Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Член од
12 декември 2007
Мислења
4.829
Поени од реакции
10.205
Коооомплексите за каталонско сељаче, колку само он го пуши доказ се трофеите.:icon_mrgr:
The rivalry comes about as Madrid and Barcelona are the two largest cities in Spain, and the two clubs are two of the richest, most successful and influential football clubs in the world. Barcelona have official titles won, with 75 trophies (plus 3 Inter-Cities Fairs Cups considered the predecessor to the UEFA Cup and recognized by FIFA), while Real Madrid has won 74 trophies.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Член од
17 август 2011
Мислења
256
Поени од реакции
184
The rivalry comes about as Madrid and Barcelona are the two largest cities in Spain, and the two clubs are two of the richest, most successful and influential football clubs in the world. Barcelona have official titles won, with 75 trophies (plus 3 Inter-Cities Fairs Cups considered the predecessor to the UEFA Cup and recognized by FIFA), while Real Madrid has won 74 trophies.
А ти момче мислиш дека секоја титула има иста вредност?

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Надежта последна умира, али кој ја ебе, кај мене умре денес.

Нека си ебат матер федерацијава и судиите. Ваков дебилитет од судии(општо - уназад 10 години) нема нигде! Ни кај нас!

Честито титула, фолиранти!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Од кој 20 и нешто у Купот, кој лани ви беше тотално небитен.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.829
Поени од реакции
10.205
Па ако се и 4 како што викаш, пак се повеќе од Барселона. Нели ?
Незнам, изброј колку има Барса па кажи ми. Незнам што е финтата сега, имаме повеќе официјални трофеи од вас. Какви се такви, повеќе се.

P

pepito*

Гостин
Па ако се и 4 како што викаш, пак се повеќе од Барселона. Нели ?
Лол, Барса има 3 само во последниве 5 години, 4 се вкупно, така да не се повеќе.. Не ми се верува дека го пишав ова. Дај престанете глупости да пишувате во темава.

Член од
17 август 2011
Мислења
256
Поени од реакции
184
Па за да избројам кажи ми го критериумот твој како се бројат. На секој 2 титули на Реал една на Барса. :P
Ама пак не ми искача исто. Иначе вкупен број титули имате имате. Браво и Супер.
--- надополнето: 11 февруари 2012 во 22:29 ---
Лол, Барса има 3 само во последниве 5 години, 4 се вкупно, така да не се повеќе.. Не ми се верува дека го пишав ова. Дај престанете глупости да пишувате во темава.
Не е глупост да напишеш дека секоја титула нема иста вредност. Глупо е да не сакаш да го согледаш тоа.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Бреј колку ке биде јако да има Ел Пасиљо :vozbud::vozbud: Сакам да им ги видам фаците тогаш на играчите на Барса :ROFLMAO::ROFLMAO:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Гвардиола е најголем кривец за поразот! Меси не е оној истиот без Чави и Иниеста зад него и тоа уште еднаш се докажа!

Честито титула на мадриѓани!

I

IBIZA SOUND

Гостин
да видиме дали се моќни играчите на реал да го достигнат тоа што го достигна барса во овие 3 г

P

pepito*

Гостин
Луѓето овде во Македонија почнаа да се мразат заради овие два клуба, па не сакам да замислам како е во Шпанија. Пред некоја недела за Ел Класикото што беше на Ноу Камп, каде што бев излезен имаше тепачка околу утакмицата :tapp:. Ова треба да е спорт луѓе, треба да се дружиме преку него, а не да се тепаме. Овде навивачите на Реал пишуваат, од Барса фановите се вакви, такви, овие другиве им враќаат со иста мера, провокации фрчат на сите страни, некои другари се однесуваат поинаку спрема мене заради ова глупо ривалство. Многу лошо е ова, па вие што сакате кажете. Изгубивме и сега што? Не ни зависи животот од ова, гледајте си го факултетот, училиштето, вработете се, најдете некоја добра девојка, ова е само нешто што треба да го гледаме за забава.

Kajgana Shop

На врв Bottom