Ne znam od koja pricina mi se izbrisani komentarite Arsenal 2 kako so rekovБарселона 2
ПСВ 1&3+
Селтик 1
100%
Сингл 1
Сандерленд - Арсенал 1Х
(Сандерленд добија на квалитет со новиот тренер кому топџиите му се специјалност и се солидна екипа ,Арсенал слабо игра во гости и ретко си одат дома без примен гол а згора на се ги чека и натпревар со Милан во ЛШ)
Сингл 2
Евертон - Челзи 1
(ова по малку навивачки, неверувам дека челзи ке игра х по 4ти пат a кога би бирал меѓу 1 или 2 играм 1! заради Кејхил, Бејнс и компанија)
Дабл
Гана 0-2
Панионионс 0-2
за крај не се расправајте кој повеке погодил доста со малодушност и ви посакувам успешен викенд.
![]()
Koj izigra moze fati nestoman-liv GG
blekburn GG
galata 1
verona 1
milan x2
Beerschot-St. Truiden 3:2 (0:1) prelaz WINNSantander-Atl. Madrid tip 1x koef:1,80
Rennes - Sochaux tip x2 koef:2,75
Lyon - Caen tip x koef:4,33
Auxerre - Lorient tip 1 koef: 2,45
SOMNITELNI NATPREVARI NA KOI E MOZEN PRELAZ 1/2;2/1
Genk-Lokeren tip 2-1
Beerschot-St. Truiden tip 2-1
Brest-Dijon tip 2-1;1-2
Maritimo-Sporting tip 1-2;2-1
Белгиска лига една од најкорумпираните + и двата тима со финансиски проблеми одлучија сами да си ги наплатат платитеBeerschot-St. Truiden 3:2 (0:1) prelaz WINN
Pozdrav do kamikaza88 koj ne veruva vo moite mafijaski sorabotnici
Никој на светов неможе да ме убеди дека Барселона не ја намести утакмицава 7 бода зад Реал а чуваат комплетна средина на клупа за каде бе за Леверкузен !? Маскерано среден редБарселона 2![]()
ПСВ 1&3+
Селтик 1
100%
Сингл 1
Сандерленд - Арсенал 1Х
(Сандерленд добија на квалитет со новиот тренер кому топџиите му се специјалност и се солидна екипа ,Арсенал слабо игра во гости и ретко си одат дома без примен гол а згора на се ги чека и натпревар со Милан во ЛШ)
Сингл 2
Евертон - Челзи 1
(ова по малку навивачки, неверувам дека челзи ке игра х по 4ти пат a кога би бирал меѓу 1 или 2 играм 1! заради Кејхил, Бејнс и компанија)
Дабл
Гана 0-2
Панионионс 0-2
за крај не се расправајте кој повеке погодил доста со малодушност и ви посакувам успешен викенд.
![]()
се сложувам но Католика би ја одбегналИндијана - Денвер Т2 -98.5
Шарлот - Клиперс Т1 -89.5
Њу Џерси - Сан Антонио Т1 -91.5
= 7 коефициент
Интер- Новара 1
Валенсија - Хихон 1
Обала - Замбија 1
У.Католика - Сан Фелипе 1
= 4.5 коефициент
лош избор . имаа 5 порази во низа денвер , викам ајде , нема да одат преку сто. шо убав портланд го гледав за андер...Индијана - Денвер Т2 -98.5 113
Шарлот - Клиперс Т1 -89.5 86
Њу Џерси - Сан Антонио Т1 -91.5 89
= 7 коефициент