Кајгана собиранче, 11.02.2012 (сабота), кафе „Мистик“, 20:00 ч.

Статус
Затворена за нови мислења.

панаше

uploading...
Член од
7 февруари 2012
Мислења
44
Поени од реакции
25
Македонка е жива, делумно здрава и наспана :D

Ова беше една од најубавите собиранки, местото погодено тамн да се видиш со поише луѓе. Се упознав со некои форумџии, aма не се сеќавам на јузерите :pipi:
Убава собиранка со весели и разиграни кајганџии. Стеф енџел ги покажа своите денсачки способности, ама некако слабо му идеше со покажување на љубовните :icon_lol: Имаше доста убави луѓе, посебно џенцки - Ана Меркјури и Зафркната :cuc: (да не мислите дека другите не беа убави, само нив прв пат ги глеам у живо :) )
Се на се собиранкава ќе ја памтам по многу убавина, насмеани, весели и заљубени ликови.
И да следен пат, ако се организира зимски период и има волку снег нема да носам толку високи штикли за да можам да ве дружам на афтер парти, а и за да играм поише без последици по нозете на други членови :icon_lol:
ti mi beshe najubava na sobirankata
steta samo so ne go kazav realnoto juzer panashe :D
srcinja tie :love:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
ti mi beshe najubava na sobirankata
steta samo so ne go kazav realnoto juzer panashe :D
srcinja tie :love:
Сашафирц, пак ли после собиранка ќе правиш проблеми по темиве?

Ко прво ако си бил а не си се претставил дека си ти - лејм си и ваљда си грд.
Ако не си бил а лажеш дека си бил - тажен социјален живот имаш.

панаше

uploading...
Член од
7 февруари 2012
Мислења
44
Поени од реакции
25
Сашафирц, пак ли после собиранка ќе правиш проблеми по темиве?

Ко прво ако си бил а не си се претставил дека си ти - лејм си и ваљда си грд.
Ако не си бил а лажеш дека си бил - тажен социјален живот имаш.
aaaa taka ne denca stefangelot :D
ne go poznavam toj firc a i ne ni planiram da praam problemi (i da napraam ke mi bide prvpat sekako)
puzitiven coek sum ja be srce :D
ostanimi sozdravje

R

Rock me Amadeus

Гостин
E ќерата...требаше порано да видам.
Зашо бе,овде нема event ова-она? (бламе ит он кајгана)
--- надополнето: 12 февруари 2012 во 14:37 ---
:sneaky:
--- надополнето: 12 февруари 2012 во 14:37 ---
:sneaky:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Абе вие заебавајте се за Стеф, ја со девојка дојдов, сингл си се вратив!
Ти знаеше дека Стеф ќе биде пристутен и ја донесе девојка ти???

:vozbud::vozbud:

No comment...

С

сашенко

Гостин
Стеф поштено си кажа дека доаѓа, требаше да си ги чувате девојките.Бевте предупредени на време, ако ви е сега ...

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Абе вие заебавајте се за Стеф, ја со девојка дојдов, сингл си се вратив!
Како бе !? Чек надвор беше те видов гушнат со едно девојче... ваљда беше ти и после... шо да не ја турна в снег !?

Дечки другпат дај нешто картончиња со имиња, курци-палци, ја вака појма неам со кој се поздравив.. се убив од поздравување и ... пак шипинки.

Него многу беше јако на шанкот, кој беше знае. :D

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
Стеф поштено си кажа дека доаѓа, требаше да си ги чувате девојките.Бевте предупредени на време, ако ви е сега ...
Шо се јавуваш па ти, и ти ја донесе твојата :love:
Али преживеа она Хаха

С

сашенко

Гостин
Шо се јавуваш па ти, и ти ја донесе твојата :love:
Али преживеа она Хаха
Јас си ја чував, ја убаво си ја прегледав листата на пријавени :).Штом прочитав Стеф, знаев дека не треба да ја оставам таму сама ;)

Г

Грејвдигер

Гостин
Лее колку ме мрзи да пишам сеа, а и да си враќам филмот со кој се имам запознаено. :D
Инаку, супер беше и запознав доста нови (уствари сите беа нови :icon_lol:) и позитивни (не хив :pos:) личности.

Ќе си почнам ја од RocknRolaa како личност со која може да се каже дека најмногу муабетев на целиов собир. PJ фан и со добар вкус на музика, малку ниска личност... не дека ја сум висок, али кога седеше ми изгледаше многу повисока. :icon_lol: Има муабет што да се прави со неа... мој човек. (y)
Следна личност... хмм?
Џену или Ilumious(го поготив?), колешка х 2, со страшни потези за играње... Не, не беше као Димитри. :icon_lol:
StatusQuo, Dark King, stefi и уште некој имаше, не ми текнуват... меѓу првата багра кајганџии што ја запознав вечерта.
Princess of Evil, подобро само добри работи да коментирам, пошто опасно работно место има... морам да се пазам. :icon_lol:J/k, супер личност која на прв поглед ми изгледаше многу сериозна... али после два реда муабет, другачие ми делуваше. :D
Други личности што ги додавам на листата со кои се упознав: Леандра, Крусер, Борг, Саладин, бебушот, Фантом, џимеј, другар му на џимеј (не ми текнува никот... нека се пријави :pos: ), и македонка 1985 и Ејсид.

То е. Мислам дека е доволно као за моја прва онака поголема собиранка. Повеќе во некоја наредна прилика. :pipi:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Џену и дарк Кинг скроз ги заборавив. Џену е фацата, ептен позитивна енергија, си се изнаигравме:) И каков другар човече, колку пати искочи од солидарост со пушачите надвор:) Дарк Кинг...како можев да те заборавам:eek:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom