Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Успеав да го бутирам али се гаси после неколку секунди, пробав и во safe mode, исто...
Барем restore да работеше, пробав и во DFU и recovery, не сака. Доаѓа некаде до пола и ми вади ерор. This iphone could not be restored... Error 29
Пробав и со едитирање на hosts фајлот, ништо. Сега седи во recovery mode.
:mad:
https://discussions.apple.com/thread/2471285?start=0&tstart=0

Пробај си од овде некој одговор

Член од
27 март 2006
Мислења
22
Поени од реакции
1
Дали може конечно да се декодира Ајфон4 со софтвер 5.0.1 и модем 04.11.08...

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Најверојатно ми е до батеријата. Ја сменив пред две недели и изгледа некоја шкарт ми дале. Како што гледам тој ерор обично го дава ако имаш заебана батерија.

Член од
5 февруари 2012
Мислења
43
Поени од реакции
9
Знае ли некој да ми каже дали 4с работи на гевеј картица?

Sikimco

Подобро ужасен крај, одколку ужаш без крај
Член од
25 јули 2011
Мислења
510
Поени од реакции
215
Имам ipod touch 1g со 3.1.3 iOS(jailbreaked). Дали постои некој начин да ја лажирам верзијата на софверот. Пробав со iFile, но кога ќе ја сменам везијата неможам да отварам некој апликации.

Btw имам проблем со telekom hotspot. Кога ќе се закачам ми излегува прозор каде што требa да стиснам ок за успешно конектирање, но не се отвара целосно страната ако одам cancel се губи конекцијата.

Член од
16 октомври 2009
Мислења
37
Поени од реакции
2
Btw имам проблем со telekom hotspot. Кога ќе се закачам ми излегува прозор каде што требa да стиснам ок за успешно конектирање, но не се отвара целосно страната ако одам cancel се губи конекцијата.
Go imav istiot problem na mojot iPod 1g 3.1.3 so Wi-Fi na telekom. Na 1.1.5 go nemase toj problem. Ne znam kako da go resis, go prodadov mojot iPod.

Inace Viber napravi 50 milioni korisnici :)

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.610
Стигна 4S-от па да прашам дали првите три полнења(како што беше случај на другите мобилни) треба да се полни мин по 12 часа?

Sikimco

Член од
25 јули 2011
Мислења
510
Поени од реакции
215
IMG_0003[1].PNG
Ве молам за помош имам 3.1.3 IOS ipod touch 1g и кога сакам да се закачам на telekom hotspot ми излегува овај прозор и не се отвара целосно(не излегува ок копчето за успешно конектирање),а ако стиснам cansel се губи конекцијата ве молам за решение.

Член од
26 јануари 2012
Мислења
15
Поени од реакции
0
Прегледај го приврзокот 40037
Ве молам за помош имам 3.1.3 IOS ipod touch 1g и кога сакам да се закачам на telekom hotspot ми излегува овај прозор и не се отвара целосно(не излегува ок копчето за успешно конектирање),а ако стиснам cansel се губи конекцијата ве молам за решение.
Пробај ресет направи му на Network settings или на цел ipod..

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
И ресет пробав и рестор пробав ама џабе немаше резултат :(
А до сега некогаш си можел да се конектираш преку овој начин? Ти ја отворило страната до сега ко што треба?

Sikimco

Член од
25 јули 2011
Мислења
510
Поени од реакции
215
А до сега некогаш си можел да се конектираш преку овој начин? Ти ја отворило страната до сега ко што треба?
Kога имав 3.1.3 без jailbreak не ми излегуваше овој прозор туку ќе стиснев refresh на safari и излегуваше страната целосно одев ок и немав проблем. Кога направив jailbreak почна да ми прави проблем( можеби и не е од jailbreak-от). Сега имам whited00r 5 пробав се ресет на networ, 100 пати му дадов restore ама ништо не помага и џабе што имам wi-fi кога 90% од wi-fi мрежите се на telekom hot spot.

Член од
26 јануари 2012
Мислења
15
Поени од реакции
0
Kога имав 3.1.3 без jailbreak не ми излегуваше овој прозор туку ќе стиснев refresh на safari и излегуваше страната целосно одев ок и немав проблем. Кога направив jailbreak почна да ми прави проблем( можеби и не е од jailbreak-от). Сега имам whited00r 5 пробав се ресет на networ, 100 пати му дадов restore ама ништо не помага и џабе што имам wi-fi кога 90% од wi-fi мрежите се на telekom hot spot.
можеби whited00r 5 не се мириса добро со 3гс затоа прави проблем а и дека е ios 5 3гс работи до 4 за нагоре не е сигурно како ке функционира види на apple
пишува upgradable to io5 али
Updating software on 3gs has become a scary proposition. It seems like you never know what glitch or bug might break your device.
But at the same time, new software updates promise all kinds of cool new features. And Apple's iOS 5 is no exception. So it makes sense that iPhone 3GS users, who aren't ready to upgrade to the iPhone 4S, would want to update their phones with the new software. But can two-and-a half year old iPhone 3GS handle the new software? In this week's Ask Maggie, I address this very issue.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
можеби whited00r 5 не се мириса добро со 3гс затоа прави проблем а и дека е ios 5 3гс работи до 4 за нагоре не е сигурно како ке функционира види на apple
пишува upgradable to io5 али
Updating software on 3gs has become a scary proposition. It seems like you never know what glitch or bug might break your device.

But at the same time, new software updates promise all kinds of cool new features. And Apple's iOS 5 is no exception. So it makes sense that iPhone 3GS users, who aren't ready to upgrade to the iPhone 4S, would want to update their phones with the new software. But can two-and-a half year old iPhone 3GS handle the new software? In this week's Ask Maggie, I address this very issue.

Другар, во постов направи 143 грешки...

Прво, неговиот не е ни ајфон туку е iPod без 3G а не па 3GS
Второ, whited00r е модифициран 3.1.3 фирмвер.
Трето, на iPhone 3GS можеш да ставиш се што можеиш и на iPhone 4S т.е. се што излегло до сега, а не само до 4ка.
Четврто, цитатов кој знае кој го пишал, битно не е во право.
Јас сум на iOS 5.0.1 на iPhone 3GS и работи подобро од било кој претходен фирмвер.

Батали го тоа Whited00r и стај си нормален џеилбрејкуван iOS 3.1.3 и би требало се да ти е во ред.

Sikimco

Член од
25 јули 2011
Мислења
510
Поени од реакции
215
Другар, во постов направи 143 грешки...

Батали го тоа Whited00r и стај си нормален џеилбрејкуван iOS 3.1.3 и би требало се да ти е во ред.
Го средив му ставив IOS 3.1.3 со јаilbreak и се се врати во нормала фала многу.Да прашам уште нешто, iOverclock што е преку Winterboard функционира ли навистина или.... ?

Kajgana Shop

На врв Bottom