Може да објасниш малце поопширно да заработиме и ние некој долар
Не знам дали е дозволено на форумов да се зборува за варез. Но накратко да објаснам ова не се лесно заработени пари треба малку да се намачиш да ги земеш.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може да објасниш малце поопширно да заработиме и ние некој долар
Другар каква е таа програма за постирање ако не ти е проблем да ни кажеш, може ќе ни заврши некоја работа на останатите што не знаат за неа.Не знам дали е дозволено на форумов да се зборува за варез. Но накратко да објаснам ова не се лесно заработени пари треба малку да се намачиш да ги земеш.Значи јас аплоадирам фајлови на filesonic и wupload и правам постови кои после со една програма ги постирам на околу 50 форуми
![]()
Другар каква е таа програма за постирање ако не ти е проблем да ни кажеш, може ќе ни заврши некоја работа на останатите што не знаат за неа.
Инаку јас успеав да заработам некој денар на интернет од Адсенс преку Гугл, првиот чек ми стигна на 84 евра, вториот ми го пратија на 104.5 евра, треба да стигне за 2 3 недели.
Фала, ако имам потреба од помош ќе ти досаѓам малку
Freelance
да ако имаш познавањеСамо толку имам да ви кажам за оваа тема.Код:Freelance
Само ова го признавам. etoro
да ако имаш познавање
а ова никако,Зашто ? заради тоа што мораш да инвестираш свои пари од свој џеб и заради ризикот дека можеш многу лесно да ги изгубиш
И еве ви мој блог со докази дека се прават пари од PTC . Се што треба е да не сте мрзливи и да прочитате неколку добри стратегии од луѓе кој што веке успешно ги менаџираат своите акаунти на повеке сајтови.
http://electronicworkerz.blogspot.com/
сите докази за повлечени страни мозете да ги видите под банерите со кликање на бројката 1,2,3...
Имам усте многу деновиве ке ги уплоадирам. Поздрав
Ај не зезај. Во ПТЦ имало пари , а во еторо не. Ме изнасмеја