Шо да се прави кога од глава до пети си искомплексиран! не си чувал хрчаци и не си никој и ништо да кажуваш што како е...прво чувај па ондак буни се ок? е ќе треба секој ден да се мени пилевина ако му се става една рака а цел кафез зашо да се мени секои 2-3 дена?? и плус дресер на кучиња си а знаеш за хрчаци??? абе да не ги чуваш ти кучињата во пилевина?? ај па ако не објасни ти зашо улично куче не заболува а домашно заболува од болест која е карактеристична за нехигиена и такви работи??
Очигледно ти си ја имаш мувата на капата.
И прекини да тролаш и да измислуваш, те опоменав преку приватна порака, а еве сега и јавно те опоменувам.
И немој да лажеш, прво пишуваш дека имаш 18 години, а потоа ми пишуваш дека си бил ветеринар, барем кога лажеш биди внимателен, немој да пишуваш различни лаги.
А од каде знаеш дека јас не сум чувала Хрчаци ???
И што има врска тоа што сум дресер на кучиња, што според тебе ако сум дресер на кучиња треба да имам познавања само за кучињата ???
Е да ти каже дада Аргаси сега нешто, јас не само за кучиња туку за сите домашни миленици имам знаење и познавање.
И сум ги чувала скоро сите домашни миленици.
Моментално имам 3 вида на миленици
1) Куче, 2) Сијамска мачка и 3) Аквариум со риби
А во животов мој сум ги чувала скоро сите домашни миленици: Водни желки, Папагали (Тигрици, Нимфи, Розела), Морски прасиња, Хрчаци, Минијатурни зајчиња ...
Такада немој мене да ми кажуваш како се чуваат домашни миленици!
А конкретно Хрчаци имам чувано 3 пара, и имав преку 100 легла од нив, еден куп Пет Шопови јас ги снабдував со Хрчаци, такада те молам поштеди ме од твоите смешни коментари, бидејќи некој друг што е неискусен можеш да го лажеш, али мене НЕМОЖЕШ.
ПС. И да ти одговорам на прашањето за тоа кај ги чувам јас кучињата.
Ако ти ги чуваш кучињата во пилевина не значи дека сите ги чуваат кучињата во пилевина.
Колку за информација моето куче живее како КРАЛИЦА, си има своја фотеља каде што спие, јаде месо и висококвалитетна кучешка храна од премиум бренд, во секој момент има чиста и свежа вода, 3 пати на ден оди на прошетка ... абе просто да и завидуваш.