А1 Македонија

Не најдов посоодветно место да прашам па тука ќе прашам :) Ќе може ли да ми кажете нешто повеќе за ZTE Racer II.Некој од искуство да каже нешто затоа што го гледам на VIP има солидни перформанси а е поприлично ефтин.Фала ви однапред!

Да не знае некој кои HTC телефони ги има на лагер во Вип? :)

Бујрум разгледај си.... Само треба да одиш до салоните нивни да прашуваш што имаат во моментот - обично секоаш се т'нки со мобилни ;)

Бујрум разгледај си.... Само треба да одиш до салоните нивни да прашуваш што имаат во моментот - обично секоаш се т'нки со мобилни ;)

Па затоа и прашав кој ги имаат на лагер ако некој знае да ми каже, а на страната во Вип знам кои се... :)

Не најдов посоодветно место да прашам па тука ќе прашам :) Ќе може ли да ми кажете нешто повеќе за ZTE Racer II.Некој од искуство да каже нешто затоа што го гледам на VIP има солидни перформанси а е поприлично ефтин.Фала ви однапред![/quote
Според моето искуство со Зте Рејсер,мој совет да не купуваш Зте,зошто делови нема,а овластениот сервис се занесува со цените,за промена на екран 3500 денари бараа,а само напукнато стакло,гледај друг телефон што е позвуцна марка.Позз

Договор се продолжва најрано 3 месеца пред истекот на постоечкиот.

Ако сте приметиле на сајтот Blackberry понудата не вклучва нигде интернет пакет, тоа е така или нешто пропуштам? :coffee:

##002# и стисни копче за јавување.​
За секретарката е ##002#, а за кредитот, ако си на припејд *101#, а поспејд или онлајн бесплатно можеш да провериш (со детална сметка), или преку контакт центар :)

Вип он-лајн сметка Друг бесплатен начин нема:(
Фала дечки, и на двајцата, *101# за сметката поможи, а за он-лајн сметката е само за Вип Постпејд како што кажа Nefandus.

Договор се продолжва најрано 3 месеца пред истекот на постоечкиот.

Ако сте приметиле на сајтот Blackberry понудата не вклучва нигде интернет пакет, тоа е така или нешто пропуштам? :coffee:
Блекберито иде со некоја негова тарифа што е 690 денари ако не се лажам. Добиваш интернет и push-email на блекберито. Ти го врзуваат со маил, и ти прават некој акаунт на ВИП....сопругата има, ама и она не знае точно што има во пакетот. Она користи маил и интернет на ББ. Не вреди, ама ако сакаш push-email тогаш претпоставувам дека е ок.
Вчера бев во ВИП за продолжување порано, ми рекоа дека е 3 месеци порано, ама ме праша кој датум ти е, изгледа ако е за некој ден повеќе може да прават отстапки.

Не најдов посоодветно место да прашам па тука ќе прашам :) Ќе може ли да ми кажете нешто повеќе за ZTE Racer II.Некој од искуство да каже нешто затоа што го гледам на VIP има солидни перформанси а е поприлично ефтин.Фала ви однапред!

Мене сега за сега ме служи доволно добро.

Значи не очекувај да е одличен, туку баш подпросечен андроид телефон.Искрено се каам што го земав, ама пак тоа што е ефтин малку помага да се помирам што го имам. :)

Досега немав забелешки, еве прва замерка.

На територија на Охрид (и Струга според неколку луѓе) вчера вечер, денеска и според ВИП и утре цел ден имаме технички проблеми поради инсталирање нова опрема.

Ај шо не работат на то инсталирање нова опрема на пример од 00:30 до кај 06:30, интересно е дека не можиме да ѕвониме или да ни се јават на/од ВИП.
Ама па на другите мрежи One и -T-Kradele слободно можиме да вртиме.Колку и да не сакаш да мислиш на некакви позадински намери, ептен е симптоматично ова.

@joeymk Здраво , има технички зафати на мрежата на Vip во подрачјето на Охрид, кои ќе се одвиваат во текот на денешниот и утрешниот ден.

мада фака :tapp:

Vip operator
Во тек се технички зафати на мрежата на Vip оператор во подрачјето на Охрид, кои ќе се одвиваат во текот на денешниот и утрешниот ден. Постои можност за повремени прекини во сообраќајот во овој регион.

Vip оператор им се извинува на корисниците.

Супер е. Го имам јас и 1 недела издржа :D
___
Како да ја проверам сметката на телефонот на претплата сум, има ли како кај другите оператори да пратам SMS и д ами кажат?

Супер е. Го имам јас и 1 недела издржа :D
___
Како да ја проверам сметката на телефонот на претплата сум, има ли како кај другите оператори да пратам SMS и д ами кажат?

Прати текст Smetka на 1278.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom