- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.915
- Поени од реакции
- 41.878
На сите шо и истекува договорот во јуни се наши а на листата го додаваме и КеитаДа бе и со Хеведес од Шалке и Натали и Монтоливо од Фиорентина
На сите шо и истекува договорот во јуни се наши а на листата го додаваме и КеитаДа бе и со Хеведес од Шалке и Натали и Монтоливо од Фиорентина
Колку години имаше Меси против Челзи кога го напраи Дел Хорно мајмун?Со неговите 19 години и немањето искуство за големи натпревари ќе се изгуби.Има потенцијал во него и може да биде страшен играч ама ако сега биде фрлен во оган може да изгори.Дај боже да ме демантира ако игра прва постава ама ...
Полека мајсторе дигни рачна ....Колку години имаше Меси против Челзи кога го напраи Дел Хорно мајмун?
УтреКе мора да се праат уште од сега договори,да се донесат два халфа еден офанзивен еден дефанзивен,еден напагач и лево- десен бек и штопер...во Јуни се ослободуваме од Сидорф,Замброта,Инзаги,Гатузо и Бомел а ништо чудно и од Неста (пензија,Инзаги,Гатузо и Неста). Само од Бонбонера и Ботовина ке ги гледаме и до година и ке си умреме млади..
П.с Кога ке ја ваѓа бе Макс групата за со Арсенал???
Па само го тупиш и коа треба и коа не треба.Шарави заслужува да игра пред сите цигани у тимотПолека мајсторе дигни рачна ....
Toa е јасно се знае уште од вчера дека напред ке игра Ибра-Робињо,проблемот е триквартиста ,се молам да не е Сидорф ,некој вика имал искуство дајте бе луге секој трет ден игра дека нема кој друг сите се повредени,гледате ли дека нема ни брзина ни експлозивност,катастрофални пасови кој напамет ги дава ...мислам дека ебачов ке биде на линија за задутре,ако не го јадовме....
Статистички најдобар тандем се Ибра - Робињо (11 натпревари, 13 гола)
Нема квалитет и искуство за таква утакмица.Притисокот ќе биде уште поголем зошто 1/8 финале немаме поминато од дамна а тука требаат играчи со еден тон искуство и смиреност.Не дека неможе да изненади Фараонов ама не го прајте господ уште сега.Па само го тупиш и коа треба и коа не треба.Шарави заслужува да игра пред сите цигани у тимот
Играчите со искуство ни покажаа колку можат во минатите две години.Нема квалитет и искуство за таква утакмица.Притисокот ќе биде уште поголем зошто 1/8 финале немаме поминато од дамна а тука требаат играчи со еден тон искуство и смиреност.Не дека неможе да изненади Фараонов ама не го прајте господ уште сега.
Те разбирам јас што сакаш да кажеш ама многу играчи имаат ‘‘изгорено‘‘ на ваков начин.Јас сигурно нема да бидам разочаран од неговата игра па макар и топка не примил цела утакмица ама него тоа ќе го уништи психички.Многу поголеми играчи се соочуваат со таков проблем а за еден играч што има едвај 5 цели утакмици во Серија А да не правиме муабет.Алегри нека одлучи за тоа а ако јас се прашувам тогаш би сакал да почнеме со Боатенг и Робињо позади Ибра без разлика на тоа колку слаби партии прикажува Бразилецов.Има многу брзина и дриблинг во него па со еден потег може да создаде идеална шанса за Х играч.Немам ништо против Шарави во стартни 11 ама влогот е огромен.Играчите со искуство ни покажаа колку можат во минатите две години.
Друго беше времето кога Амброзини беше само добра резерва а имаше 30 години,Руи Коста кога имаше 30+ али блескав пас што сега овие педерчињава можат само да сањаат.Сидорф у тоа време имаше само споредна улога во креативноста во нападот,не беше цела одговорност врз него.
Мора да се става Ел Шарави му требаат вакви утакмици и јас верувам во него и знам дека нема да ме разочара поготово во Милано каде што ни треба барем еден гол да постигнеме и што е најбитно да не примиме.