(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Mоре не беше ова скапување, се опуштија нашиве во второ полувреме. А да сакаа можеа комотно 7-8 парчина да ги почестат!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.578
popopo vaka treba da gi gazime i drugite.dobro e sto se vrati park,a sega i hargvis taka da fergi ke moze da pravi rotacii vo timot za da ne gi zamoruva igracite.krivo mi e samo sto ne gi pobedivme poubedlivo na sanderlend ama i 0-4 ne se malu.samo vaka da se prodolzi i prvi ce sme nabrzo.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Хаха, гледам 0:4 сме тепале, само што доаѓам од школо и прекрасна вест! Добри беа головите?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Na Ronaldo bese lele lele. Od sloboden. Drugite dva od akcii a posledniot penal.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Сега со Вест Хем мора да тепаме. Да им се одмаздиме за лани!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
и јас сега си идам од школо
реков 3-4 : 0 и бидна
честито победа мака ми е шо не гледав, посебно оти Нани е бил прва постава
Ај ако може некој да даде линк за видео од головите

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ги видов головите сите се добри, на Роналдо ѕверски! Еве линк зиак92 го даде во погорниот пост! Клик тука за голот на Руни, тука за голот на Саха, тука за голот на Роналдо и тука за вториот на Саха, од пенал!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
барем напишете од каде се земени видеата.

www.goal-links.blogspot.com :)
Се знае од кај кого е, немај гајле :) :) Фала што ги ставаш многу брзо, не ми се чека ич за гледање на головите, ти не спасуваш :)
Него стварно вредна победа, ај сега Арсенал да киксне, ама тешко дека ќе биде така..

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Сандерлен - Манчестер 0-4
Rooney 0-1 ( Download ) ( Видео )
Saha 0-2 ( Download ) ( Видео )
Ronaldo ( феноменален гол ) 0-3 ( Download ) ( Видео )
Saha ( пенал ) 0-4 ( Download ) ( Видео )
доколку некој неможе да ги download-ира или гледа головите, може слободно да побара други линкови, ќе бидат постирани. :)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Добар резултат претпоставувам и играта била одлична, мака ми е кога не ги гледам Ѓаволите посебно кога има голови и clean sheet на нашиот голман (ќе се изедам оти не гледах). Мило ми е што играле момците кои не се во стандардните први 11, а и Парк имал минутажа тоа ме радува да го видиме Кореецот назад на терените. Одлични се и головите. Ајде сега Вест Хем се на ред да ги преслушаме и да се надеваме на кикс на Арсенал вечер
:smir::salut::smir:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе и Вест Хем ќе ги мачкаме, да видат кој е кој. тевез денес го поштеди за да им збрца 3 гола на довчерашниот клуб.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom