Мрчаторство за почетници

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Мрчењето не е наука, мрчењето е уметност. Затоа јас си мавам фристајл на све и свашта, не секад у негативна кононтација. Кој ме знае, може да потврди дека можам да мрчам и за обична даска која седи у ќошето и ништо не прави...
Секогаш мрчете на тема релеванта за вас на некаков начин. Не влегувајте во дискусија за нешто кое нити ве тангира, нити ве интересира колку ете само да промрчите
...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Абе оди побарај се... жити темава глупа... - ова на тема ти личи? Демек досадно ти е па ај тема ќе отворам на кајгана...

(како ми оди? xD)
Ич не ти оди....

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Немој да мрчиш со трите точки...тоа е фристајл мрчење за кое збори дарк кинг.
Мооето посочување беше на пример, ако не те интересира општинската политика за ставање клупи во паркот, тогаш немој да мрчиш за општинската политика на ставање клупи во паркот :pos:

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Немој да мрчиш со трите точки...тоа е фристајл мрчење за кое збори дарк кинг.
Мооето посочување беше на пример, ако не те интересира општинската политика за ставање клупи во паркот, тогаш немој да мрчиш за општинската политика на ставање клупи во паркот :pos:
...

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Најголемите мрчатори на форумов без да ги читаш нивните мислења, можеш да ги препознаеш према лајковите. Ниту еден мрчатор нема повеќе од 30% лајкови(пр.1000 мислења < 300лајкови со гаранција) на своите мисења, што резултира дека на никој не му се допаѓа неговото контрање:D

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Најголемите мрчатори на форумов без да ги читаш нивните мислења, можеш да ги препознаеш према лајковите. Ниту еден мрчатор нема повеќе од 30% лајкови(пр.1000 мислења < 300лајкови со гаранција) на своите мисења, што резултира дека на никој не му се допаѓа неговото контрање:D
Прво, имаш погрешна перцепција за тоа што е мрчатор.
Второ, грешка си за горната констатација, сусаро има еден од најпоупларните мрчаторски постови ever.
Трето: мрчаторите не ги боли ташак за лајкови затоа што и за тоа би мрчеле...

:)

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Прво, имаш погрешна перцепција за тоа што е мрчатор.
Второ, грешка си за горната констатација, сусаро има еден од најпоупларните мрчаторски постови ever.
Трето: мрчаторите не ги боли ташак за лајкови затоа што и за тоа би мрчеле...

:)
Е вака сега ке ти објаснам, да помрчиме малку.
1.Јас го прочитав твојот прв пост каде ти го дефинира мрчаторството и многу добро го разбрав , немаш ништо не јасно... ама ако сакам јас ке ти најдам мана ке ја болдирам и ке ти мрчам за тоа.
2.Со сусаро не сум се затекнал па да се контраме, маѓутоа постојат многу ликови на форумов кои мрчат цело време, а според мојата константација ти се пронајде и сега се браниш (мрчиш), со што сакаш да го побиеш моето тврдење, и да ме убедиш дека тоа не е точно. Нема да ти успее:D
3.И мене не ме боли ташак за лајкови, верувам никој не дошол на форум за лајкови него за едукација и надградување на своите знаења, и воедно забава. Лајковите ти се за ФБ исфрустрирани персони во истиов подфорум можеш да ги пронајдеш- Топ 100 ретардирани Фб статуси...
Само сакам да ти кажам дека доколку не се совпаѓаат твоите мислења со некој, нема да ти стегне лајк, и исто така нема да ти стегне доколку ти се контраш со него., поготово кога го цитираш неговиот пост кој го пишел 20 минути ти го демантираш преку 2 реченици.:D
Ти пишувам во мир немам време за реплики , ќе мрчиме покасно;)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Uste i za mrchenje ste...@burn, so ti e filmot be "demek jas go slusham toj umreniot so plava kosa, slusam grunge i sega ke ke ucham kako da mrchite, poso jas znam da mrcham"... znaesh ti, zimi kurov, odi sviri na 2 akordi gitara i pishi poezija od sliki... ke mrchel on...

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Е вака сега ке ти објаснам, да помрчиме малку.
1.Јас го прочитав твојот прв пост каде ти го дефинира мрчаторството и многу добро го разбрав , немаш ништо не јасно... ама ако сакам јас ке ти најдам мана ке ја болдирам и ке ти мрчам за тоа.
2.Со сусаро не сум се затекнал па да се контраме, маѓутоа постојат многу ликови на форумов кои мрчат цело време, а според мојата константација ти се пронајде и сега се браниш (мрчиш), со што сакаш да го побиеш моето тврдење, и да ме убедиш дека тоа не е точно. Нема да ти успее:D
3.И мене не ме боли ташак за лајкови, верувам никој не дошол на форум за лајкови него за едукација и надградување на своите знаења, и воедно забава. Лајковите ти се за ФБ исфрустрирани персони во истиов подфорум можеш да ги пронајдеш- Топ 100 ретардирани Фб статуси...
Само сакам да ти кажам дека доколку не се совпаѓаат твоите мислења со некој, нема да ти стегне лајк, и исто така нема да ти стегне доколку ти се контраш со него., поготово кога го цитираш неговиот пост кој го пишел 20 минути ти го демантираш преку 2 реченици.:D
Ти пишувам во мир немам време за реплики , ќе мрчиме покасно;)
Констатацијата ти е неточна, која е сврхата да мрчам на сопствена тема за мрчење...мисли шо сакаш ја ти велам дека мојата дефиницја за мрчатори е различна до твојата.
А на друга тема ако се засегнеме, таму мејби ќе навлеземе у мрч-дуел:pos:
--- надополнето: 13 февруари 2012 во 16:54 ---
Uste i za mrchenje ste...@burn, so ti e filmot be "demek jas go slusham toj umreniot so plava kosa, slusam grunge i sega ke ke ucham kako da mrchite, poso jas znam da mrcham"... znaesh ti, zimi kurov, odi sviri na 2 akordi gitara i pishi poezija od sliki... ke mrchel on...
Член од 2006-та со сменет ник, кој знае дека свирам гитара и ги сакам нирвана.
Значи се знаеме....добар мрч :giggle:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Burn84....друже ти треба уште бааги леб да изедеш,за да ја стасаш Леандра у мрчење.

(дупло мрчачки пост,со голема доза на вистина)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Burn84....друже ти треба уште бааги леб да изедеш,за да ја стасаш Леандра у мрчење.

(дупло мрчачки пост,со голема доза на вистина)
Друже ова не е утакмица...

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Just for the record, еволуирав во хејтер. Се гледаме на врвот...мрчаторчиња!

Kajgana Shop

На врв Bottom