(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.578
a be utre sme prvi.so se sekirate.arsenal ce go jade od portsmut a nie normalmno ce go zgazime sanderlend

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ако некој направи поголема разлика за божиќните и новогодошните празници има голема шанса да стане шампион. Но засега се е отворено. Сепак очекувам првенството да се решава во април.

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Ако некој направи поголема разлика за божиќните и новогодошните празници има голема шанса да стане шампион. Но засега се е отворено. Сепак очекувам првенството да се решава во април.
Poslednoto kolo site favoriti pobedija.
Interesno e sto ova kolo site igraat nadvor. :)
Interesno ke e vo sekoj slucaj.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Possible Starting XI (4-4-2): Kusczak - Brown, Ferdinand, Vidic, Evra - Nani, Hargreaves, Anderson, Ronaldo - Rooney, Tevez.

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
А Нани кај беше до сеа повреден или Фергусон не го пушташе?

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.578
eeeeeeeeee utre Man U ce pobedi.mora toa da se sluci.ce bide interesen mecot so Sanderlend zasto ce padnat mnogu golovi.ajde Man U.moj tip 0-2.GLORY GLORY MAN UNITED

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.578
duel na ucitelot i ucenikot.bas ce bide interesen mecot so Sanderlend.a pisese denes vo vesnik deka na ferguson dogovorot mu isteguval ovaa sezona.ne znam kolku e tocno no Fergi ke biral koj ke bide negov naslednik.a vo posirokiot spisok se queiroz segasniot asistent na fergi,mark hughes menadzerot na blekburn i roy keane.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom