонава на вакви натпревари не можеш да не го играш. Човекот има натпревари од ЛШ во нозете колку цел Арсенал заедно.

Напред стандардно. Ибра, Промашињо и Боатенг. Назад се надевам на одличен ден на Мексес и Амелиа. Нашиве ќе тргнат со сите сили уште од првиот свиреж. Ако дадат гол рано Арсенал е готов. Редно време е да гледаме 1/4 финале сезонава

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170

Статистички најдобар тандем се Ибра - Робињо (11 натпревари, 13 гола)
Toa е јасно се знае уште од вчера дека напред ке игра Ибра-Робињо,проблемот е триквартиста ,се молам да не е Сидорф ,некој вика имал искуство дајте бе луге секој трет ден игра дека нема кој друг сите се повредени,гледате ли дека нема ни брзина ни експлозивност,катастрофални пасови кој напамет ги дава ...мислам дека ебачов ке биде на линија за задутре,ако не го јадовме....

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Па само го тупиш и коа треба и коа не треба.Шарави заслужува да игра пред сите цигани у тимот
Нема квалитет и искуство за таква утакмица.Притисокот ќе биде уште поголем зошто 1/8 финале немаме поминато од дамна а тука требаат играчи со еден тон искуство и смиреност.Не дека неможе да изненади Фараонов ама не го прајте господ уште сега.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Нема квалитет и искуство за таква утакмица.Притисокот ќе биде уште поголем зошто 1/8 финале немаме поминато од дамна а тука требаат играчи со еден тон искуство и смиреност.Не дека неможе да изненади Фараонов ама не го прајте господ уште сега.
Играчите со искуство ни покажаа колку можат во минатите две години.
Друго беше времето кога Амброзини беше само добра резерва а имаше 30 години,Руи Коста кога имаше 30+ али блескав пас што сега овие педерчињава можат само да сањаат.Сидорф у тоа време имаше само споредна улога во креативноста во нападот,не беше цела одговорност врз него.
Мора да се става Ел Шарави му требаат вакви утакмици и јас верувам во него и знам дека нема да ме разочара поготово во Милано каде што ни треба барем еден гол да постигнеме и што е најбитно да не примиме.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Играчите со искуство ни покажаа колку можат во минатите две години.
Друго беше времето кога Амброзини беше само добра резерва а имаше 30 години,Руи Коста кога имаше 30+ али блескав пас што сега овие педерчињава можат само да сањаат.Сидорф у тоа време имаше само споредна улога во креативноста во нападот,не беше цела одговорност врз него.
Мора да се става Ел Шарави му требаат вакви утакмици и јас верувам во него и знам дека нема да ме разочара поготово во Милано каде што ни треба барем еден гол да постигнеме и што е најбитно да не примиме.
Те разбирам јас што сакаш да кажеш ама многу играчи имаат ‘‘изгорено‘‘ на ваков начин.Јас сигурно нема да бидам разочаран од неговата игра па макар и топка не примил цела утакмица ама него тоа ќе го уништи психички.Многу поголеми играчи се соочуваат со таков проблем а за еден играч што има едвај 5 цели утакмици во Серија А да не правиме муабет.Алегри нека одлучи за тоа а ако јас се прашувам тогаш би сакал да почнеме со Боатенг и Робињо позади Ибра без разлика на тоа колку слаби партии прикажува Бразилецов.Има многу брзина и дриблинг во него па со еден потег може да создаде идеална шанса за Х играч.Немам ништо против Шарави во стартни 11 ама влогот е огромен.

Kajgana Shop

На врв Bottom